Впечатоци од Кајгана собиранката, 02.06.2007 (сабота)

• Креатор на темата Acid
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Треба да го потврдам задолжителното присуство!?:vozbud:
Ќе дојдам да ги изнагушкам тие што ги знам,да ги запознаам другите и да си го земам филмот од Серпико!:pos::pos:
Пиши таму Риалгрл + дечко и:helou:

J

JohnnyMass

Гостин
Лелеле,:vozbud: како да пропуштам да дојдам:pijan:...ама како ќе се вратам до Куманово. Треба ли да се смрзнам на мотор:motor: да возам по аутопут у 02:00:pos:
Ќе пробам да дојдам ама не сум сигурен....
Браво за организацијата:aplauz:

П.С. Ако некој Кумановац иде нека ме акне на МСН

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
RealGirL напиша:
Треба да го потврдам задолжителното присуство!?:vozbud:
Ќе дојдам да ги изнагушкам тие што ги знам,да ги запознаам другите и да си го земам филмот од Серпико!:pos::pos:
Пиши таму Риалгрл + дечко и:helou:
Глеј овојпат да поседиш повеќе од пола саат.:pos:

И да...немој некој од пријавениве да не дојде!:salut:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Да беше 8ми од Софија ке се стегнев :motor: за забавата ..... ама на 2ри сум на работа
:kesa:, не бива....a баш би сакал да видам како се врие :party3::party2::pov::party1: на Кајгана Забава. Ај , здравје друга прилика ....... Поздрави од мене и убаво да си поминете ......

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Symbolic Art напиша:
Daimond??? Mesto???
Море фенсери едни, ич не ви текнува дека има и други суштества на форумов. I want a Metal Kajgana Party. Koj е со мене? Не, се зезам. Ќе ме нема таму, пројдете си убо и за мене :helou:
Види го сеа, не ни крши филм, дојди.:vozbud: :helou:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
едно прашање до главните организатори и тие што ке пуштаат музика.
ке има освен тупса-тупса, цеца и гергана нешто поразлично нели? у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична, зошто знам какво место е дајмонд и ако е нешто со дисторзија одма ке се крене паника... :besilka:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Necrophilia напиша:
едно прашање до главните организатори и тие што ке пуштаат музика.
ке има освен тупса-тупса, цеца и гергана нешто поразлично нели? у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична, зошто знам какво место е дајмонд и ако е нешто со дисторзија одма ке се крене паника... :besilka:
А кој рече дека ќе има Цеца и Гергана? Прави разлика меѓу Дајмонд и третокласна биртија.:) Музиката ќе биде прикладна.(и комерцијална :pos:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Necrophilia напиша:
...у стил на Скорпион, Дип Парпл, Мотли Кру итн... не напињам со Експлојтед или Дарк Фјунерал али чисто поради атмосфера да се направи поразлична...
Збуните завесу, спустио сам се.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Скулгрл напиша:
Музиката ќе биде прикладна.(и комерцијална :pos:)
Музиката ќе биде комерцијална.(и прикладна :pos:)

Член од
20 март 2007
Мислења
189
Поени од реакции
4
Abe lige segde koga se ide najvazno e drustvoto neli?! ;) A pretpostavuvam (posto sum nov) deka sme extra drustvo taka da ne se sekirajte. "Kaj sto ima pienje ima i dobra zabava"

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
niko_cobra напиша:
Abe lige segde koga se ide najvazno e drustvoto neli?! ;) A pretpostavuvam (posto sum nov) deka sme extra drustvo taka da ne se sekirajte. "Kaj sto ima pienje ima i dobra zabava"
не се секирај, тука на форумов сме сите за дружење. Кајгана Собиранкатава ја правиме за дружење... пиење за малолетни деца што се дружат со бит боксери е забрането! хаха...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
А кој рече дека се секираме ?

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Ц ц ц ц ц ц .. Нема да има место во Diamond бе !!!! Да си отидам јас во 7 место да фатам најпаметно ќе ми биде ...
Па па па што луѓе ќе има ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom