Да да, дрво е...само што денеска го прогласија за играч на натпреварот против Асколи. 2 асистенции и еден гол (и еднаш у статива шутна).Офчар напиша:Дрво е бе..
Дрво е бе, пичка ти матер, од кога гледаш ти фудбал? Ја Пандев го знам ти коа ни Панчев не го знаеше. Ја коа сум идел на утакмици ти у маало си дркал!zEk0 напиша:Пандев е закон!
Пеер таман да си легнам не ме ебиОфчар напиша:Дрво е бе, пичка ти матер, од кога гледаш ти фудбал? Ја Пандев го знам ти коа ни Панчев не го знаеше. Ја коа сум идел на утакмици ти у маало си дркал!
Сељак!
Е дрво е де, затоа.Dzver напиша:zasto drvo obrazlozi? drvo zasto e covek na utakmicata vo italjanskata kalco liga posto dava golovi ,asistencii i igra za rimski LAZIO a?
i ja go pcuev koga igrase za belasica i koga na gradski na vardar mu sibase golovi ali svaka cast.
inace i pancev igrase vo italija potocno greese klupa pa se vrati kao posran konj.
Глава, му ја набација и он се поклони, малце бочно околу ќошот на петте метри..Acid напиша:Ај не претерувајте, избришав еден куп мислења кои немаа врска со темата.
Иначе ги фатив последните 10 минути од натпреварот вчера, баш кога го дадоа голот со ножички! После видов дека и Пандев дал гол и пукнав од мака што не го видов. Па педерите не го ни прикажаа на крајот...
Иначе, добар беше голот? Глава, нога, статива гол, макази? :wink:
Па не е ова Англиско за да даваат хајлајтс на крајAcid напиша:Па педерите не го ни прикажаа на крајот...
http://www.mytempdir.com/Dzver напиша:abe ja imam hajlajts 4 min. od utakmicata nego kazete kako da vi go stavam ovde
Кога ќе стиснеш HOST ти се аплоадира клипчето.. Кога ќе заврши со прикачување, ќе ти го даде линкот.Dzver напиша:druze ti pisav na private ali ne ti stiga porukata... slusaj otidov na linkot sto mi go dade tamu go staviv fajlot so hajlajtsot i stisnav host it i ova pet saati dreme a dole se popuni toa deka se ucitalo... kazi kako treba da ne se rezilam za djabe!