Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.973
Не сум била во Куманово, Гостивар, Кичево....

Член од
27 февруари 2006
Мислења
49
Поени од реакции
0
Luge koi ne bile vo tolku mnogu gradovi od Makedonija, ne treba da se upustaat vo razgovori za Makedonija, zatoa sto bez da se vidi so svoi oci i da se okusi na svoja koza, nisto ne se znae.

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Nikogas ne sum bila vo Kumanovo, Debar, Kocevo, Probistip i ima uste ama ne mi teknuva koj.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Па во сите градови сум бил :)
Не сум бил во Пехчево, Виница, Пробиштип и Злетово . . . ама и не се баш градови овие :)

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
Ne sum bila nikogas vo Tetovo,Gostivar,Kratovo,Strumica,Gevgelija,Stip i drugi gradcinja od Istocniot del na Makedonija

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne sum bila vo M.kamenica i M.Brod, Tetovo, Gostivar i Debar

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
u mnogo gradovi ne sam bila...STIP STRUMICA KICEVO KRATOVO KOCANI TETOVO KRIVA PALANKA DEMIR HISAR GOSTIVAR GEVGELIJA DELCEVO UUUU JOS MNOGO

Член од
24 мај 2007
Мислења
75
Поени од реакции
1
Никогаш не сум бил во Струмица.Сакам да појдам таму и да го видам
кафи4о М-селект така беше нели???

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Gradovi - nema takvi!
Sela - Ushte tochno 27(tolku imam izbroeno na kartata) od site shto se na makedonska teritorija od vkupno 973 ,ako ne se lazam!

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Па во многу од градовиве не сум била.:) Особено тие помалите... Поголемите сум ги посетила сите.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Леее еј темава, сум ја отворил пред 2 години. :)

Ај update да напраам од првиот пост, пошо пишав во кој градови не сум бил, а за овие 2 години веќе сум бил во неколку. :)

Значи идеме: Кичево, Струмица, Кавадарци (дури и во Неготино бев :pos: ) и Велес. :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Град во Македонија во кој никогаш не сум бил... кхм... абе ги има многу, за повекето сигурно и не сум слушнал. Ама еве сеа ке набројам неколку за кои ми кажувале дека треба да се посетат а не сум ги посетил
  1. Демир Хисар
  2. Дебар
  3. Ресен - сум поминал само со кола
толку! а да и еден колега треба да ме носи во неговиот роден град пробиштип, ми вели дека имало многу калаштурки - и покрај тоа што незнам што е тоа!

Kajgana Shop

На врв Bottom