Горан Пандев

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Wolf Pack напиша:
Добро Handsome, глеам се ти е на смеа, ај уш еднаш да пробам: Што ти смета некое корумпирано копиле во твоето развивање на фудбалот? Што има врска ФФМ со твоето "учење" на фудбал?

Остај ти тоа што Хари не му платит на селекторот 3 месеци плата и што со задоволство очекувал 0:0 да играме со Андора, кажи ми ти на мене колку МК репрезентативци играт во странство?
kako moze da ne ti smeta?
Koga nema pari za klubot kako moze ti da se razvivas kako fudbaler?
Namesto na pripremi ke sedis doma 4-5 nedeli, a drugite ekipi ke odat za Germanija,Italija...Ke igraat svetski turniri a toa e skapoceno iskustvo. a da ne spomnuvam deka nemaat pari ni pravoz da platat vo Makedonija za utakmici.
Do dusa zavisi i od klubot kakvi rezultati ima vo domasnoto prvenstvo i vo stranstvo no vlijae i hari.
I jas sum ZA otvaranje na tema za Hari pa tamu da si praime muabet.
:eek:ftopic: sry za upaganjeto

J

Johnny Stulic

Гостин
Oдлично издание на Пандев на натпревараот со Фиорентина каде што Лацио забележа значајна победа против извонредната екипа на Фиорентина која што на домашен терен игра извонредно.
Нашиот репрезентативец беше константна закана за голот на Фиорентина и имаше оддлични асистенции кон Роки кои не успеа да ги реализира.
Исто така имаше многубројни точни пасови и до другите свои соиграчи.

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
Значу Пандев одигра уште една добра партија... мислам дека во доста добра форма се наоѓа малиот ова сезона или допрва ќе му се гледа неговото?

Сепак нека продолжи така и да не заглави со алкохол како сите наши спортисти !!!

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Bale82 напиша:
Значу Пандев одигра уште една добра партија... мислам дека во доста добра форма се наоѓа малиот ова сезона или допрва ќе му се гледа неговото?

Сепак нека продолжи така и да не заглави со алкохол како сите наши спортисти !!!
Zosto cuvstvuvam deka zboris od iskustvo??
:kez: a izvini ako gresam samo taka mi se pricini..
Nemam zborovi i jas ..epten cestitki do Pandev!!

Член од
22 ноември 2005
Мислења
36
Поени од реакции
0
replika

Johnny Stulic напиша:
Oдлично издание на Пандев на натпревараот со Фиорентина каде што Лацио забележа значајна победа против извонредната екипа на Фиорентина која што на домашен терен игра извонредно.
Нашиот репрезентативец беше константна закана за голот на Фиорентина и имаше оддлични асистенции кон Роки кои не успеа да ги реализира.
Исто така имаше многубројни точни пасови и до другите свои соиграчи.
drugarce edno moe mislenje za istata utakmica za koja ti dade nekoja neodredena konstatacija za koja jas se nadevam deka 100% totna greska od tvoja strana bidejki toa bilo garant nekoja druga utakmica ili snimka od nekoj trening. blagodaram i prijatno

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
so golot na pandev vo 68 minuta lacio povede so 3-0 protiv redzina

p.s. vo naredniot napad 3-1

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
pinky** напиша:
Zosto cuvstvuvam deka zboris od iskustvo??
:kez: a izvini ako gresam samo taka mi se pricini..
Nemam zborovi i jas ..epten cestitki do Pandev!!
Па шизик секој спортист во Македонија е пијаница ај кази ми кој не е !!!
Да не почнам да ги набројувам сите од машката ракометна репрезентазија па ќе ти дадам цела историја за сите ако толку многу те интересира. Инаку не сум некој спортист па да кажувам дека имам такво искуство.

Bale82

Bwagojce
Член од
22 април 2005
Мислења
227
Поени од реакции
4
Хејјј а ке ја стигниме бројката од 10 гола во една сезона?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Pa neznam za Skopje no Strumica e stavrno vistinska fabrika za dobri fudbaleri koi se dokazuvaat vo stranstvo poveke od bilo koi drugi.Od mladinskite pogoni na Belasica (koja za zal e veke vo golema kriza,poradi nesovesnoto vodenje na klubot) proizlegoa talenti kako sto se Goran Pandev,Sasko Pandev,Zoran Baldovaliev,Masev,Popov,Aco Stojkov.....
Mozebi i vie vo skopje,Bitola,Prilep,Ohrid go cenite i pandev poveke od nas vo strumica bidejki koga toj doaga vo strumica site go gledaat kako marsovec i se plasat da mu prijdat....a toj za Makedonija e najgolema i najpoznata sportska zvezda posle Darko Pancev <KOBRA>.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Пандев - елегантно и со стил

Горан Пандев (Лацио - Емполи 3:3) имаше блескаво издание за домаќините и повторно постигна убав гол за очи. Се играше 7. минута кога струмичанецот тргна по левата страна, нанижа тројца противнички чувари и од 7-8 метри шутираше неодбранливо. Олимпико е на нозе и го слави водството на Лацио, но и осмиот гол на Пандев во Серија А во оваа сезона.
"Тргнавме фуриозно, а по првите 10 минути игра имавме убедливи 2:0. Противникот намали, а потоа имав зицер кој не го реализирав. Голот беше еден вид копија како оној со Јуве пред една година", вели Пандев за слаломот во Рим и голот кој му го даде на Емполи.
Пандев во 76. минута при 2:2 со нова шанса да даде за првпат 2 гола на еден меч.
"Имав добар лоб удар, но топката беше блокирана на самата гол линија. По оваа шанса бев заменет", е коментарот на Пандев, кој во следното коло нема право за настап поради петтиот жолт картон кој го заработи на дуелот со Емполи. Неговиот тим вчера имаше и 3:2, а со автогол на Одо во 93. минута замина победата.

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
Wolf Pack напиша:
Голот на Пандев против Интер Милан:

http://www.mytempdir.com/564683
а случајно некој да не го има клипчето со голот против емполи оти беше вистинско ремек дело.

п.с.ако го има некој нека го прати или по ПП или нека го стави овде линкот. фала однапред.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
marketar напиша:
а случајно некој да не го има клипчето со голот против емполи оти беше вистинско ремек дело.

п.с.ако го има некој нека го прати или по ПП или нека го стави овде линкот. фала однапред.
Nemam go zasega, ko ke go dobijam ke stavam link.

Eve eden drug gol od Pandev, na Reggina im go klava gore u agolot:je:

http://www.mytempdir.com/567355

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
пандев звер, каков гол шибна на емполи

Kajgana Shop