Вратари

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
Абе не им се љутете на избацивачите(вратарите), тоа ти е најниска професија, гомно на пороен дожд, остајте ги нека лечат комплекси :pos2:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Пред некој ден влагам на врата и го гледам ГАЗДАТА на кафичот (не е битно кој) го МОЛИ избацивачот да пушти некој негов пријател (кој пред тоа нешто му пререкол на избацивачов) и овој се инати не сака да го пушти!
Па кај го има тоа ?! Едно гомно запослено кај тебе, ти му го даваш лебот да ти се понаша така...

Pece_nt

Dezuren Samoubiec
Член од
1 февруари 2007
Мислења
198
Поени од реакции
3
Vlatche u pravo si be drugar ama moze toj gazdata e nekoj neviden glupak pa se plasi da ne go istepaat. i kako so vika MSV(support) neka gi neka se calamat dodeka na nekoj ne mu pukne filmot.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Дечко кондури,дечко приватна забава,дечко само парови (а ако сум хомосексуалец да му речам :) ) дечко немаш гел на косата и најдоброто....сега во новата Гранд шунд кич дискотека во Белимбегово вратаров му вика на еден не ми ги прљај скаливе...стаф мирно :pos: :pos: :pos: лелеееее се мрдна луѓево надвор се згазија од смеење а он не свати...вратар...

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Заради такви гомна не одам по кафичи... Ми треба само убаво време, и можам да си направам вечерта да ми биди многу поубава отколку во кафич негде.
Е сеа, ко ќе не чини ептен времето, мора да се оди по кафичи, шо да се прај...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
epa ne idete na takvi mesta ke vidime dali ke se ponasaat taka koa nikoj nema da im ide

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Прво:Кад се сељом промангупи баца мастике и једе књижице!!
Второ:Да го молам некој за да влезам и да му оставам пари?!Ма јок бре!!:jaj:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Сите се понашаат како газди бе! Сељаци прави! Ние ако не сме плата нема да зимаат

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Ajde da ve prasham hipotetichki:

Izleguvam vo Skopje vo...... ne znam koe mesto se smeta za poekslkuziven lokal. Oblechen sum pristojno, ekslkuzivno. Se gleda deka sum daleku od maloleten. Pristignuvam so taksi pred lokalot. Verojatno kje treba da imam devojka so mene, pa ajde da recheme deka doadjam so devojka, isto taka pristojno oblechena.

Pred lokalot 15-20 dushi. Me zastanuva toj na vrata. Sto mozham da ochekuvam da se sluchi?

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Misirkov напиша:
Ajde da ve prasham hipotetichki:

Izleguvam vo Skopje vo...... ne znam koe mesto se smeta za poekslkuziven lokal. Oblechen sum pristojno, ekslkuzivno. Se gleda deka sum daleku od maloleten. Pristignuvam so taksi pred lokalot. Verojatno kje treba da imam devojka so mene, pa ajde da recheme deka doadjam so devojka, isto taka pristojno oblechena.

Pred lokalot 15-20 dushi. Me zastanuva toj na vrata. Sto mozham da ochekuvam da se sluchi?
Paaa, neznam najverojatno da pocekas :) I da te pusti 5 min pokasno, inace ako taka ides kako sto e vo prikaznata neznam zasto ne bi te pustil.
Inace mene mi se ima sluceno ednas i toa vo Bitola, vo Infinity, ne me pustija post nemav licna karta, onaka najnormalno mi kazaa, ama ima i takvi po Skopjevo sto nemaat gram mozok a se mislat deka se gazdi na dikostekata/kaficot.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Мене шо ми се деси... Sqare ви Битола... Одам и на врата еден кабадаја невиден... Ми вика неможи ти да влезиш... Јас шо е работата... Тој вика одбираме луѓе... Така се изнервирав кога ја треснав вратата у п.м.(криво ми е шо не се скрши) Одтогаш појке не влегов таму.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
F.A. напиша:
Paaa, neznam najverojatno da pocekas :) I da te pusti 5 min pokasno, inace ako taka ides kako sto e vo prikaznata neznam zasto ne bi te pustil.
Inace mene mi se ima sluceno ednas i toa vo Bitola, vo Infinity, ne me pustija post nemav licna karta, onaka najnormalno mi kazaa, ama ima i takvi po Skopjevo sto nemaat gram mozok a se mislat deka se gazdi na dikostekata/kaficot.
infinity неможеш ако си малолетен освен ако не се знаеш со деч. на врата :) иначе стварно има горила ама во буквална смисла не личат на луѓе па тие па уште ќе ми изиграваат босови!!???!!!
тоа во главите вакум нишо нема кој два грама мозок!!!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Самиот збор ОБЕЗБЕДУВАЊЕ т.е. АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ која ги „дава“ под наем избацивачите значи обезбедување на одредено место(локал) од несакани случки(тепачки, кражби) а не да се изживува на дечките кои што ете сакаат да излезат од секојдневието и да си поминат супер во некоја дискотека. Јас лично избегавам идење по тие места затоа што јас сум човек а не лубеница па тој на врата да ме лупа по глава да види дали сум зрел па да ме земе во случајов пушти во дискотеката. Абе јасно и гласно за мои пари и нозе ако треба ќе ми лиже, зашто денес мене не ме пуштил утре некој друг и полека ќе се празни тоа место. Лоши вести брзо се шират

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ми се има еднаш само десено да не ме пуштат на врата,во Колосеум летното,не дека тој ми рече неможе,туку зошто ме мрзеше да дремам во гужвата и да го чекам да ми рече-ајде влегувај.Затоа си одиш во Бугарија,ако сакаш по гаќи биди,плати си влезница и влагаш без проблем.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
лани летното во колосеум 1 неможев да влезам ..
Ми рече ти дечко си малолетен му покажав лична карта не ми веруваше дека имам 19 години :vozbud::vozbud:. последно одредено време влегов..
ми беше смешно кога ми рече малолетник си хаххахахахахахха

Kajgana Shop

На врв Bottom