e da mu alav na gruevski za razlika od tebe jas dosega sto pati vo eden den edna cajkanka mi pisa tri kazni zasto ja gibav kerkae mamicata nejzina mamina uste kazni imam od nea uste deset pati kazna mi pise de za kajs de za ova de za ona ama sega kapace pijan me fate na sud sum na 28 majce sajce se ke iznavikam tamu uzbuna ke pram mame mamino nivnoза расправија се потребни двајца
мене никогаш не ми се десило да имам било каков дуел со цајкан т.е полицаец
Она со етичноста, дискрецијата и финото понашање у твојов случај не треба да важи. Ти посакувам блиски средби со цајкани, специјалци, ма цело МВР по ред, во кои ќе постои грубо непочитување на етичкиот кодекс на понашање.haha, Ohrid? pa sum bil tamu...nothing special
Vidi vamu:
1. Imam golemi vrski vo MVR i Vlada
2. Imam pari kolku sakas, ako treba frlam...
3. A bogami, imam i TT sekogas so sebe...![]()
So na segasniov premier sum nemal bliska sredba,ama so obezbeduvanjeto na prethodnite dvajca premieri imav i nemam bas dobro iskustvo.Nego edno ne mi e jasno od kogo gi cuvaat tolku ?Od narodot sto gi izbral ili od postapkite sto gi pravat koga ke bidat izbraniAjde sega site sto se odusevija od premierot koga kje vidat deka e na rucek vo nekoja skopska kafana neka vlezat da pijat kafe, pa posle neka raskazat kako se odnesuvale kon niv prvite policajci do premierot.
Cirkuzi ste be......))
Branko Crvenkovski na predizboren miting vo SkopjeSo na koi dvajca prethodni, sto koga i kade ti se slucilo ???
A sto ako ti dokazam deka sum clen na SDSM sto pravime togas?:helou:Manipuliras, da ne kazam lazes. Ako si bil za niv i ako si bil na miting siguren sum deka nisto ti se nema sluceno, ako ne si za niv sto si baral na mitinzi , sigurno si se butal vo nekoja zabraneta zona)))
Ej druze, aj nemoj vaka evtini finti ziti se ?
Odi zastani so kola kaj cveten pazar koga odi Gruevski na rabota, pa da vidis kako kje bides "ljubezno" preparkiran, a ako si muz kazi im ne se trgam![]()
Си добил некоја воспитна од полицајците,а ИнТеле???Ajde sega site sto se odusevija od premierot koga kje vidat deka e na rucek vo nekoja skopska kafana neka vlezat da pijat kafe, pa posle neka raskazat kako se odnesuvale kon niv prvite policajci do premierot.
Cirkuzi ste be......))
Јас сум имал блиска средба со обезбедувањето на Груевски. Типот ми рече “Се извинувам господине дали ќе може да го прекинете разговорот бидејќи морам да го обезбедам овој простор“. И тоа е цитирано пошто го памтам од збор до збор бидејќи бев шлогиран од пристапот. А ова е случка од пред некоја година, Грујо само шо дојде на власт...So na segasniov premier sum nemal bliska sredba,ama so obezbeduvanjeto na prethodnite dvajca premieri imav i nemam bas dobro iskustvo.Nego edno ne mi e jasno od kogo gi cuvaat tolku ?Od narodot sto gi izbral ili od postapkite sto gi pravat koga ke bidat izbrani![]()