Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.208
Јас како атеист верувам дека Ошовциве од форум се најголеми тупаџии икада.
Ве боли а...немате ништо прочитано и поима немате....Јас како атеист верувам дека Ошовциве од форум се најголеми тупаџии икада.
Ве боли а...немате ништо прочитано и поима немате....
е нема Библија Ошо...требе да го разбереш...нема догми...
Што прочита бе брат...снежана и седумте џуџиња?
О море, начитани сме ние. Да не бевме немаше да можеме да се снајдеме со килограмите смет што секојдневно ги пропагирате овде. Лажови мои. Не дека ти не си, само лоши книги си читал.
Сказните на Ошовци им ги оставам.Што прочита бе брат...снежана и седумте џуџиња?
Тогај мењај подфорум....шарај малкуСказните на Ошовци им ги оставам.
Јас сум антагонист во приказната. Треба да ме победите. Со верба и свест.Тогај мењај подфорум....шарај малку
Јас сум антагонист во приказната. Треба да ме победите. Со верба и свест.
Што прочита бе брат...снежана и седумте џуџиња?
Смеењето го продолжува животот....Гурџи. Ти, Боди и Луцид сте ми омилени ликови на форумов.
Гурџи си слушнал ли дека учителот само може да ја отвори врата а ти избираш дали ке влезеш или не.Пак истиот одговор
Боди и Луцид се Ајнштајни за овој...Гурџи. Ти, Боди и Луцид сте ми омилени ликови на форумов.
Опседнат да не си бе ти....у последните пет поста ме спомна без врска...ццццццГурџи. Ти, Боди и Луцид сте ми омилени ликови на форумов.
Смеењето го продолжува животот....
Ја се отепав од смеа од атеистиве како тебе..
I ucitelot bira na koj da mu ja otvori vratata.....ne si cul za ova?Гурџи си слушнал ли дека учителот само може да ја отвори врата а ти избираш дали ке влезеш или не.
А што би се десило ако учителот у овој случај ти ја држи затворена вратата.
И одговорот не беше истиот.