Гласовите од радио/ТВ рекламите!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ќе го слушнам Драган Вучиќ мењам брзо зашо страв ми е звучниците од телевизорот да не ми се расипат,јебига,нов е.
Исто така еден коментатор од Канал 5,што коментираше шпанска Примера порано кога даваа на Канал5...на типот му требаше 1 саат да ја докаже реченицата.
Пример:Роналдињо(пауза 30сек)....потпиша нов договор со Барса(пауза 30сек.)...така да...(пауза неопределено колку)...Барса го осигура за следниве 2 години.
А најубав глас што можам да го слушам по цел ден има Николовски што коментираше NBA на Алфа.Човекот е како роден за коментатор.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ух најгадни гласови дефинитивно Здравкица(смрдлив здив),Живкица,Соња Панда,Драган Вучич,Иван С Мирчевски,Сузе,Елена од City многу лигаво :kickbox: а ако ми текнат уште ќе се едитирам

а за најдобар глас дефинитивно Александар Деловски:zver:

и еве се едитирам и незнам само како можев да го заборавам најодвратниот глас на цела земјина топка нема никад да си простам онаа Каролина од МТВ :buum: ау тиња е :ija: :pov::ija::pov: :ija: :pov:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Најмногу ме иритира гласот на Здравкица,оваа од Скај Нет,а многу ми се допаѓа кога ги слушам гласовите на водителиве на Антена 5 и Петар од Сити.Има и уште некој,ама не ми текнува сега.

Член од
11 јули 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
Najradiofonichen glas spored mene ima Aleksandar i za chitanje vesti za emisii i za reklami, a najneradiofonichen glas mi e na Caci od Cityradio

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ме нервира Миленко (коментаторот за формула 1 на Канал 5), а некако овај шо чита времеплов Александар е доста добар.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Заљубен сум во вокалот на девојка ми :D, некои од водителките на Антена 5 и Енџи Мартинез (hot97) аууууу убавиниии :D

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Најдобар - Драган Костич
Најлош - Иван Мирчевски

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Калински-морон број еден кога се однесува за фудбал
Инаку ми се свига како коментираше тој на Европското во кошарката,се гледаше дека е млад и нов и сака да се искаже.

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
За најдобар Александар (презиме?) што чита времеплов и ентер, за морон на кубен МЦ Сале што коментираше Јуниор Куп во кошарка на Телма

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
И мене многу ми се свиѓа гласот на Александар (тој што пцуе на тоа клипчето :pos2:)
а најиритирачки - кај грд, па и арогантен глас ми има Соња Панда :ija:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
леле колку и го мразам гласот на онаа што збори на скај радио и води емисија за спорт на Скај Нет (можеби сега уште нешто води).... Незнам како се вика ама не ја поднесувам :nerv:.... А најпријате ми е на Александар....

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Цаци од Сити радио, ти си од нештата најубавото нешто кое му се случило на македонскиов надуван радио етер....Те сакам.

Kajgana Shop

На врв Bottom