С
Не се разочарувај...животот е многу краток за да го поминеш во разочарувања.....
Стани си атеист...то ест...Бог на самиот себе и ќе ти биде многу весело....
Оди си на јога...тамо ќе се пронајдеш,...потоа иди во некоја сектичка...ги има на форумот колку сакаш....така ќе ти помине животот како два и два...
Ќе помине животот покрај вас без да го видите...
Потоа ќе се реинкарнирате тоа атеистиве и пак од почеток...и се така...повеќе животи...ако не се претворите во пепел претходно...
Ironija e drugo.na ironija da odgovoram
haha
прав христијанинIronija e drugo.
Prashanjeto beshe: kakov hristijanin si ti, shtom ne veruvash vo bog koj kreira so namera, trese zemja I vodi kreva + sudi za raj/pekol?
Ofmoimajko, uste edno hristijanstvo...прав христијанин
не ме разбра туку ајOfmoimajko, uste edno hristijanstvo...
38007 and counting.
Isus se prevrtuva vo rajot.
Кое црно исмевање?не ме разбра туку ај
се гледа дека целта ти е да исмеваш само така да добра ноќ
темата е у што веруваат атеистиеКое црно исмевање?
Ти ако можеш да објасниш во што веруваш и како веруваш јас ќе се прекрстам во Тома Аквински...
Не си атеист. Ти си трол. Исто како другар ти. Дремете на овие подфоруми и труете со глупости. Не знаете ниту точка ниту запирка да ставите а се однесувате како расветлени. Ако не ти се одговара во оваа тема, оди во некоја друга тема и објасни во што и како веруваш. Знам дека ти е огромен напор да поврзеш пет проширени реченици, но ете, пробај барем еднаш.темата е у што веруваат атеистие
не сум атеиста извини
eve ti ,Не си атеист. Ти си трол. Исто како другар ти. Дремете на овие подфоруми и труете со глупости. Не знаете ниту точка ниту запирка да ставите а се однесувате како расветлени. Ако не ти се одговара во оваа тема, оди во некоја друга тема и објасни во што и како веруваш. Знам дека ти е огромен напор да поврзеш пет проширени реченици, но ете, пробај барем еднаш.
Ако ти објасниш во што веруваш, јас ќе се соблечам тасма гол и ќе правам колут напред колут назад половина саат пред споменикот на Аце...
Голема буква на почетокот од реченицата, тролу. Точка на крајот.види се себеси бе
темата е у што веруваат атеистие
не сум атеиста извини
Не бе...Г. таквите како тебе ги падел од часови....За првиот дел си у право. Али овој одговор е само логика на размислување.
А за вториот дел... Нешто пак плочата да не ти се расипала.
По кој пат го повторуваш истово и кај си стигнал пак на почетокот. А јас очекувам мудрец да ме насочи со размислување со просветленост или со отварање на очите и на крај ништо.
Дали ова значи дека си пропуштил некоја лекција или дека Г (вистинскиот) не направил копи-пасте на некој дел па не знаеш да одговориш.
Не бе...Г. таквите како тебе ги падел од часови....
--- надополнето: 12 септември 2012 во 14:06 ---