Греана ракија

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Интересно би било:) А не е лошо и да се договориме и организираме такво нешто:)
Џоб ис дан! И ќе го барам дедо ми да биде спознор- има казарница тој! Има една добра ланска 56-ка, како е сочна само! Аууу, доџе ми да вриснем, кад помислим!:vozbud:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Џоб ис дан! И ќе го барам дедо ми да биде спознор- има казарница тој! Има една добра ланска 56-ка, како е сочна само! Аууу, доџе ми да вриснем, кад помислим!:vozbud:

Ух ух ух:) убаво ќе биде:) Само уште приврзаници да најдеме:)

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Ух ух ух:) убаво ќе биде:) Само уште приврзаници да најдеме:)
Тоа ли е проблем! Само кажи дека ракијта е на гаге и... Готово! :smir:
Ама? ..........хм.......! Влез ке биде: пола кило костени! Може?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Доаѓа Водици за три недели, таман ќе има топла ракија, да се згрееме после капење. :)

Само тогаш пијам топла, убава, со малце шеќерче, мераци.

E

elence*$

Гостин
нема нешто шо може поубо да те стопли од топла ракија. леле,празници идат...Бадник,Божиќ,Василица,Водици:vozbud: ќе има повод за пиење:je:

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Не многу често али пијам и многу ми се допаѓа, онака по сабајле ммм

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
многу малку пијам ракија, али сега за коледе на огин обавезно правиме топла ракија со туршија ( како главно мезе ) мммммммммм мераци

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Полошо и нешто поодвртно од ракија нема за мене.Едноставно неможам вкусот да го смислам а камоли да е топла:nesvest:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
никогаш не сум пијал ракија и нема да пијам:nesum::nesum:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Леле кога ќе почнеш да ја пиеш неможеш да сопреш. Топличко, благо :party2:
Пробав пред некое време, испив 7-8 и после тоа неможев да спијам од што ме жежеше стомакот. :icon_bigg

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
имам пиено.....многу е убавка, така благичка....дедо добра ја прави!!!!! топла ракија ме асоцира на бадникарски оган!!!!!

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Не пијам никаква ракија бидејќи ептен некако многу ме гори, ама еднаш кога пробав и тоа од онаа што ја носат кога канат на свадба (мешана од секоја куќа) незнаев потоа каде се наоѓам, и од тогаш си реков НЕ за ракија!!!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не пијам никаква ракија бидејќи ептен некако многу ме гори, ама еднаш кога пробав и тоа од онаа што ја носат кога канат на свадба (мешана од секоја куќа) незнаев потоа каде се наоѓам, и од тогаш си реков НЕ за ракија!!!
Кој знае каква брла си пиел ти, не се пие се и сешто и од секаде.Да ти дадам ракија да се напиеш после ќе викаш сакам уште :)

Топла ракија да сум пиел и ќе пијам баш е супер, како грее тоа е нешто невидено. Зимно време му е мајка да се пие само да не се претера зашто од шеќерот главата нема да знаеш кај ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom