Горан Пандев

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
M.C. напиша:
DOBAR E PANDEV!NEKA PRODOLZI TAKA SAMO NAPRED!PA NA SVETSKO DA NE ODNESE(ILI NA EVROPSKO)
vo grupa so anglija,rusija...
ma sto zaebavate.
na evropsko a uste pomalku na svetsko nema da odime ni za 100 godini ma ne pandev i pele da igra za nas kako so igral vo najdobrite vreminja...
so vakov FSM tesko...

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
добро бе Handsome, барем да знаеме зошто тие ко тебе не одат 50 денара еден билет да земат:icon_lol: трето место и у плеј-оф ќе одиме за да се бориме за наредното Европско:)

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Wolf Pack напиша:
добро бе Handsome, барем да знаеме зошто тие ко тебе не одат 50 денара еден билет да земат:icon_lol: трето место и у плеј-оф ќе одиме за да се бориме за наредното Европско:)
hehe
Ne plakam zaso treniram fudbal pa me pustaat bez pari na utakmici.:pos: A za navivacite...koj ke dojde da gleda vakva reprezentacija koja gubi od andora,mesti utakmici...
Zaso treniram znam i kakva e situacijava vo mak-fudbalot a i niz klubovite vo zemjava.
Sum bil vo partizan(belgrad)i toa sto e tamu ovde nema da dojde ni za 200 godini.
Mladive da im igraat so nasava reprezentacija vo najlosa raka ke igraat nereseno...pa sea misli mu ja

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Не збори така, еден ден ти ако си репрезентативец мислиш дека луѓето нема да те озборуваат како местач итн,???

J

Johnny Stulic

Гостин
Handsome напиша:
hehe
Ne plakam zaso treniram fudbal pa me pustaat bez pari na utakmici.:pos: A za navivacite...koj ke dojde da gleda vakva reprezentacija koja gubi od andora,mesti utakmici...
Zaso treniram znam i kakva e situacijava vo mak-fudbalot a i niz klubovite vo zemjava.
Sum bil vo partizan(belgrad)i toa sto e tamu ovde nema da dojde ni za 200 godini.
Mladive da im igraat so nasava reprezentacija vo najlosa raka ke igraat nereseno...pa sea misli mu ja
Јас ќе појдам и сите вистински фанови на фудбалот во македонија
Да те потсетам дека португалија со лихтеншајн заврши 1-1 па наредната утакмица драгао беше преполн
Доволно е МОЈАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА да врзе 1-2 победи и градски ќе биде преполн.
Можеби и финска ја нареди со андора?
А тој твојот партизан има успех колку работнички годинава оддносно до 2 квалификациско коло за влез во лигата на шампионите.
Се извинувам што забегав од темата ама ме иритираше ????????виќ

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Handsome напиша:
hehe
Организациски може да се 200 год.наоред,ама квалитативно не е толкава разликата.А ако тренираш фудбал и сам се потценуваш за квалитетот мислам,зашо тренираш уопште?Ако си у Беласица ела кај мене ке ти дадам исписница и не се замарај со фудбал.Репрезентацијата треба да се сака,а не да се пцуе,па каква била таква.сакаме поарно,и ке дојде.Покажете патриотизам малце.
На темата да се вратам малце:Пандев против Милан беше одличен.Играта на Лацио стана подинамична од 61 мин.Многу корисен се покажа,имаше употребливи топки и ја замараше константно одбраната на Милан

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
strumics напиша:
Организациски може да се 200 год.наоред,ама квалитативно не е толкава разликата.А ако тренираш фудбал и сам се потценуваш за квалитетот мислам,зашо тренираш уопште?
Ne e golem kvalitetot:pos::pos:
ako si procital dobro nitu se potcenuvam a uste pomalku ja pcujam reprezentacijata.A toa go kazuvam zaso mi e maka da gledam kako propaga mak-fudbalot so vakva uprava na celo so hadzi-ristevski.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Handsome напиша:
Ne e golem kvalitetot:pos::pos:
ako si procital dobro nitu se potcenuvam a uste pomalku ja pcujam reprezentacijata.A toa go kazuvam zaso mi e maka da gledam kako propaga mak-fudbalot so vakva uprava na celo so hadzi-ristevski.
:eek:ftopic:
Хари и помошта на државата у спортот е друга тема.А квалитетот што Македонија го дава сега е сосем ОК.Идеализирањето на Партизан на тој план,или било кој друг ex-Yu клуб е неозбилно.Организациски се понапред,а со таа организација,Македонија ке биде 3 класи понапред од сите нив.Македонија има голем фудбалски потенцијал со кого треба да се работи стручно и правилно и потребен е еден добар менаџер на ФФМ (претседател)место Хари кој ке го помага и води правилно фудбалот,а нема да ги гледа личните интереси.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Handsome, што ти смета Хари во развивањето како фудбалер? Неговите корумпирани интереси ама немат никаква врска со квалитетот на фудбалерот во МК :wink:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Wolf Pack напиша:
Handsome, што ти смета Хари во развивањето како фудбалер? Неговите корумпирани интереси ама немат никаква врска со квалитетот на фудбалерот во МК :wink:
LOOOL
ova bese vic????

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Добро Handsome, глеам се ти е на смеа, ај уш еднаш да пробам: Што ти смета некое корумпирано копиле во твоето развивање на фудбалот? Што има врска ФФМ со твоето "учење" на фудбал?

Остај ти тоа што Хари не му платит на селекторот 3 месеци плата и што со задоволство очекувал 0:0 да играме со Андора, кажи ми ти на мене колку МК репрезентативци играт во странство?

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
decki abe neli e tuka tema pandev a ne nekojsi hari, ako sakate moze da otvorime tema za hari pa tamu da pisuvame za nego.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
denes so udineze nastapi vo prviot tim i igrase 70 minuti vo koj imase nekolku dobri dodavanja koi roki i ostanatite ne gi iskoristija, a imase i eden sut od 18 metri koj edvaj go odbrani golmanot na udineze, inaku natprevarot zavrsi 1-1 strelec za lacio bese tomaso roki koj napravi i penal od koj penal rezultatot go izramni vicenco jakinta.

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
marketar напиша:
decki abe neli e tuka tema pandev a ne nekojsi hari, ako sakate moze da otvorime tema za hari pa tamu da pisuvame za nego.
Totalno si vo pravo!!
Aj ako sakate da se vratime na naseto..
Fala!!:kez:

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
PANDEV-zverka!najbolji makedonec do sea!kakov pancev kakvi bakraci

Kajgana Shop

На врв Bottom