аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
ја искрено сум најнезадоволен од фиксната телефонија. мизерија невидена им е!
Извини arso кога се потпишуваа договорите листата на канали не беше ни блиску од оваа сегашната. Доволно е само "ППВ" каналите да се споменат дека ги укинаа, тие беа 5 канали, плус од 1 Јануари укинаа уште 16 канали. За жал со потписот на тој договор немаме законски права за покренување на судска постапка, но самиот оператор ќе биде казнет по завршувањето на договорите на сите незадоволни корисници кои ги имаат потпишано договорите врз основ на понуди кој се далеку од сегашните. ПоздравПфффф глупости, сигурно после вакво урлање ќе ги услужат...
дечките таму што работат не се мајстори, им се укажува за некој дефект и они пријавуваат, тоа им е нивната работа, проблемот е погоре...
Јас користам само интернет од нив и можам да кажам 10/10, за тв и за фиксен не знам, но едно ми е нај нај мерак, уживам како кукате аууу спорт клуб, спорт клуб +, немаме вака онака, ептен ми се праи мерак.
вие сте потпишале договор без таа телевизија, не може вие да го условувате Близу за да ја стават таа телевизија, изборот е ваш, вие сте го направиле а политиката на Близу е таква како што гледате, многу ефтини цени, поготово за интернетот а големи брзини, приоритетот на нив им е тоа, е што вие сакате за тие пари да ја имате и спорт клуб е тоа малце тешко.
Имате T-home, ONE, земете си ресиверче и гледајте.
Еми друже чим си свесен за тоа, зашто си го потпишал ?Извини arso кога се потпишуваа договорите листата на канали не беше ни блиску од оваа сегашната. Доволно е само "ППВ" каналите да се споменат дека ги укинаа, тие беа 5 канали, плус од 1 Јануари укинаа уште 16 канали. За жал со потписот на тој договор немаме законски права за покренување на судска постапка, но самиот оператор ќе биде казнет по завршувањето на договорите на сите незадоволни корисници кои ги имаат потпишано договорите врз основ на понуди кој се далеку од сегашните. Поздрав
Ќути не спомињај, ако те добијат или ти добиеш некого од 10 обид да повикаш број тоа е суперја искрено сум најнезадоволен од фиксната телефонија. мизерија невидена им е!
И ново отворија од пред 2-3 месеци, спроти Парадизо (под Авона) ..Во Велес пошо имаме еден наплатен центар, ко ќе дојде ред наеднаш да се исклучуе, во натре луѓево ко за вода ред чекаат..