Горан Пандев

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100
Somebody напиша:
e sega u seria B , Pandev najdobar strelec sigurno :))
Ke ima povishe konkurencija tamu nego vo serija a .........
od juventus , milan ..........:pos2: :pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
и сеа ке се буфта таму во серија Б, со куп копиљаци и сељаци.
ама то е

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ама и Лука Тони е во среија Б ако биде Пандев :) Плус, не е конечно нели??? Уште не решиле...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Пандев почнаа да го бараат клубовите, читам Борусија Д и евертон биле најконкретни

а Динамо Загреб му понудил 1.500.000 евра, веќе се засилиле со Аилтон и Новотни

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ako Lazio nejke da go prodade, t.e. ako ima pari da go plakja, Pandev ne smee da si odi. Kako sto kazav, vo dogovorot nema klauzula koja nalozuva takvo neso ako ispadne timot

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
нема ама лацио со играње во помала лига ке има повеќе трошоци, веќе роки и одо си одат

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
niso neka trca i da se vratat vo serija a so pobrgu inaku ojde karierata

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Пандев во Динамо Загреб?

Еве што пишува на еден хрватски сајт

[FONT=arial,helvetica,sans-serif,verdana,geneva]Od drugih novosti iz 'modrog' tabora valja spomenuti da je Zdravko Mamić ponudio vrtoglavih milijun i pol eura napadaču Lazija i makedonskom reprezentativcu Goranu Pandevu (23), a vijest prenose Sportske novosti. Zbog poznatog skandala namještanja rezultata, rimski klub je kažnjen izgonom u drugu ligu te se pojavila mogućnost da se Pandeva dovede.

Zdravko Mamić me nazvao i ponudio mi dolazak u Dinamo. Zainteresiran sam, no imam još dvije ponude (Borussia Dortmund i Everton). Ako Lazio ostane drugoligaš, onda bih izabrao jedan od ta tri kluba, otišao na posudbu, dok se klub s kojim imam ugovor ne vrati tamo gdje mu je mjesto. U Zagrebu bi bilo odlično, jer u Dinamu igra i moj mlađi brat Saško, kazao je Goran Pandev u razgovoru za Sportske novost

Целата вест овде http://www.tportal.hr/fset.html

во делот за спорт прочитајте
[/FONT]

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
ZOTE напиша:
Пандев во Динамо Загреб?

Еве што пишува на еден хрватски сајт

[FONT=arial,helvetica,sans-serif,verdana,geneva]Od drugih novosti iz 'modrog' tabora valja spomenuti da je Zdravko Mamić ponudio vrtoglavih milijun i pol eura napadaču Lazija i makedonskom reprezentativcu Goranu Pandevu (23), a vijest prenose Sportske novosti. Zbog poznatog skandala namještanja rezultata, rimski klub je kažnjen izgonom u drugu ligu te se pojavila mogućnost da se Pandeva dovede.

Zdravko Mamić me nazvao i ponudio mi dolazak u Dinamo. Zainteresiran sam, no imam još dvije ponude (Borussia Dortmund i Everton). Ako Lazio ostane drugoligaš, onda bih izabrao jedan od ta tri kluba, otišao na posudbu, dok se klub s kojim imam ugovor ne vrati tamo gdje mu je mjesto. U Zagrebu bi bilo odlično, jer u Dinamu igra i moj mlađi brat Saško, kazao je Goran Pandev u razgovoru za Sportske novost

Целата вест овде http://www.tportal.hr/fset.html

во делот за спорт прочитајте
[/FONT]

Ok, ама Горанчо мислам е свесен дека има договор и дека Лацио нема да го пушти за жива глава, посебно сега кога плати брдо пари за него. :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Top e maliot ako neka igra i u B liga,pa tamu koga moze eden Bufon i Nedved da igraat u B a slusnav i Trezege ke ostane u Juve top ke mu bide.Iako sum fan na Juve golot sto go dade protiv Juve bese remek delo,bravo majstore

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
е да си се пофалам, почнувам со работа нова веб страна за Горан Пандев заедно соработка со еден италијанец. Домејнот е веќе купен има нешто како пример на него, но е далеку од официалната страна. www.goranpandev.com

Страната ја работиме ентузијастички, без да бидеме платени за таа работа, па ако е фер Горан, ќе ни понуди спонзорство барем колку да се покријат трошоците. Но и без тоа, ќе биде во ред.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Aaaa убаво, само да направевте и македонска верзија, или превод што би се рекло... бидејќи човекот е од мкд нели. На три јазика треба да биде ова. Македонски, Италијански, и струмички :pos:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
viktorgg напиша:
Aaaa убаво, само да направевте и македонска верзија, или превод што би се рекло... бидејќи човекот е од мкд нели. На три јазика треба да биде ова. Македонски, Италијански, и струмички :pos:
Страната моментално се работи... и ќе биде сега за сега на 4 јазици.:) Македонски, Италијански, Англиски и Германски... или и 5ти јазик... струмички

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Тренерот на Портсмаут, Хари Реднап, се обидува да договори трансфер на македонскиот напаѓач на Лацио, Горан Пандев, пишува "Дејли мејл". Според британскиот весник, македонскиот репрезентативец е несреќен во Рим и бара нов ангажман, што го распалил интересот на Реднап.
Сепак, англискиот премиерлигаш се соочува со сериозна конкуренција од германскиот прволигаш Борусија Дортмунд околу 23-годишниот струмичанец. Пандев има 28 настапи за националниот тим и е признат како најголема sвезда на македонскиот фудбал.
[/FONT]

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
nemam komentar za pandev EDNOSTAVNO NELI.. NAJDOBAR

Kajgana Shop

На врв Bottom