Геј парада во Белград финансирана од ЕУ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 мај 2010
Мислења
100
Поени од реакции
7
Толеранцијата и разбирањето темел на ЕУ ? Извини али кој вака професионално ти го испрал мозокот ? ОСНОВАТА НА СЕКОЈА УНИЈА СЕ ПАРИТЕ , МОРА ДА ИМА НЕКОЈ БЕНЕФИТ , НЕШТО ЗА ДА ИМА КОРИСТ ОД НЕКОЈ ДА ПРАВИ УНИЈА ! Заради мир и толеранција Франција и Германија биле заедно , хааххаха виц на милениумот !

И доколку да бидеш ‘‘цивилизиран‘‘ значи да подржуваш твоето дете да гледа ИЗРОДИ на природата како со КУРОТ во рака шетаат по градот , и да дозволиш такви двајца ИЗРОДИ да одгледуваат дете - ТОГАШ НЕ ФАЛА , ЌЕ ОСТАНАМ НЕЦИВИЛИЗИРАН !

И се гледа дека имаш симпатии кон спротиовниот пол , не пиеме овде нафта !

Ау и да надополнам т.е да те прашам - Дали воопшто знаеш кога , како , зашто и помеѓу кој е формирана за прв пат ЕУ ?

МИР И ТОЛЕРАНЦИЈА

ХААХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

L

Liberation

Гостин
Абе бате, можам да ти држам часови по европско право, не се секирај. ЕУ без разлика што своите корени ги има во Заедница за јаглен и челик, денес не е само економска унија во која све се врти околу парите. Европската Унија е конфедерација која споделува културни и цивилизациски вредности.

Да не беше така, Турција одамна ќе беше членка.
Анкара, 22 септември 2010 (МИА) - Претседателот на Европската комисија Жозе Мануел Баросо изјави дека културните разлики се пречка за членство на Турција во Европската унија.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе бате, можам да ти држам часови по европско право, не се секирај. ЕУ без разлика што своите корени ги има во Заедница за јаглен и челик, денес не е само економска унија во која све се врти околу парите. Европската Унија е конфедерација која споделува културни и цивилизациски вредности.

Да не беше така, Турција одамна ќе беше членка.
ne mi meshaj ti sea ovde chlenki ova ona gledaj ti ova PENDRACIVE sho shetaja po ulici , kako ne im e sram pravata si gi barale , KOI PRAVA? sho im e skrateno ? Neka si se pleskaat doma , a ne na ulica . Ako gi vidi nekoe dete sho ke rechi ? Ej tato/mamo glej gi chichkovcine si se baknuvaat... Smrt za ovie!

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Еве неколко клипа от днешниот геj парад и то маj повеке е на полициjaта

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ako tolku ja branite GEj pradava , ZOSHTO tolku obezbeduvanje da ima? Koga se vo pravo koga eve mu gi kratat pravata Zoshto obezbeduvanje?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе што се напнавте толку ја не разбирам остајте ги таму што сакаат нека прават ама не разбираш што толку се потенцира ова па по сите весници пишува големо такво... Факт е дека нема да има место за вакви појави уште долго или малку ќе бидат државите и местата каде што ќе можат во јавност да излегуваат.
Се на се јас сум против вакви појави можда прифатени се некаде ама таму ќе останат.

L

Liberation

Гостин
...kako ne im e sram pravata si gi barale , KOI PRAVA? sho im e skrateno ? Neka si se pleskaat doma , a ne na ulica . Ako gi vidi nekoe dete sho ke rechi ? Ej tato/mamo glej gi chichkovcine si se baknuvaat...
Право на стапување во заедница признаена од државата, во каква што имаат право да стапат ДВАЈЦА ВОЗРАСНИ ГРАЃАНИ.

Денес никој ни се “плескаше“ на улица, ни шеташе гол. Српските педери протестираа. Значи: ПРОТЕСТИРАА.

И мали, ти си израснал со насилни филмови, крвишта, убивања, силувања, насилство по телевизиите, насилни компјутерски игри со убивање... Си го прашал татко ти: абе тато, зошто мора луѓето да се убиваат?

Ама и тоа како си научен да прашаш: зошто двајца се бакнуваат.

Мали, седи бре мирен :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ako tolku ja branite GEj pradava , ZOSHTO tolku obezbeduvanje da ima? Koga se vo pravo koga eve mu gi kratat pravata Zoshto obezbeduvanje?
Затоа што постојат ментално заболени дебилни кретеноиди кои што можеш да ги сретнеш на секоја фудбалска утакмица во Србија.

Ете зошто има обезбедување.

L

Liberation

Гостин
Абе што се напнавте толку ја не разбирам...
...можда прифатени се некаде ама таму ќе останат.
Па прв успешен геј-протест во Србија е, како да не се напнуваме :)

И, што прајме со тоа хомосексуалци има и во државите каде “таквите“ не се прифатени?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Edit.

Hе ме заболе мене што сте правеле сеа у Белград ама ако се дозволи за 10 години ќе си ги пушите куроите на улица и у Белград и кај нас... дома што сакате правете ама немора да кажувате јавно дека сте гејови.

Вие сте пореметени луѓе на исто рамниште сте со педофилите...

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Ќе испапаат лајна хулиганиве, и ќе прашаат дали има уште да јадат.
За 10 години ова ( Pride parade) ќе биде толку нормална работа што никој нема да приметува дека се случила.
Само што сега кршат и крадат низ Белград мајмуноиди.

Ако сакаат да протестираат LGBT заедницата, ќе протестираат и џабе се фолираат мочковциве .

Плус и се се снима ќе ги најдат и вообичаено тие што ги поттикнале на насилство ќе се повлечат и воглавном децава ќего јадат стапот и ќе завршат по затвори.
А тамо се знае, ќе бидат нечија Весна или Марија , па после незнаеме на која страна на парадат ќе протестираат.

Ќе се фолираат - Правда за Уроша :)

Ма ВАЗЕЛИН ЗА УРОША

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Не сум човек што дискриминира, секој со својата природа нека си тера во животот. Но никогаш нема да ја разберам потребата од геј паради, па паради на трансексуалци итн, итн. Која е поентата? Питер Расел онака симпатично на свој начин со доза хумор мисла дека најдобро ќе ја долови мојата поента.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Нормално, тие што уништуваат приватни возила,трамваи, контејнери, автобус на онкологија!?, палат седиште на партии, се обидуваат да влезат во ургентен центар!!??, кршат излози,...никако не може да бидат наречени хулигани. Тоа се милосрдни сестри. или нобеловци во најмала рака :nesvest:

Gone, што српскиот народ мисли за ова најдобро може да се види на нивните форуми, не овде.

Уште колку десетици страни ќе се наполнат пред на некој да му светне дека ова и нема толку врска со педербалот? На крај краева, завршил пред неколку саати, што кој цацко уште се збираат и кршат нобеловците?
.........се виде какво е мислењето на српскиот народ вчера и денес...по форуми има и квазипедерана што зборат ова она но НИКАДЕ ЈВАНО ги нема да им дадат подршка на истите.....

што правиме тогаш со власта која постојано краде,со корумпираните политичари,со бирократијата итн......не знам колку разбираш(а тешко дека сакаш да разбереш),но кај нив е друг менталитетот.......за да одат контра власта/полицијата прават безредие каде што ќе направат хаос и јавна/приватна штета посочувајќи дека власта го предизвикале таквиот гнев кај граѓаните.........додека кај нас се зачленуваш во опозициска партија:tapp:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зошто не ги остават девојчињата на раат да си парадираат :)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Дајте бе некоја снимка од педериве, не само од насилнициве....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom