А имаш некоја инфорамција до кога ќе трае штрајкот?Имаме.Не се учи дури трае штрајкот.
Dur ne pocne da se uci.А имаш некоја инфорамција до кога ќе трае штрајкот?
дури не речи дојчин дека се прекинува штрајкот...па гледај малце тв и ке знајш...:smir:А имаш некоја инфорамција до кога ќе трае штрајкот?
А шо да глеам телевизија кога на сите вести различно кажуваатдури не речи дојчин дека се прекинува штрајкот...па гледај малце тв и ке знајш...:smir:
абе чим на сител кажаа дека и утре штрајкот продолжува значи и утре не учимеА шо да глеам телевизија кога на сите вести различно кажуваат
Џабе ќе глеам...
Абе заеби вести,поштено ќе си отидеш до школо ќе видиш ситуација и после низ град ќе чмаеш...абе чим на сител кажаа дека и утре штрајкот продолжува значи и утре не учиме
xaxaxaxaxax да не ви пишат неоправдани....ц.ц.ц.ц.цАбе заеби вести,поштено ќе си отидеш до школо ќе видиш ситуација и после низ град ќе чмаеш...
На шо на мсн???Не дрвете ајде, не се оди ни утре, 100 проценти сум сигурна. Класната така ми пиша.
Ама за секој случај, гледајте вести или прашајте си ги класните, зошто нели, сите училишта се водат според тоа од која партија е директорот.
Дека ќе одаш низ град у 7:30 саато, жити се..Абе заеби вести,поштено ќе си отидеш до школо ќе видиш ситуација и после низ град ќе чмаеш...
Чудно е класната да ти има мсн? Ти да не живееш у 18 век?На шо на мсн???
Извини извини али неизбежно беше
Епа брат ја сум 2 смена :kez::kez::kez::kez:Дека ќе одаш низ град у 7:30 саато, жити се..
Не, други комуникациски врски. Па може ја имам на мсн, кај знаеш, многу подобро е да имаш контакт со класниот отколку да одиш секој ден до школоНа шо на мсн???
Извини извини али неизбежно беше
Абе у право си,али сепак по фил е да отидеш до школо...Не, други комуникациски врски. Па може ја имам на мсн, кај знаеш, многу подобро е да имаш контакт со класниот отколку да одиш секој ден до школо