SCORPIO__20
Your sex is on fire
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 4.380
- Поени од реакции
- 71
на 16 години отидов на проба во германија да играм фудбал за жал од дома не ме пуштија да го продолжам животот таму од тогаш ми падна моралот за фудбалот
Моите очекувања на било кое поле се многу мали кога би ги споредила со било чиви други, па затоа најверојатно повеќето ми се исполниле. А како се чувствувам тогаш? Горда на себе (доколку се оствариле по моја заслуга, нали), најсреќна и најзадоволна.Lady напиша:Ste imale li nekogash golemi ocekuvanja, vo bilo koja svera (kariera, semejstvo, ljubov, patuvanje...), koi vi se ostvarile i kako se cuvstvuvavte vo toj moment na ispolnuvanje?
E pa slobodno mozete da se izjasnuvate i kako se cuvstvuvate koga ne se ostvarile vashite golemi ocekuvanja:smir: Nikoj nema da ve kazni:helou:love_comes_again напиша:Poubavo mi e koga ne ocekuvam mnogu a izleguva na povekje, a koga mnogu se nadevam i ne ispadne nishto posle mn glupo se custvuvam! I da sho vikash ti nad mene imash pravo deka temava treba da ima malku drug naslov, ali sepak dobra e za zborenje,BTW interesnicka tema
Па да, ми се оствариле и некако чудно ми беше зашто бев навикната на порази и падови, и утредента бев навикната пак да одам некаде и да ја довршам работата. А сега во моменотв ми е така, се за кое сонував последно време ми е исполнето, само секогаш нешто ќе фали, ми фали една личност за да ми биде се совршено. Али чувството е сепак незаменливо, прекрасно.Ste imale li nekogash golemi ocekuvanja, vo bilo koja svera (kariera, semejstvo, ljubov, patuvanje...), koi vi se ostvarile i kako se cuvstvuvavte vo toj moment na ispolnuvanje?
Се на светот е можно..треба само да веруваш во себе и да бидеш упорен во тоа што сакаш да го оствариш.Порано како помал си имав големи очекувања.си го планирав животот и си замислував јас како сакам,ама сепак тоа го правев зашто немав што да праам.После си сватив дека тоа е денгубење и сватив што значи реален свет.дека тие мечти и мисли неможе да се остварат(се разбира ако се големи).И вака ми е подобро.Но некогаш кога е човек напнат и нервозен ако размислува за такви работи може за момент да му биде подобро