како и да е... не знам шо ги заебвиме србиве... истиве идет секоја година и не се жалат ама ич... не сум шведска ,, македонија сум, и шо ми го провервиш профилов??? а околу името и таквите ко мене.. да имавте вие македончињата појке од ваквиве ко мене не ке имавте проблем со името... ама батали... името е ВАШ проблем, пошо не знајте кои сте... јас знам, и никој не ми направил проблем за мојата нациноалност ни име... а во атинските, истанбулскита, московските, лондонските и паризките библиотеки уште ве водет ко Цвииќевата „флотантна маса“ - да не ојме офф топицк- се знајме убо и зато плс - глума не.. фаќај те се за метлите и у Грчка...на одмор... и надупавање лол... остајте не нас Охриѓанишчава да згниеме со Србиве и Холанѓанкиве, Америве и Швабиве... поззз лол...
ај сите шо сте квалефикувани мут . работници ... туку и големи геострашешко-политички дејци сте , само шо немате признаена земја , црква, име, нација ... и стандард... иначе филозофијата ви е во процут... сите сте „љубители на мудроста“- штета шо не ја отелотворвите....лол
се чудам зш уше не сте заминати Црна Гора??? не на одмор де... барет аргати.. се градит многу - русите... па од таму со то лопатите да ни мафтате од инает и такви запотени и забефтани да викате .. е охрид од инает не ојме...лол
поззз