Не можеш точно да одредиш за која партија сум (не се само СДСМ) или дали сум воопшто определена партиски во моментов. Едно е сигурно - не ми се свиѓа оваа влада. Најмногу заради лицемерието, нешто што до сега го немало кај ниедна влада/премиер.Океј Flava, Мислам на сите на форумов ни е јасно за која политичка опција си и зошто кој весник не ти чини
Беше едно време навистина близок со политичката опција која ја браниш. Во тоа време, претпоставувам ти беше објективен, исто и како Латас и Сител
За ова си во право, мора да се признае.
Само на чие ниво?
Aјде да бидеме реални, Утрински знае да е необјективен и пристрасен во иста мерка како и Вечер, исти курац во друго пакување.
Михајловски е вечити опозиционер, без разлика кој е на власт, инаку ќе му умре колумната, тоа е нејзиниот концепт. Инаку, срање од весник.
Не ми се свиѓа весник во кој премиер се споредува со Господ. Ова буквално сфати го. Имаше еден таков текст.фокус ли?
у секој случај пообјективен од лацас
или тебе не ти се свиде оти највеќе ренда против сдсм?
жал ми е за ова али вмро шо и да направи ќе е побезболно од сдсовскотоНе ми се свиѓа весник во кој премиер се споредува со Господ. Ова буквално сфати го. Имаше еден таков текст.
A веќе нема потреба да ги ренда СДСМ. Ги знаеме сите грешките на СДСМ. Сега се ВМРО на власт и нив треба да ги ренда.![]()
Кои сметки на Бранко? Тоа не беше у Фокус?жал ми е за ова али вмро шо и да направи ќе е побезболно од сдсовското
башка треба да се пишува за нив за да се памте и да не се прават грешки па пак да се доберат за фотељите
а тебе може не ти се свиде написо за сметките на б.ц.?
а кај беше?Кои сметки на Бранко? Тоа не беше у Фокус?
Па да де, во Фокус беше. Ја си помислив дека ти мислиш во Вечер било. Btw, нема што мене да ми се свиѓа или не некој текст. Никола Младенов плати казна за тие текстови колку што се сеќавам.а кај беше?
е сеа младенов плати повеќе отколку што еден работник од макстил со саката нога доби како оштета од државата(имаше во еден бр на фокус)Па да де, во Фокус беше. Ја си помислив дека ти мислиш во Вечер било. Btw, нема што мене да ми се свиѓа или не некој текст. Никола Младенов плати казна за тие текстови колку што се сеќавам.
Тоа е веќе друго прашање.е сеа младенов плати повеќе отколку што еден работник од макстил со саката нога доби како оштета од државата(имаше во еден бр на фокус)
видиш ``честа`` и ``угледот`` на бц вредат повеќе од една осакатена нога
Toa ќе го прашаш авторот на темата, тој си ги одредил опциите на анкетата.П.С. Зашто го немаш Утрински како опција?
Заради твојата партиска определба или? :smir:
Нема потреба???A веќе нема потреба да ги ренда СДСМ. Ги знаеме сите грешките на СДСМ. Сега се ВМРО на власт и нив треба да ги ренда.![]()