Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Бре, ама е добро во својата лушпа. Да не дозволиш да се родиш, да не излегуваш од оклопот. Ќути. Не знам зошто си направен силен, сигурен, постојан и доверлив. За само да почекаш некој да тропне и да ти го скрши оклопот? Многу контакти, многу лица, погледи, многу маски, сите неподносливи за мојот капацитет. Веројатно тоа, дека сите сонови биле со таа сцена. Универзална сцена, а ништо посебно.

И да не заборавам да додадам дека вкусот ми измутирал накај тегет, веќе од поодамна. Само денеска констатирав.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Знам колку вредам и само можеш да ми се фатиш. И ништо повеќе. Ко мене и да црташ и да замислуваш некоја, нема да најдеш, ама ти си глуп. Или евентуално педер. Јебига. Живот. Ќе ме бараш еден ден... ама тогаш некој паметен веќе ќе ме има.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Незнам шо сакаш да напрам бе поќе.. Ако ми приредуваш тестирања, да знаеш дека ќе паднам на првиот тест и при следната прилика. Неможам да играм по вашите/твоите игри.
А и ќе забораев, имаш многу глупава другарка. :back:

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Жал ми е што те малтретирав со глупост цела вечер,што паничев,плачев и се молев за чудо.Не било потребно чудо,повеќе мозок ми бил потребен.Како и да е,барем се покажа како добар психолог,барем знам искрено ме сакаш ,тешко некој би ме трпел на овој свет,не сум од оние кои знаат да се контролираат. Знам дека имам работа,ама ме фаќа мрза,надвор врне,а тоа е нашето омилено време за среќа... Те обожавам правнику,само не мисли секогаш дека во законот ќе ги најдеш сите одговори кои те мачат.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Спонтаните средби ми се најубави :) Со оглед на тоа каде тргнав, воопшто не очекував да те видам. Ама кога те видов за момент помислив дека летам хахаха :) Твоите најубави очи и твојата најубава насмевка прават моето срце да се смее .... аххх!!! :)

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Ти беше таа со сомнежите. Ти иницираше крај.
Можи мене ќе ми биди неубо некое време, ама ќе те преболам. Сигурен сум во тоа.
Очигледно, не си вредела колку шо јас сум мислел.
Како и да е, ти губиш.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Несакам игри. Со ништо не сум ги заслужила. А ни ти нема ништо да добиеш со нив... само се залажуваш себеси.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ми треба конкретна дефиниција на целата ситуација, а знам дека нема да ја добијам затоа што пола зависи од мене - а ни сам не знам што и како точно се случува.

Претпоставувам дека времето ќе си покаже само по себе до каде ќе тера целава работа и уште колку ќе се движиме со вакво темпо.

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
ти посакувам среќа во новата врска...кога јас не сум,барем ти биди среќен:icon_neut

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.091
Следен пат ако ми влезе шампон у очи, we're done. Па, кој става толку шампон, упм. Утре така и со зејтинот ќе се понашаш.

шкцп тииуу иууу тиииуу пожарна. Јебеш семафори.

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Принципиелен мој,
Да останеше овде, имаше потенцијал да ми станеш најдобар помагач за откривање на ѕвездите, за магистрирање во шах, можда и ќе направеше половина принципиелен човек и од мене.
Ќе поминевме свашта, добро ни тргна во тоа. Ќе ме смееше, ќе ме расплакуваше, ќе ме убедуваше дека не сакаш ниедна... Јас ќе се сомневав. И така.

А сега - останува само ко будала да те сонувам без да сакам. Ноќеска сонував на пример, дека починала мајка ти и ти си дошол кај мене. Добро, шо ми е мене бе?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.715
Поени од реакции
13.422
3 приказни
независни
секоја од себе

Прекрасно е да те има некој за пријател. Поготово во најтешките моменти, кога ми е најмногу потребен. Знаеш, во твое присуство се чувствувам како повторно да созревам, рационалното се враќа во колосек. И те сакам баш таква каква што си. Како другарка која секогаш е тука.

Морам да ја променам траекторијата на чувствата. Затоа што најпрво те ценам како човек. Затоа што го правиш чувството да бидам јас јас. Звучи егоистично, но не сакам да исчезне ради некои банални чувства кои пред некое време се трансформираа во нешто посилно. Ќе се потрудам, ти ветувам. Уште е време.

Мислев дека си поинаква. Мислев дека можеше да бидеш она што беше кога нашите погледи за прв пат се сретнаа. Испадна сосема обратната личност. Не сакам да се сеќавам на ништо од она што некогаш го градев, пишував, создавав. Затоа нема повеќе погледи упатени во минатото. Нема ни кон спомените. Ќе се потрудам да нема.

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Како ли ме сакаш толку? И со што те заслужив тебе? Којзнае кој грешник си бил ти во минатите животи... Вчера не ти докажав некои работи,затоа што не можев, не ми излегуваат од уста...Како и да е, сакав да ти кажам дека јас сум таа што секогаш е или ултранајвеселата личност која денес ќе ја видиш или најголемиот намќор од кој ќе се исплашиш повеќе и од тинејџер од Фреди Кругер,јас сум таа што слуша рок и метал ,а понекогаш по желба на извесни пријатели оди и на концерт на Аца Лукас, не потценува разлики во културата и ги цени луѓето според нијансата на бојата на душата(читај :зависи колку не си ми досаден),јас сум таа што е вистински заљубена и една од ретките кај кои тоа се забележува дури и на оддалеченост од две автобуски станици,јас сум таа што има прочитано многу многу книги кои се од круцијално значење за литературата, а се ,,пали ,, најмногу на шунд литература ,јас сум таа што изгледа како милион долари на улица , а нема пари за автобус,јас сум таа што дури откако дипломираше сфати дека го згреши факултетот , па реши да си работи по струката од средно,јас сум таа што кога лаже , по пет минути си признава дека излажала ,затоа што нема да заспие вечерта од грижа,јас сум таа што украде лажичка за сол во една сендвичара и се помоча во гаќи кога ги забележа камерите и си мислеше дека утре ќе ја даваат на ударни вести на А1,јас сум таа што ужива додека пие алкохол и што си мисли дека колку повеќе зборува ,толку помалку ќе ја фати,јас сум таа што обожава да е прва во се, па дури и тогаш кога е последна .
И да јас сум таа злато ,што без твојата љубов е како млеко кое нема да биде искористено за чоколадо. Денес сум дебилно расположена и дебилно пишувам ,но без разлика на мојот статус кој ме води кон ПМС ,секој ден само повеќе и повеќе и повеќе ми значиш...
Лека ноќ и крши нога правниче...

Член од
8 јули 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
samo bidi dovolno daleku ...i dojdi togas koga treba ....vo vistinsko vreme pokazi go tvoeto vistinsko lice ... dotogas uzivaj...

Kajgana Shop

На врв Bottom