Време за себе

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Доколку добро се организираш- секогаш ќе се најде „време за себе„ па дури ако е потребно ќе скратиш од нешто ;)( на пример кај мене- кратам од сонот) за да имам повеќе свое време кое и те како ми е потребно - време за психички одмор, а најдобро ми е сам со себе некое време од денот или ноќта (без разлика)
Што мислите кои имаат/имале повеќе слободно време - нашите прабаби и дедовци на пример или денес- ние?:icon_lol:[DOUBLEPOST=1396124370][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Време за себе во просек секој ден по 2/3 саати вкупно од се.
Саат и пол додека вежбам не ме замара никој, сама сум.Коа си пишувам дневник исто сама сум и размислувам за се што ми се десило истиот ден, или изминатите денови ако пишувам за повеќе.Времето пред да заспијам го користам за проучување на постапки, да се олесниш со плачење ако се насобрале многу работи, планови за следниот ден итн.И 1 саат вкупно цел ден што го поминувам во веце ми е ептен драгоцен.Под туш или на шоља сеедно.:pos:
Порано воопшто не можев да си најдам време, на секоја втора минута ми влегуваше некој во соба, сеа клучот и не ме замара никој.Сепак, подобро така отколку да сум нервозна ради тоа што не ми даваат да дишам на моменти. :)

Член од
22 февруари 2014
Мислења
188
Поени од реакции
123
Што беше тоа ,,време за себе,,?:(

Kajgana Shop

На врв Bottom