maca_kaka'
тiƒosi јаossoηeјаo
- Член од
- 6 октомври 2007
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 640
Седницата ке почне во 6 и ке трае до кај 8-9, и мене тогаш ке ми кажат дали ке се иде или не:nesvest:
За секој случај земи учиСедницата ке почне во 6 и ке трае до кај 8-9, и мене тогаш ке ми кажат дали ке се иде или не:nesvest:
ама имам два теста за кои немам книга пипнато, а и нема да сум дома за да научамЗа секој случај земи учи
Да, јас сум како бабите, си легнувам од 7 саат, нема да слушнам одлука донесена толку касно. Значи, утре нема школо сигурно.И да се одлучи, да се прекине штрајкот и ако стигне таа информација негде кај 9-10, сепак од Четврток ке почнеме да учиме.
Да и јас мислам дека ако трае докај 8-9 саат нема смисла да речат утре се учи и треба на школо да идеме.. Треба да се каже порано за да имаш време да се спремаш, кај сеа јас немам фатено книга они ми речат у 9 саат дека се учи и.. лошо ќе биде..
Шо да глеаме.Црна хроника?Да не мислите да правите тест уште првиот час? Нека кажат така у нашиот клас, да видите натписите у весник следниот ден.
Сигурен си дека тогаш му текна?Јас дознав недела време пред да започне,а на Дојчин вечерта му текналозошто да кажат порано??....штрајкот како започна...од недела за понеделник вечерта му текна на Дојчин ке се штрајкува ништо пред то не се спомна...па сеа ке видиме како ке му текни...