Горан Пандев

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Лелеее промаши сам пред голот со Удинезе некаде околу 75та минута
штета:(
едит: излезе од игра во 80та минута

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Lele ne mi se veruva shto promasi Goran Pandev
Nema veza vazno Lazio vodi 1-4 :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Коа искачаше од игра каква фаца направи, ке пукнеше од мака што промаши таква шанса

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
еми коа е Idiots тоа е. Ама јас знам сонвав дека ќе дае гол ама тамам да шутни ми звона тел. и ме разбуди.:pos2::pos2::pos2:

Член од
2 април 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Горан Пандев е нај-добријат футболист на македонија и мој лјубимец ама човека трјабва да играе за б'лгарија,би си паснал отлично с бербатов

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
cashis напиша:
Горан Пандев е нај-добријат футболист на македонија и мој лјубимец ама човека трјабва да играе за б'лгарија,би си паснал отлично с бербатов
Прво: Пробај да пишуваш на Македонски :)
Второ: Што би барал Пандев во Бугарија... последен пат кога проверив на картата Струмица беше во Македонија
Трето: (и офтопик) Браво за Бербатов - Исто еден од моите омилени играчи (имењак де)

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
Kako se gradi toa CUDO...a i znae dobar pass da naprai ''dlabok''samo me maci zasto vo reprezentacija nemame uste barem 2-jcakako nego...aj ke bide:cuc:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ke dojde i toa koga makedonija ce igra vo finaleto na nekoe svetsko ili evropsko prvenstvo! za toa da nemate gajle!no problemot e vo toa sto nie nema da go doziveeme toa :D

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Е шо кажа сеа, демек Пандев ќе игра, а ние нема да доживееме? Пандев уште 20 години и да игра, не мислам да умрам на 37 години јас.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Денес прочитаф.. Раководството на Лацио ќе му даде ноф договор на Горанчо.. со веројатно многу поголема заработувачка. Ѕвер е.. се ќе направат да го задржат.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Барем пола од тимот на Македонската селекција да беше како Пандев ќе успеевме да стигнеме до високо место...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.040
Поени од реакции
1.164
Нови шпекулации во врска со Пандев. Најголемите Англиски клубови водат војна за потписот на нашиот репрезентативец. Клаудио Лотито, првиот човек на Лацио за медиумите во Италија изјави дека голем клуб од Англија е сериозно заинтересиран за Пандев, но дека Лацио ќе направи се да го задржи во своите редови. Изгледа ни к15 ни јагнето нема да го задржи.. можеби ако му ја згилемат количината ајвар барем за 50% сигурно ќе размисли.. :baeh:
http://www.sport.com.mk/?ItemID=549F6AC0875E3A4C81E14F7CF95D628A

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
golema nadez na nasiot fudbal samo da ne se zezne vo karierata da odbere pogresen tim ko pancev dobro mu e u lacio super mu e osven ako idat u liga na sampioni ke bide top

П

Паспарту

Гостин
cashis напиша:
ja malce kasnam so ova ali nema vrska... :) od kade be pandev da igra za bugarija? ako on treba da igra za bugarija togas majka ti i sestra ti treba da igraat na... znaete sto :) sorry vaka ali me iznervira tatarov

Kajgana Shop

На врв Bottom