Груевски ги предупреди полицајците

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Па како што се пишува по форумов денес и специјалците изгледа имале прилика да го употребат новото културно однесување во Брест, ако дознае некој некоја реплика од денес што содржи Вие, ќе ве молам и се извинувам што ви одземав време. нека ја напише.
Во секој случај браво.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
A sto ako ti dokazam deka sum clen na SDSM sto pravime togas?:helou:
Ne mozes.
Јас сум имал блиска средба со обезбедувањето на Груевски. Типот ми рече “Се извинувам господине дали ќе може да го прекинете разговорот бидејќи морам да го обезбедам овој простор“. И тоа е цитирано пошто го памтам од збор до збор бидејќи бев шлогиран од пристапот. А ова е случка од пред некоја година, Грујо само шо дојде на власт...
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Aha i jas nedelno po neznam kolku pati gi slusam kako se derat preku toa mikrofonite sto gi imaat vo kolite koga cistat teren:
- ej , trgaj kolata be ti alo ej, crven golf begaj od tamu odma, begaj be, avtobus pobrazaj :kesa: :vozbud: :vozbud:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Manipuliras, da ne kazam lazes. Ako si bil za niv i ako si bil na miting siguren sum deka nisto ti se nema sluceno, ako ne si za niv sto si baral na mitinzi , sigurno si se butal vo nekoja zabraneta zona :))))
Ej druze, aj nemoj vaka evtini finti ziti se ?
Odi zastani so kola kaj cveten pazar koga odi Gruevski na rabota, pa da vidis kako kje bides "ljubezno" preparkiran, a ako si muz kazi im ne se trgam :)
Ако си сурат како оној Игор Ивановски , Крадемарули или Покондуренко можам да разберам зашто препакирале:pos2:Абе такви фаци имаат природен вапеж , се осеќа хемија у воздух за мавање ластици , чакмаци , рапуш (Бучко бомбона за оваква обработка:helou:) ,и за крај една убава во леј клоца.:baeh:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Ne mozes.
Aha i jas nedelno po neznam kolku pati gi slusam kako se derat preku toa mikrofonite sto gi imaat vo kolite koga cistat teren:
- ej , trgaj kolata be ti alo ej, crven golf begaj od tamu odma, begaj be, avtobus pobrazaj :kesa: :vozbud: :vozbud:
Интел изгледа дека си гледал парламент или некој ти кажувал. Се степале џандар и некој на улица и веднаш обезбедувањето на Груевски е криво. така рече Бучко или Шема. Жити се па баш на седница за прашања нив ќе им верувам како раскажуваат тепачки. Не значи ако еден тепал дека и сите тепаат. Плус и Гвујо изјави дека најверојатно имале приватна расправија па двете сељачишта се запукале. Само да ти кажам од цела седница тој дел беше најнебитен.

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Epa bas zaradi vakviot odnos ,ke si sedi vo opozicija SDSM.Koj nesto mozese niv da im dokaze?Nazalost ni oni nisto ne dokazaa.Neli e mnogu podobro da se priznaat dobrite raboti koi gi pravi ovaa vlada,pa makar toa bilo i nekakvo si predupreduvacko pismo na premierot kon policijata za nivnoto ponasanje so gragjanite na Makedonija?Znae Grujo deka malce mu fali na ovoj narod,zatoa i covekot,pismence do policijata,skolo vo Radovis,Rendzeri od amerika ,itn....da ne gi redam kolku li sitni primeri ima kaj sto se ima pojaveno megju narodot.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Сеа сфаќам зашо ти е искључена репутацијата. Пошто си одраз на репутацијата на СДС и во реалниот живот. Миљон црвени имаш. Ако немаш, укључи ја, ја ќе ти даам едно, ги иам вишок.

А инаку, зашо стаи кеса после аутобусот, шо возиш? 19ка или 12ка? За ЈСП не верувам дека возиш, таму мора да исполниш одреден коефициент на интелигенција од 40 ми се чини.
GORAZDS напиша:
Ако си сурат како оној Игор Ивановски , Крадемарули или Покондуренко можам да разберам зашто препакиралеАбе такви фаци имаат природен вапеж , се осеќа хемија у воздух за мавање ластици , чакмаци , рапуш (Бучко бомбона за оваква обработка) ,и за крај една убава во леј клоца.
:pos: Чатали ко патали колку се... и Бзззззз...

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
hehehe, napaleni dpmnovcinja, kolku malku vi treba za da si gi pokazete rogovite...:)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
СДСМ дефинитивно прејде во мизерија...гледајќи ја нејзината младина.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
off topic:

1.Сеа сфаќам зашо ти е искључена репутацијата.

2.Чатали ко патали колку се... и Бзззззз...
1. mora da si i ti eden od psihoanaliticarite ( ne si go davam bozestvoto be) toa me leci isto kako tvoite prijateli:pos2: :pos2:
2. koga sakas ????

AJ sega za temata.
Ovaa nebuloza od Grujo, trebase da bide kazana 30 dena po formiranje na vladata od ministerkata za vnatresni raboti. Ama aj, im treba materijal na partiskite graditeli na potemkinovite sela vo Makedonija, jas go razbiram premierot.
Pa dobro be, mu trebase li skoro dve godini da svati kako se odnesuvaat policajcite(del od niv), ???? Ili ova vazi za novite partiski kadri, seljacaaana so sdrugi zborovi. Videle znacka , onakva kakva sto do vcera gi apsese, pa malku da emitiraat kako se odnesuvale nekogas kon niv.

E sega za onoj del od policajcite (pogolemiot) koi si ja zasluzuvaat platata. Profesionalnicite znaci, mislam na onie so skolo i so osnovno domasno vospitanie.
Zlato se bre, nema nikade vakva policija. Veruvajte mi.
Grujo kje im kazubal kako da se odnesuvaat. Covekot koj sto mi e premier a ima recnik nula "0"
Kolku do vcera partiskite laaci na DPMNE se ismejuvaa so zargonot na Branko. A denes ??? Arno kaza eden moj prijatel poznat kako lazycat, na Grujo idol mu e Branko. Pazi ova:
- vladta na rm pravi top reformi...? a sto e toa top ?? koj toa go kaza drugarice i drugovi, tepacot od 69 ulica ?
- vasiot govor e gola voda...gola voda ????? a oblecena ?
- tie se vo nekoj film ama neka si go gledaat sami...demek ??? skopski fraer e firerot a ?
- se praat nekoi semi ama koncite se kaj nas ???? ej ziti se :drk:
Aj dosta vi e.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
haha, Ohrid? pa sum bil tamu...nothing special
Vidi vamu:
1. Imam golemi vrski vo MVR i Vlada
2. Imam pari kolku sakas, ako treba frlam...
3. A bogami, imam i TT sekogas so sebe...:vozbud:
Извини така ако ти згреши некој од форумо , ако имаш ТТ јас имам ферари енцо .

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Извини така ако ти згреши некој од форумо , ако имаш ТТ јас имам ферари енцо .
Сине, ТТ е пиштол, попознат како тетеец. Требаше да кажеш ако ти имаш ТТ, јас имам Магнум.
Инаку, мора ли секоја тема да се сведе на толку мизерно ниво на расправии околу тоа кој поголем поддржувач на определена партија е?

Kajgana Shop

На врв Bottom