Врчак или Слаткар

За кого имате повеќе респект?

• Врчак

Гласови: 119 57,5%
  • Слаткар

Гласови: 88 42,5%

• Вкупно гласачи
    207
Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Дечко као прво Слаткар нема пари од татко му, туку Врчак има. Заради тоа и тој стана познат уште со првата песна. Направи спот, татко му плати песната да се врти по сите телевизии и радио станици и дечкото стана познат. Слаткар пред да го напраи спотот со Тони Зен (дали Сакаш) ретко кој го знаеше бидејќи не се промовираше толку многу по медиуми затоа што си беше underground фаца.
Као второ, на форум не се пишува со големи букви, а ти освен што пишуваш со големи букви имаш и грешки у пишување, така да место да коментираш нешто без врска иди подобро у второ одделение и научи да пишуваш.

За слаткар кратко кажано затоа што порано слушав рап (Врчак не го сметам во рап).
Нели излезе нешто дека татко му му го напишал текстот за првата песна, или така нешто?

Енивеј, ги немам многу слушано ни двајцата, но Слаткаристика делува многу подобро-поприродно во неговите спотови, има некоја харизма... Врчак е 10 години на сцена и уште е здрвен ко дрво у тие спотовите...

Значи, Слаткаристика.

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Нормално Врчак добар рап прави дечкото супер текстови и е подобар каде каде од почетникот или д'ткалото со претерано гнасен речник :tapp:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Нормално Врчак добар рап прави дечкото супер текстови и е подобар каде каде од почетникот или д'ткалото со претерано гнасен речник :tapp:
Речник? мене тоа на се ми личи на речник не ми личи...:toe:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Па добро незнам ни како да го наречам ајде вака Дебил без речник :vozbud: боље да ќути него да му прават интервју :pop:
Дебил што поима си нема од животот.Јас така би го нарекла.Башка тоа што нема речник.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
За фановите на Врчак :helou:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
ко прво слаткар си нема појма од пеење затоа те молам сите знаеме дека парите му ги дава татко му дека он нема којзнае колку пари од песните
Де потсети ме што беше татко му на слаткар? не го споредувајте со роџерови, просечно семејство ни помалку ни повеќе за разлика од врчаковски..

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
ко прво слаткар си нема појма од пеење затоа те молам сите знаеме дека парите му ги дава татко му дека он нема којзнае колку пари од песните
:pos2:
Очигледно не си ни го слушнал Слаткар. Прво, би забележал дека во одредени песни говори за семјеството, однесувањето на мајка му и татко му спрема него и двајцата негови браќа. Ова ти е само наметнато мислење врз база на некој свој измислен податок за татко му.
Кои пари човече? Да не зборам за независноста уште како малолетник, негова и на браќата...Кои пари не ми е јасно? :tapp:
А од Роџерс зел пари, да. И тоа на многу паметен начин. Ќе им напише песни за Златно славејче, а маливе се диват ау уау мислат Слаткар им ја напишал и готово...2000 евра (и повеќе) во џеб, а нив ги руга цела нација.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Кога би бирал би го одбрал Слаткар.. Човекот стана комерцијала тоа ДА.. Но она што го правеше во Е.О беше и е за РЕСПЕКТ!! Текстовите што го има напишано Слаткар, Хрчаков можи да ги сонува само и ништо повеќе!!
А овај плагијаторов освем да ќорни инструментал друго не знај!!

П.с Олд Скул Мк за ова имаш зелено!! Да заќутат муцињата што го величат Врчак!!

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
:pos2:
Очигледно не си ни го слушнал Слаткар. Прво, би забележал дека во одредени песни говори за семјеството, однесувањето на мајка му и татко му спрема него и двајцата негови браќа. Ова ти е само наметнато мислење врз база на некој свој измислен податок за татко му.
Кои пари човече? Да не зборам за независноста уште како малолетник, негова и на браќата...Кои пари не ми е јасно? :tapp:
А од Роџерс зел пари, да. И тоа на многу паметен начин. Ќе им напише песни за Златно славејче, а маливе се диват ау уау мислат Слаткар им ја напишал и готово...2000 евра (и повеќе) во џеб, а нив ги руга цела нација.
„Чале ми е домец немал ни мајка ни татко.“
И Џенифер Лопез е од Бронкс , живеела во стан од 170 м2 и била домашно школувана. Ама се е до маалото.
Жално што си ја менува историјата за да продаде текст.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Mene Vrcak poveke mi se bendisuva, so znam po ne mi e vlezen u film, Slatkar malku poveke zabeguva

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
Така е! Само напред! Да го симнеме кретенов од естрадава! Одамна пробував да го докажам ова, ама имав само неколку примери и секогаш ми викаа „па добро де 2,3 песни само“. Епа SUCKERS еве ви.
А кога би требало да гласам за Врчак или Слаткар... не би гласал за никој пошо ни двајцата не ги почитувам. Врчак поради ова погоре, а Слаткар пошо се продаде.

позз до old_School_mk :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom