Генерален штрајк на СОНК

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Вака бе луѓе.Ако видите следниот ден деца што не се основно со чанти на рамо ајт на училиште.Дотогаш одморете и чекајте да гугне Дојчин:)

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Абе првиот ден кога ќе се учи не мора ни да одате, нема да ве запишат, а ако ве запишат ќе ве оправдат класните. Ќе кажете оти не сте знаеле оти се учи и готово. За вториот ден.. ќе ви каже некој на мсн..

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
добро де рекофме еднаш доста е:smir:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Супер и денеска нема школо, спиење... :vozbud:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Добро бе луѓе знаеме дека штрајкот продолжува зашто моа сите посебно да пишуваат дека утре не се учи и ќе спијат...кога ќе има нови информации пишете не само ја трупате темата со исти постови!:nenene:

Z

ZeroStyle

Гостин
Take it easy, you'll be banned :pop:

Back on the subject.
Јас на вестиве слушам, ама не разбирам ( не ми фаќа главата :kez:), има можности да трае до Нова Година? :nesvest:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Еве ко што глеам и утре не се учи,така да неделава отиде..Дај сеа видете од понеделник што како :smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Добро бе луѓе знаеме дека штрајкот продолжува зашто моа сите посебно да пишуваат дека утре не се учи и ќе спијат...кога ќе има нови информации пишете не само ја трупате темата со исти постови!:nenene:

:smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir::smir:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Take it easy, you'll be banned :pop:

Back on the subject.
Јас на вестиве слушам, ама не разбирам ( не ми фаќа главата :kez:), има можности да трае до Нова Година? :nesvest:
Па да има можност да трае до нова година :nesum:, у новина имаше иронично прикажано како дедо мраз и кој вели... голем одмор се до нова година...:toe:

GirliciouS

ιт αιn'т eαѕy вeιng gιrl...
Член од
19 ноември 2008
Мислења
72
Поени од реакции
1
се напнавте со штрајков

Член од
23 ноември 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
ovi ne zaboravia???na kanal 5 nisto ne kazaa:vozbud: ali zatoa onie od boris si ucat,izdaici :nenene:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ovi ne zaboravia???na kanal 5 nisto ne kazaa:vozbud: ali zatoa onie od boris si ucat,izdaici :nenene:
Уште не сфати дека штрајков има партиска позадина? Кое школо има директор од ВМРО - учи, кое школо има директор од СДСМ - не учи.

Kajgana Shop

На врв Bottom