фотографии се носат на денот на запишување (мисам дека 30 август) засега не ти се потребниДали кога ќе се пријавуваме (четврток, петок) треба да носиме мали фотографии, или тоа се прави дури од кога ќе те примат и одиш да се запишуваш (после неколку дена)??? Итно!!
На Геодезија сум, еднаш ме вратија, ми скратија 3 бода :S. Сега имам 87.5 поени. Околу 100 денеска се запишаја на овој смер а и утре ќе има бар 40/50. Значи од 150 ќе влеза само 40 у државна и 20 приватнаКако е луѓе се пријавивте ли колку пати ве вратија ?![]()
зошто ти скратиле 3 бода ?На Геодезија сум, еднаш ме вратија, ми скратија 3 бода :S. Сега имам 87.5 поени. Околу 100 денеска се запишаја на овој смер а и утре ќе има бар 40/50. Значи од 150 ќе влеза само 40 у државна и 20 приватна![]()
Интерен полагав Историја а несоодветен еИ на конструктивна имаше заинтересираност многу проблеми имаше со ова електонсково пријавување . Сепак се изненадив со ваква заинтересираност искрено очекував помалку студенти
--- надополнето: 17 август 2012 во 12:02 ---
зошто ти скратиле 3 бода ?
ti mora da si mi kolegaпрво 87 поени не се малку, и јас можам да ти гарантирам дека примен ќе си , а мн. веројатно и државна, а околу квотата(горе шо имаше пишано) јас сум на геодезија и лани од планирани 60 примија 108, па после некои се отпишаа, некои не ни почнаа , па останавме околу 80 сега, така да не се грижите, ќе влезете скоро сите шо сте со убав просек...