Глигоров не го сакаше оружјето на ЈНА

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
А туѓите дворови се ексклузивно право на „избраните„? Оној над тебе се расфрла по форумов со мапи на Хрватска, Босна,... ќе „прави нови Југи со Црна Гора, Р.Српска„, ќе „враќа српски имоти„ низ Балканов а со Хрватите „ќе го реши друг пут, има време„, а ти се наоѓаш погоден само заради цитираното?

Имаш право:

Само де биди љубезен објасни и на публиката кој е точно твојот двор, да не се збуниме де...:nesum:
sigurno se srami da kazi, telo mu e vo MAkedonija a srce vo Srbija.
Ali nema vrska, temava bese za ednokiot ama sega otide u pm.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Благодарение на етничко чистење :tapp:
Им доаѓаше некој на србите дома и ги протеруваше од таму?Не.:nenene:
Имаа планови во случај на напад од Хрватска сите оргазиирано да се евакуираат?Имаа.Јеста да останеа можеби и ќе им се случеше етиничко чистење,не викам не,но нив никој не ги истера,самите си избегаа.
Им е дозволено да се вратат назад?Да.Да беше етничкo чистење немаше ни да припират назад.
Самите сакаат да се вратат?Не

Тој имот е Српски, кога тогаш ќе се врати

1992 година црвениот дел од Хрватска е Српски.

Тешете си се само.
:helou::baeh:

Иначе отидовме оф топик.За Окото Сакато е темава.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Кирчо одлично изигра за Македонија. Штета што вбровциве не го почитуваат, но тоа е тоа. Во тоа време алтернатива беше Љубчо.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Кирчо одлично изигра за Македонија. Штета што вбровциве не го почитуваат, но тоа е тоа. Во тоа време алтернатива беше Љубчо.
ХЕ ХЕ ХЕ......Кирчо направи многу грешки во чекори.....
....но кога човек ќе размисли и ќе му ја видеше алтернативата, а една алтернатива што беше УПМ, магаре или змија.......
...... лошо е да се шпекулира, но отпосле гледајки што направи потатарениот љубчо, ако и цело време не бил татар само се криел....... да беше тој во тоа време на власт сега сите во најмала рака ќе бевме благонадежни......

...... што да се каже....... од самиот почеток Македонија нема некоја голема среќа со политичките кадри...

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Гледам јас и во мојот, арен си е засега ништо не му фали.....
А ти гледам повеќе те боли за комшиите отколку за дома ......а ?

Зашто така викаш момче македонче. Па ова е и наш двор. Нема ваљда дворов да го делите само на двајца. Не има повеќе овде.

ХЕ ХЕ ХЕ......Кирчо направи многу грешки во чекори.....
....но кога човек ќе размисли и ќе му ја видеше алтернативата, а една алтернатива што беше УПМ, магаре или змија.......
...... лошо е да се шпекулира, но отпосле гледајки што направи потатарениот љубчо, ако и цело време не бил татар само се криел....... да беше тој во тоа време на власт сега сите во најмала рака ќе бевме благонадежни......

...... што да се каже....... од самиот почеток Македонија нема некоја голема среќа со политичките кадри...

Се слагам со тебе. За тебе може да кажам дека си реален.

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Зашто така викаш момче македонче. Па ова е и наш двор. Нема ваљда дворов да го делите само на двајца. Не има повеќе овде.
А бре момче србче, чуму ти е двор кога не можеш да си се прошеташ по него како човек:toe:. А заборавив, делите дворот со соседите грци, само не можете веќе да го работите, никнала зграда во него.

Него како оди решавањето на работите во северните дворишта, пошто нели, „ќе средите друг пут„:pos2:

?

..........

Гостин

Се слагам со тебе. За тебе може да кажам дека си реален.
Абе србче мој двор е државата во која сум роден и живеам....

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
заклучок: ЈНА (Српската Војска) собра се што можеше, да можеа и цевките од фекалните канализации ќе ги земеа од воените згради, доколку не земеа ќе си отидеа со празни раце?

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Гледам јас и во мојот, арен си е засега ништо не му фали.....
А ти гледам повеќе те боли за комшиите отколку за дома ......а ?
Moze sega ne ali do prolet kje vidis so kakvi gomna e!
A inace ne me boli mene za dvorot na komsiite tuku pred da melime za kosovo i vojvodina da pozboruvame malku za zapadna makedonija pred da stanee i taa Republika !

?

..........

Гостин
Moze sega ne ali do prolet kje vidis so kakvi gomna e!
A inace ne me boli mene za dvorot na komsiite tuku pred da melime za kosovo i vojvodina da pozboruvame malku za zapadna makedonija pred da stanee i taa Republika !
Песимист си брат.......те фатила голема параноја, жал ми е неможам да ти помогнам ,
бидејки јас сим ОПТИМИСТ......:helou:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Само де биди љубезен објасни и на публиката кој е точно твојот двор, да не се збуниме де...:nesum:
Moj dvor? Moj dvor e Makedonija ! Inace kazavi i pred malce pred da melime za otcepuvajnata vo sosedite daj malku da melime za nasite mozni otcepuvajna. Oti ova letoo gomnata sto trcavme da gi preberime pobaraa federacija a istite gomna pred 8 leta ni ja napadnaa republikata (ili dvorot kako sakas)!

Песимист си брат.......те фатила голема параноја, жал ми е неможам да ти помогнам ,
бидејки јас сим ОПТИМИСТ......:helou:
Epa ti zivejsi vo optimizam i koga od pred nos otisla je zapadna makedonija !

?

..........

Гостин
Moj dvor? Moj dvor e Makedonija ! Inace kazavi i pred malce pred da melime za otcepuvajnata vo sosedite daj malku da melime za nasite mozni otcepuvajna. Oti ova letoo gomnata sto trcavme da gi preberime pobaraa federacija a istite gomna pred 8 leta ni ja napadnaa republikata (ili dvorot kako sakas)!

Каде отишла бре...:vozbud:....ти си отиден не е западна Македонија отидена....
побарај помош од стручни лица паранојата е опасна болест....

S

smart ass

Гостин

Hey навреда по расна национална основа не е дозволива.

Нејсе....барањата за федерализација,се само обид на албанскиот политички блок за придобивање на гласови...таа шема веќе ја научија и албанците,и не паѓаат на такви срања-освен тие екстремните.

гледај од друг агол малце.
:helou:

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528

А тоа со Глигоров не го сакаше оружјето на ЈНА има врска - каква?:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom