Ууух,ти па ќути сега...Знаеш како ми се оди на скара Кај Злате,а?Наредниот пат кога доаѓам во Скопје,одам таму право :pos2::pos2:Какво решавање, ќе идат на скара Кај Злате.
Мие не учимосега утре се учи или не?
Кои директори бе?Чешелко наш колку што знам не нема викнатоОд Прилеп, пола директори повикуваат децата да се вратат во училиштата, а пола ги нема. Кој хаос е значи...
Од средно Чешело и Рио од гимназија. На телевизија бе, ова шо е на кабловскиве локалнава како се вика. Сега имаше, пред полсат. :tv:Кои директори бе?Чешелко наш колку што знам не нема викнато
Да се јавам и шо ќе ми рече.Глеј вести како и сите други во школото и шо да праам да се убијам најубаво ќе е.Никој ништо не знае.АБе најдобро е да се јавите кај класниот и он да ви каже.
Ја се јавив 2 пути и ми рече недоаѓај за џабе...
Јави се на 188, гимназија Јосип Броз Тито на улица Димитрие Чуповски бб. Ќе ти дадат број, прашај. Никој не знае се` уште.во јбт ќе се учи?
Слободно нека вика...Дојчин ис д менОд средно Чешело и Рио од гимназија. На телевизија бе, ова шо е на кабловскиве локалнава како се вика. Сега имаше, пред полсат. :tv:
Од основно од Гоце Делчев, Кире Гаврилоски и уште некое беше.
3 ден по ред ќе падне спиење и многу убаво ми доаѓа...Но од една страна тоа другото дека треба да одам во саботи ме полудува !Исто кажаа не вестиве на А1. Спиење ќе падне утре :kez: