Го тепале Дедо Мраз во Чаир

T

templar55

Гостин
Која фина религија. Муслиман осудува друг муслиман кога крши елка и тепа дедо мраз. Ама кога муслиман убива деца тогаш сите муслимани го подржуваат и стојат позади него (нека не ме цитираат мирољубивите чеда на алах, има видео докази за ова).
Жално е ако не сте ги научиле до сега.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И треба да го тепаат, одамна поклон ми нема донесено а јас цело време добар сум.
--- надополнето: 18 декември 2013 во 15:04 ---
Не разбирам....Мухамед го тепа Дедо Мраз ?....бидејќи како што знам ликот на Мухамед не смее во ниеден случај да биде насликан.
Кујтим е не е Мухамед :icon_lol:.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Vie nisto ne razbirate,oni se samo SVESNI MORE EJ! dedo mraz e izmislica na koka kola a oni se protiv golemite korporacii i sakaat svetot da go pravat sloboden!!!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Карикатури за Мухамед:
- Муслимани: мамето негово нецивилизирано, вака така
- Рисјани: море овие нецивилизирани, да не се знаело ни шега. Уствари, и да не е шега, шо е проблем бре? А? А? А?

Плакат за Дедо Мраз:

...

Нели...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Како ја украл елката бе :D
Ветерот ја оддувал. Исто како што во Кичево нашето знаме паднало од ветерот, така и елката исчезнала ради ветерот што ја оддувал некаде :D

M

Muranyi

Гостин
Јас вчера онака случајно видов дел од плакатов, на поминување, доцна беше вечерта и не обратив внимание дека има на него Дедо Мраз туку ми се видоа како два рандом ликови од кои едниот пие бокс. Си помислив дека се работи за некоја кампања за спречување на насилството,абе која будала сум еј:facepalm: Цела Чаршија е испозалепена со ова.

Признајте вие лицемери дека барем малку ви се влажнат гаќите од делата на вакви вахабистички структури, сигурно не би организирале Албанците или општо Муслиманите акција за да се тргнат овие плакати како знак дека ете им сметал вахабизмот а доколку тоа би сакале да го направат Македонците(на сон) гарант сите вие што демек го осудувате ова би се организирале и би отишле во одбрана на плакатите.

Знам те пушко кад си пиштољ била.
--- надополнето: 18 декември 2013 во 15:52 ---
Која фина религија. Муслиман осудува друг муслиман кога крши елка и тепа дедо мраз. Ама кога муслиман убива деца тогаш сите муслимани го подржуваат и стојат позади него (нека не ме цитираат мирољубивите чеда на алах, има видео докази за ова).
Жално е ако не сте ги научиле до сега.
Никогаш нема ни да научат. Ете, во чек дис аут или хумор подфорумот имаш колку сакаш заебанции на сметка на Исус организирани од една крајно цинична форумска личност која би сакала да живее во шеријат а демек либерална и интелектуалец, а лајкови фрштат од нашите квазилиберали и Менада уметници колку сакаш. Не се они криви, од мочка се правени.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.674
Поени од реакции
59.786
Има тема за ова во Општи Муабети, подобро споете ги и префрлете ја таму. Ова за жал не е смешно.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не ми се јасни, демек Дедо Мраз е поврзан со христијанството, а од друга страна они се единствените у цело Тетово што слават Св.Валентајн што исто така е спротивно на нивната религија.

Ова е само уште еден начин да си ја покажат својата култура, за жал.

Член од
16 декември 2013
Мислења
1.856
Поени од реакции
1.203
Се шпекулира дека Дедо Мраз прдвидел само 20% подароци за албанчињата. Ало каде читај малку рамковен 25%

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Не ми се јасни, демек Дедо Мраз е поврзан со христијанството, а од друга страна они се единствените у цело Тетово што слават Св.Валентајн што исто така е спротивно на нивната религија.

Ова е само уште еден начин да си ја покажат својата култура, за жал.
Има некоја разлика и меѓу нив.
Верувај дека не се тоа истите. Тие што дркаат на флаеров, не се истите кои славеле Св.Валентин.

Член од
2 септември 2013
Мислења
258
Поени од реакции
238
Проблем е што нема некоја ваша дистанца од такви “со бради“ екстремисти. Ако ние ги критиковаме или не дај боже нападне некој - сите муслимани ќе станат во нивна оддбрана како браќа. Самите треба да си расчистите вашите редови. Ако некој со брада почне утре низ град да крши елки дедо мразовци снешковци... и некој го уапси или натепа ради тоа - можеш да замислиш какви написи по ваши весници ќе има? какви реакции од сите муслимани? протести, закани....
Не е то во ред.

не бе легендо не сите муслимани застануваат на нивна одбрана тие што ги гледаш се една изманипулирана маса исто како и таа маса на луѓе што одржуваа контра протести. Таквите ни самите не знаат зошто се надвор и урлаат, а се појавуваат сегде било да ти е протест инспириран од политички, религиозен или социјален аспект тие се секогаш таму спремни како верна публика.. тоа ти е

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
На форумот има христијани, муслимани, атеисти и др. Религиите учат на толеранција и почитување, ама очигледно кај нас ништо не научиле од религиите. Атеистите имаат право да не веруваат во ништо, ама би било човечно да ги следат основните човекови правила т.е. да почитуваат... Ако грешам мавајте :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Океј тоа се дивјаци и по којзнае кој пат тоа ни се докажува а башка и глупи ама дали според ова ако Дедо Мраз ќе го сокапат од ќотек значи дека неговите елени ќе ги сексаат до смрт?

Не би било во ред да си ги прескокнуваат обичаите па се надевам дека и елените ќе ги си го добијат тоа што го заслужуваат~

ТЕПАЈ ДЕДО МРАЗ
СЕКСАЈ СЕ СО ЕЛЕН
КуКу НоОоНееЕн

Kajgana Shop

На врв Bottom