Глеј овојпат да поседиш повеќе од пола саат.RealGirL напиша:Треба да го потврдам задолжителното присуство!?
Ќе дојдам да ги изнагушкам тие што ги знам,да ги запознаам другите и да си го земам филмот од Серпико!
Пиши таму Риалгрл + дечко и:helou:
Види го сеа, не ни крши филм, дојди. :helou:Symbolic Art напиша:Daimond??? Mesto???
Море фенсери едни, ич не ви текнува дека има и други суштества на форумов. I want a Metal Kajgana Party. Koj е со мене? Не, се зезам. Ќе ме нема таму, пројдете си убо и за мене :helou:
А кој рече дека ќе има Цеца и Гергана? Прави разлика меѓу Дајмонд и третокласна биртија. Музиката ќе биде прикладна.(и комерцијална )Necrophilia напиша:едно прашање до главните организатори и тие што ке пуштаат музика.
ке има освен тупса-тупса, цеца и гергана нешто поразлично нели? у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична, зошто знам какво место е дајмонд и ако е нешто со дисторзија одма ке се крене паника... :besilka:
Збуните завесу, спустио сам се.Necrophilia напиша:...у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична...
Музиката ќе биде комерцијална.(и прикладна )Скулгрл напиша:Музиката ќе биде прикладна.(и комерцијална )
не се секирај, тука на форумов сме сите за дружење. Кајгана Собиранкатава ја правиме за дружење... пиење за малолетни деца што се дружат со бит боксери е забрането! хаха...niko_cobra напиша:Abe lige segde koga se ide najvazno e drustvoto neli?! A pretpostavuvam (posto sum nov) deka sme extra drustvo taka da ne se sekirajte. "Kaj sto ima pienje ima i dobra zabava"
Pa ne slusam muabeti od tipot. -Kakva muzika se pusta, -Da ne bide zaguslivo i taka.G e G o напиша:А кој рече дека се секираме ?