Гоцева нешколувана тераса

S

Sheldon Cooper

Гостин
да сум на местото на дечково би земал карта у еден правец за америка и не би се вратил во МК :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Се скапав смеење преска на тв го гледав, ама како си ко кажа лагано, првин се помисли и оп му текна шо е..

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Нареден пат коа ќе шетаат овака "бекстејџ"...со нив треба да носат признаници,која ќе гласи "нисам одавде".

П

Пепси_

Гостин
:pos: му текнаааааааааа....ооо не грешка лекција

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
да сум на местото на дечково би земал карта у еден правец за америка и не би се вратил во МК :D
За воља на вистината дечково едно десетина години живееше у Канада, и плус го прекинаа на сред цртање додека беше целосно внесен во тоа што го работи.

Член од
25 април 2009
Мислења
369
Поени од реакции
136
Гоце сега в гроб се преврќа :facepalm: кој деген, не ме ни чуди, тоа прават нашиве медиуми, бомбардираат со турски филмови, наместо нешто едукативно. Па на сон ке ја кажам изреката на гоце.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Аман бе дечки, што ве чудат вакви појави. Појдете низ град, и поставете најпросто прашање, барем еден од оние кои ќе ги прашате ќе скине опасна зелена.
Пред некоја година исто ваков бисер имаше. Од некоја наша ТВ куќа прашуваа средношколци низ ГТЦ дали знаат кој празник е дента ( 11 Октомври беше ми се чини) и што се случило на тој ден и муабетов одеше некако вака:

-Дали знаете кој празник е денес?
-Да, 11 Октомври.
-А знаете зошто се празнува тој ден кај нас?
-Немам поим, вчера отсутен бев во школо, па не ми кажаа зошто е празников.o_O

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Оооо лесно е да се рече дегенерици се, треба да се запалат. Но тешко е да се збори пред камери, не? Или пак као што рече Рокенрола над постов, не е ни чудо ова што се случува. Ова е само пример како да не изгледате. А за тоа дека треба да се спалат/однесат у еден правец, не се решава ништо.

M

MrzaRules

Гостин
на овој да му се одземе лична карта,пасош и се останато и да се набрка на пуст остров :facepalm:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Oфф мори мајко ко американците глупи коа ги прашуваат на улица:facepalm:

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
што се чудите,не одете далеку одговорот е во „кајгана“

ПРЕГЛЕДИ во:
Со кого би имале секс............ = 126.881
Хомосексуалност.....................= 115.288
Пушење ако нејќе.....................= 18.836
Невини жени ако има...............= 21.816
Грпен секс................................= 29.303

Преглед во
Гоце Делчев.............................= 13.157
Панко Брашнаров....................= 2.229
Ченто Методи...........................= 7.139
Кочо Рацин...............................= 1.120
Кузман Ј. Питу..........................= 1.011

--------------------------------------------------------------------------------------
е Гоце, Гоце
излези од гроб и да видиш
што читаат твојте ученици

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Јас не верувам дека е единствен што не го знае ова, постојат и многу други како него ( дури и поглупи ) .

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
....не се работи за глупи или не....коментаров не беше знак на гупост туку одраз на ЛОШО ОБРАЗОВАНИЕ...
на некој од македонскиве квизови имам начекано професори кои заглавуваат и лупаат глупости на прашања кои секој седмооделенец треба да ги знае....улогата на професорите не е само да го предадат матријалот да испрашаат и да стават оценки...туку да го насочат ученикот како да учи....да бидат пример....има термин општа култура....но за кого како

се прашувам кои одговори би ги добиле на ТВ анкета доколку се постават прашања за Аминта, Пердика или Птоломеј или пак Карпош

Kajgana Shop

На врв Bottom