MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
јас планирав едно време да одам да се преправам ко оние децата со корпите по католичните цркви шо собираат пари , милионер ќе бев до сеа ..
Исто и на мене! Човекот немал за јадење па ете нашол начин како да се прехрани себе и семејството. Мора да се признае многу снаодливо од негова страна.Мене ова ми е тажно
кај си кркал човекот и уште за дома изгледа си носел... за сваки случај... ц ц ц каде бе со овој памет.. божеееееееееДиректорот на погребалното Дани Лангстрат изјавил за локалниот весник “Доминион пост“ дека станува збор за 40-годишен маж кој неделно оди и на четири погреби за да се најадe, но и ги полнел со храна чиниите што ги носел со себе.
а хахахахаха епа им го спопикал богами.. каков крете божеееееееееХахаха сеа го видов ова на сител,:pos2:
А пази има човекот оправдание, „ - Ги предупредивме луѓето за него, а еднаш беше предупреден да не присуствува повеќе. Сепак, бидејќи погребите многу често се најавуваат во весниците, се сметаат за јавни собири, изјави тој.“
Jaнко, намали у штаб по еднаш дневно. Отупе вкрај.Ете ви ја Европа, луѓето леб немаат да јадат вие името ќе го мењате.
Не е снаодливо туку буквално борба за парче леб. Имаше и кај нас вакво нешто пред некоја година, ама попот го познал и му давал посебно храна. Кај нас има отворена кујна во Света Петка (во Црниче), мислам дека луѓе кои сакаат да донираат храна ја носат таму или пак оставаат пари за да се набави што е потребно.Исто и на мене! Човекот немал за јадење па ете нашол начин како да се прехрани себе и семејството. Мора да се признае многу снаодливо од негова страна.
Нов Зеланд не е во Европа.Ете ви ја Европа, луѓето леб немаат да јадат вие името ќе го мењате.
Знаењето е сила,знаењето е моќ не важи за нив.Jaнко, намали у штаб по еднаш дневно. Отупе вкрај.
сеуште нема таков подфорумЗа плачење е ова, не за во ЧДА.