- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
колку пари?Има црн и бел, со проѕирен среден дел
ако си заинтересиран повеќе на ПП
колку пари?Има црн и бел, со проѕирен среден дел
ако си заинтересиран повеќе на ПП
Футроли за 4ка или 5ка имам од 300 ден па нагоре (бамперите се толку )колку пари?
Бит пазар..Ме изнасмеа со последната реченицаДечки ај некој да ми помогне ако може каков пунач (и од каде) да си купам за ајфон 4?
До сега имам купено некои 8-9 и све ми се заебале, еден дури и ми се стопи у телефонот и така
Еј земав од пазарче среќна и весела, и го ставам да се пуни и го вадам и пластиката на инпутот ми се распадна, внатре жичките лепени со лепак или шо ти знам...Бит пазар..Ме изнасмеа со последната реченица
Не ми е јасно како мојов е жив и здрав од пазарче веќе година и пол
Хахахаха аман бре до толку ли си (не)среќна да ти го дадам мојот па јас ќе купам нов ваљда нема да ми се запали телефонотЕј земав од пазарче среќна и весела, и го ставам да се пуни и го вадам и пластиката на инпутот ми се распадна, внатре жичките лепени со лепак или шо ти знам...
Каква сакаш од прилика? силиконска? алуминиум, бампер нешто ?Kade mozam da najdam maski/futroli za iPhone 6 vo SK?
Pa nekoja so po slim fit . Imash sliki da mi pratish?Каква сакаш од прилика? силиконска? алуминиум, бампер нешто ?
има на лагер, отприлика што барај пиши на ПП
istyle.mk ili duna, malce soleni se ali originalni delovi jbg
каде можам да најдам вакво нешто во скопје ми треба за ајпад со тв да поврзам.
АКо ти треба сеуште пиши на ПП, во меѓувреме ако треба ќе проверам дали функционира на ајпад3
каде можам да најдам вакво нешто во скопје ми треба за ајпад со тв да поврзам.