theMac3donian
Мак3донецот
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 3.690
- Поени од реакции
- 259
Европска Македонија? Илузија?
ај се кладиме јас и ти, во моето лаве маде, одма се полукастрирам (дури и да изгубам и со еден тестис се живее, иако латините рекле testis unus, testis nullus, ама тоа се однесува на сведок) ако ова не се случи во следните 12 години (реков под услов еу да опстои до тогаш), или ако повеќе ти одговара едно шише смирноф, коњак, вињак, виски, гајба пиво, пакување газоза, портокалов џус или што и да ти е по вољаnema sansi ova da se sluci
ke se kladam na dusata ako trebaај се кладиме јас и ти, во моето лаве маде, одма се полукастрирам (дури и да изгубам и со еден тестис се живее, иако латините рекле testis unus, testis nullus, ама тоа се однесува на сведок) ако ова не се случи во следните 12 години (реков под услов еу да опстои до тогаш), или ако повеќе ти одговара едно шише смирноф, коњак, вињак, виски, гајба пиво, пакување газоза, портокалов џус или што и да ти е по воља
што имам јас корист од душата твоја, ако сакаш во вотка може, ако не во мултивитанмински таблетиke se kladam na dusata ako treba
nie ako vlezeme vo EU nema da vlezeme pod ustavno ime !!!!
stavi si go toa u glavata !!!!
na litro Jack Daniels i kazi vremenska ramkaшто имам јас корист од душата твоја, ако сакаш во вотка може, ако не во мултивитанмински таблети
рамка нема, дур не се начукаме ок е, ама до тогаш ќе остареме, сепак може и пред времеna litro Jack Daniels i kazi vremenska ramka
zaedno go pieme
Се точно... но тие околу нас, ако еден ден станат сите членки на ЕУ... што со нас? Неможеме да сме швајцарија бидејки ги немаме Банките, неможеме да сме Норвешка бидејки го немаме морето... што ќе сме ние?Ајде до сега што добивме од Европа:
1. Кршење на основните човекови права на Македонците
2. Ембарго од нејзина членка и штета од 2 милијарди евра.
3. 400 000 Косовари и феик донаторска конференција.
4. Подршка на албанскиот тероризам и иредентизам, криза 2001 година и загуба од неколку милијарди евра.
5. Висок трговски дефицит преку нивните демократски регулативи за извоз кој глумат демек слободен пазар.
Годишно тој дефицит према европа е 1,5 милијарди евра.
Европска Македонија во стечај ете тоа се доби.
Ние сме Македонија немаме банки, ние сме Македонија немаме море(незнам можеби и имаме) но сепак ние сме Македонија.Се точно... но тие околу нас, ако еден ден станат сите членки на ЕУ... што со нас? Неможеме да сме швајцарија бидејки ги немаме Банките, неможеме да сме Норвешка бидејки го немаме морето... што ќе сме ние?
ѓубре за рециклирањеПримети некој колку самиот текст, како форма, е жив очај и личи на писмена работа на 8-мо оделенец?
Ни аргумент, ни ништо...само некои празни, излитени и ефтини пароли.
Еј режисер, двајца новинари и двајца самопрогалесни интелектуалци, пишуваат нешто што и просечен средношколец би го склопил боље.
Очај.