Пууу денешниов ден ми се гледа како бескраен... Ајде веќе нека дојде вечер, па да си се видиме убаво :back::wub:
Знаеш колку ме прават романтичен љубовниве филмови правени во поново време???

Многу ми беше криво, што P.s. I love you, пред некој ден го даваа откако ти си легна, инаку ќе ти се јавев и ќе ти ја птворев душава

Многу ме инспирираше филмот

Сакам секоја секунда да ја поминам со тебе...
Сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам, сакам... и така до плус бесконечност

(што друго може да ти каже еден математичар

)
Животот знае да биде краток за убави моменти, затоа да уживаме дури сме млади :tv:
Се што сакам е барем за една недела, да избегаме од модерново градско секојдневие, и да отидеме некаде далеку од Македонијава, на некоја планина, на некои ливади како оние од филмот

, крај некое езерце...
Илјадници идеи ми се вртат сега низ главава, и се надевам дека некогаш во животот ќе си го приуштиме и ова задоволство, покрај веќе планираното летување во Тенерифе

Ма што една недела бре, сакам секој ден да ни поминува така. Сакам да си крај мене 24/7, мислам дека никогаш нема да ми се здосади од тебе :back:
Да не забегувам многу, иднината може да ни донесе секакви работи. Најубаво е кога живееме во сегашноста, кога уживаме во неа, и само разните случајности ни го определуваат утрешниот ден <3
Се надевам ти се допадна изненадувањето од пред некој ден. Сакам кога те изненадувам, макар што се работи за ситници

Сакам да те гледам среќна, сакам кога се смееш, сакам се што доаѓа со твојата насмевка...
P.s. I love you :back::wub: