Nikoj ne davaZdr broj od babata milevka
Фала075/864-894
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Хусеин е жива превара -- ќе ти топи олово, ќе те лаже и ќе ти земе пари. На една моја комшивка и рече да ја миела косата точно на полноќ со моч од црна крава. Се смрдлоса сиротата за џабе и си ги даде парите, нит нешто и помогна, нит бутур. Ја имав ист проглен како тебе, ми беше сторена маѓија и тоа дупла. И јас како тебе акав по бајачи и гатачи за бадијала. Има три (главни) вида маѓија: 1. сугреб: си настапнала на сугребано место од кучиња, 2. самовили: си растурила самовилско гнездо, или 3. оградисаност: некој те оградисал. Во сите три случаи да те отчати поп помага најарно. Некогаш од прва, некогаш од втора или трета. Мене од втора ми помогна. Без гајле и со лес!Nekoj iskustvo da ima kaj odzata Husein od Pagarusa?
Za istiot Husein od Pagarusa e ova.Хусеин е жива превара -- ќе ти топи олово, ќе те лаже и ќе ти земе пари. На една моја комшивка и рече да ја миела косата точно на полноќ со моч од црна крава. Се смрдлоса сиротата за џабе и си ги даде парите, нит нешто и помогна, нит бутур. Ја имав ист проглен како тебе, ми беше сторена маѓија и тоа дупла. И јас како тебе акав по бајачи и гатачи за бадијала. Има три (главни) вида маѓија: 1. сугреб: си настапнала на сугребано место од кучиња, 2. самовили: си растурила самовилско гнездо, или 3. оградисаност: некој те оградисал. Во сите три случаи да те отчати поп помага најарно. Некогаш од прва, некогаш од втора или трета. Мене од втора ми помогна. Без гајле и со лес!
Да де, Хусеин од Пагаруша, шо живее карши автобуската за Долно Количани (една нива ги дели со Селман Минтас). И двајцава се кокштаплери, очи да им не видам никат више.Za istiot Husein od Pagarusa e ova.
Vo edna kuka sto sedel so zelena porta taka nesto toj Husein?Да де, Хусеин од Пагаруша, шо живее карши автобуската за Долно Количани (една нива ги дели со Селман Минтас). И двајцава се кокштаплери, очи да им не видам никат више.
Абе да, зелена порта со полумесечина и ѕвезда. Немоеш да ја утнеш куќата од кај и да доаѓаш. Али најбоље ти е да не идеш.Vo edna kuka sto sedel so zelena porta taka nesto toj Husein?
Можеш да го споделиш твоето искуство со Хусеин? Прв си што слушам да се жали...Абе да, зелена порта со полумесечина и ѕвезда. Немоеш да ја утнеш куќата од кај и да доаѓаш. Али најбоље ти е да не идеш.
Te molam spodeli poveke info.Абе да, зелена порта со полумесечина и ѕвезда. Немоеш да ја утнеш куќата од кај и да доаѓаш. Али најбоље ти е да не идеш.