Градежен факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Viki Cheda
  • Време на започнување Време на започнување
Дали кога ќе се пријавуваме (четврток, петок) треба да носиме мали фотографии, или тоа се прави дури од кога ќе те примат и одиш да се запишуваш (после неколку дена)??? Итно!!

Дали кога ќе се пријавуваме (четврток, петок) треба да носиме мали фотографии, или тоа се прави дури од кога ќе те примат и одиш да се запишуваш (после неколку дена)??? Итно!!
фотографии се носат на денот на запишување (мисам дека 30 август) засега не ти се потребни

Дечки што мислите, има повеќе заинтересирани годинава од лани, и дали границите за државна квота би се качиле многу?

U kolku saat treba u cetvrtok da odime za upisive ??? koga pocnuvaat dali znae nekoj ?

Како е луѓе се пријавивте ли колку пати ве вратија ? :D

Како е луѓе се пријавивте ли колку пати ве вратија ? :D

На Геодезија сум, еднаш ме вратија, ми скратија 3 бода :S. Сега имам 87.5 поени. Околу 100 денеска се запишаја на овој смер а и утре ќе има бар 40/50. Значи од 150 ќе влеза само 40 у државна и 20 приватна :@

Кој курац им текна баш годинава да се запишуваат бе, до лани никој не идеше...:D

А на градежништво-конструктивна колку се запишаа? Има некој информација? :D

BTW стварно голема заинтересираност оваа година. :confused:

И на конструктивна имаше заинтересираност многу проблеми имаше со ова електонсково пријавување . Сепак се изненадив со ваква заинтересираност искрено очекував помалку студенти :)
--- надополнето: 17 август 2012 во 12:02 ---
На Геодезија сум, еднаш ме вратија, ми скратија 3 бода :S. Сега имам 87.5 поени. Околу 100 денеска се запишаја на овој смер а и утре ќе има бар 40/50. Значи од 150 ќе влеза само 40 у државна и 20 приватна :mad:
зошто ти скратиле 3 бода ?

И на конструктивна имаше заинтересираност многу проблеми имаше со ова електонсково пријавување . Сепак се изненадив со ваква заинтересираност искрено очекував помалку студенти :)
--- надополнето: 17 август 2012 во 12:02 ---

зошто ти скратиле 3 бода ?

Интерен полагав Историја а несоодветен е

прво 87 поени не се малку, и јас можам да ти гарантирам дека примен ќе си , а мн. веројатно и државна, а околу квотата(горе шо имаше пишано) јас сум на геодезија и лани од планирани 60 примија 108, па после некои се отпишаа, некои не ни почнаа , па останавме околу 80 сега, така да не се грижите, ќе влезете скоро сите шо сте со убав просек...

прво 87 поени не се малку, и јас можам да ти гарантирам дека примен ќе си , а мн. веројатно и државна, а околу квотата(горе шо имаше пишано) јас сум на геодезија и лани од планирани 60 примија 108, па после некои се отпишаа, некои не ни почнаа , па останавме околу 80 сега, така да не се грижите, ќе влезете скоро сите шо сте со убав просек...
ti mora da si mi kolega :D

можи ти сум ... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom