Интересно би било А не е лошо и да се договориме и организираме такво нештоЗашто прашуваш? Само кажи верме и место! Гледам има многу 'проладени' зимово, ќе има интерес!
Интересно би било А не е лошо и да се договориме и организираме такво нештоЗашто прашуваш? Само кажи верме и место! Гледам има многу 'проладени' зимово, ќе има интерес!
Џоб ис дан! И ќе го барам дедо ми да биде спознор- има казарница тој! Има една добра ланска 56-ка, како е сочна само! Аууу, доџе ми да вриснем, кад помислим!Интересно би било А не е лошо и да се договориме и организираме такво нешто
Џоб ис дан! И ќе го барам дедо ми да биде спознор- има казарница тој! Има една добра ланска 56-ка, како е сочна само! Аууу, доџе ми да вриснем, кад помислим!
Тоа ли е проблем! Само кажи дека ракијта е на гаге и... Готово! :smir:Ух ух ух убаво ќе биде Само уште приврзаници да најдеме
Кој знае каква брла си пиел ти, не се пие се и сешто и од секаде.Да ти дадам ракија да се напиеш после ќе викаш сакам уштеНе пијам никаква ракија бидејќи ептен некако многу ме гори, ама еднаш кога пробав и тоа од онаа што ја носат кога канат на свадба (мешана од секоја куќа) незнаев потоа каде се наоѓам, и од тогаш си реков НЕ за ракија!!!