Големите очекувања?

• Креатор на темата Lady
  • Време на започнување
Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
Јас прво постигнувам па после очекувам. . . може ли така некако да се изведе она моето??? Можеби никогаш свесно и трезвено не сум поставила строги и ригорозни очекувања ама кога веќе некои постигнувања се случиле имам чувство дека сум ги очекувала/ замислила/ предвидела. ?! ете, така некако можам да се објаснам и изјаснам по однос на ова. . .ааа по однос на филингот?!-ооо, па тоа ти е едно посебно врвно доживување на радост, исполнетост и самоостварување. И не мислам само на очекувања поврзани со кариера, работа, учење или било какви успеси од личниот труд туку и опостигнати очекувања и очекувани постигнувања со и во врска со другите луѓе!! It makes you feel like on the top. . .lovely!!!:pipi:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Do sega se sto sum ocekuvala na nekoj si nacin mi se ostvarilo.Vo globala nemam nekoj si golemi ocekuvanja ,zatoa sto tocno znam deka sto i da isplanira covek moze potpolno drugacie da se sluci .Pa taka da se postedam sebesi od razocaruvanje ne ni planiram nesto za dalecna idnina, sto i da se sluci prifakam ,da se izmeni ne moze i srekna sum i vaka.

К

*Каталонец*

Гостин
Сум имал големи очекувања од кариерата, љубовта, животот и не секогаш ми се оствариле, можам да кажам дека процент на остварено- неостварено ми е 70-30 :)

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Скоро секогаш ми се гооолеми очекувања(но за нешто реално нормално), сакам да верувам дека тоа што сум го замислила ќе ми се оствари затоа се трудам и вложувам напор за да ми се остварат желбите и очекувањата, и оптимист сум, и поголемиот дел РЕАЛНИ очекувања ми се имаат исполнето и после така ми е мило што сум успеала да го постигнам тоа што го сакам :pipi:

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Големите очекувања како по правило потполно не се остваруваат, секогаш нешто недостасува ,но се радувам на тоа што се остварило па макар и да не е големо.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Големите очекувања... болат. Болат додека одиме до нив, и потоа се радуваме една милисекунда, па заглавуваме во его смешки, и на крајот влетуваме во депресии бидејќи не можеме да го повториме моментот. Па загазуваме во матни води трудејќи се да се одржиме на врвот, па стануваме нелуѓе, и на крајот се будиме да сфатиме дека мачката ни ги гриза прстите на нозете бидејќи сака да си игра.

Па фрламе секакви очекувања за шет минути забава со нејзе, бидејќи тоа е вистинското задоволство.
Очекувања, кој е луд или непретпазлив.

А да, прашањето беше како се чувствував? Хм, веројатно како што се чувствуваше елегантно пополнетиот дебел мачор додека леташе од четвртиот спрат надолу од сексуални побуди. Пулс илјада и триста со осусмстоосумдесет. На крајот заврши со шината нога и без секс.
Нооооо... си ја научи лекцијата, и вториот пат доскокна подобро, и мали бели мачиња и ден денеска ми шетаат низ маало. Наравоучение, за секс и нога ќе скршам, ама порадо да не е моја. :toe:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мислам дека сум немала некои посебни очекувања, а мислам и дека воопшто немам некои очекувања :toe: Живеам од момент за момент и не очекувам нешто посебно... имам желби, планирам и не ме интересира дали ќе биде или нема да биде зашто ако биде биде, ако нема да биде ќе биде нешто друго...сеедно...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom