Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
тоа што избрзувам и што им верувам на повеќе од луѓето...ама како да се променам:toe:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.535
Поени од реакции
4.377
Не ми се допаѓа тоа што сум многу добар и што многу попуштам :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Дефинитивно тоа што почнувам да станувам голема цепидлака и импулсивноста на која сеуште работам.

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Ептен сум нерешителна.Го мразам тоа,да бев шизофреничар побрзо и полесно ќе донесував најпрости одлуки.....Толкум многу ја тупам,премерувам,калкулирам и на крај не знам што сакам.:nesum:
Тоа би го сменила....кога би можела.:pipi:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Би сакала да ја променам срамежливоста и повлеченоста доста работи сум пропуштила заради овие две карактеристики жално но тоа е!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
хммм...

Па ништо.
Си се сакам ваков:
- тврдоглав
- глуп и
- емотивен.

Па и можда и не сакам да сменим нешто затоа што ги имам овја три главни карактеристики.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
... тоа што премногу, ама премногу размислувам и секоја ситница морам да ја мислам по милион пати. И ќе ми каже некој нешто, јас тоа уште 10 дена ќе го мислам и ќе се нервирам и ќе ме повреди. Без разлика дали било тоа кажано на шала или сериозно.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Би сакал да ја променам онаа моја тврдоглавост која што во многу ситуации знае повеќе да ми одмогне него ли да ми помогне..
Потоа можеби тоа што сум поголем инат него ли што треба во одредени моменти и тоа што скоро секогаш попуштам и избегнувам караници.Некогаш знае позитивна карактеристика да ми биде тоа,а понекогаш ужасно лоша.
Како и да е,радо би ги сменил.:)

Член од
13 јули 2007
Мислења
45
Поени од реакции
1
тоа што не знам да ги искажам чуствата,делувам ладна,а воопшто не сум таква,што сум инает голем и избрзувам со многу мои реакции

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
карактеро тешко се менува навики се тие што треба да ги смените...али мислам тоа се прави со тек на време

Kajgana Shop

На врв Bottom