Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека:

Јас си продолжувам како нишо да не се случило, си одам по патот, немам одамна закривено, а и кога вртам на кривини ме удира совест, ама ти бе душо, си греота бе. Значи, попатетично биче људско ретко да се најде кај мене во генерација. Како да ти кажам... Ај вака:
Лајк за тоа што си спиритуален и побожен, дислајк за сите пати кога ме привлекуваш а не смеам да мрднам и те молам не ме искушувај више, зашто ќе ја фатам Рексонава и ќе си ја шприцнам во уста. Фала тииии!
И не, не е ни ракометот крив, ни никој друг освен глупиот нефункционален мозок што те краси. И нема да дозволам да ми влијаеш!:pipi:

D

devojcence

Гостин
lele kolku mi e krivo i mi se place se osekjam ko gomno od sebe od drugarka mi i od tebe. lele zasto stoev na pola zaso bev nesigurna. zasto pravev trgni zastani. zasto ne se sprotistaviv na drugite i ne im kazav deka te svigjam. zosto ne trgnav. lele i se zaeba rabotata i ti mislese deka ne sum zainteresirana a jas samo sum zaljubena. :( lele covek peperutki iam dvesta. se kocam se sramam. se brukam. pisuvam trista raboti i sakam sto raboti da kazam a ustvari ne kazuvam niso. i na kraj se iznervirav od sebe i gi oterav site vo kurac i tebe i drugarka mii sebe. site se krivi sto sum zaljubena vo tebe. :jaj::jaj::jaj::nesvest:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Оди по гаволите со тие твој заебанции!

Д

ДаркхарТ

Гостин
Те сакам! Онака искрено, засекогаш!
Те сакам затоа што си секогаш до мене. Затоа што ми кажуваш дека ме сакаш искрено. Затоа што ме гушкаш силно додека заедно заспиваме. Сакам кога ти лежам на градите и ми ја мирисаш косата. Сакам кога водиме љубов и ти кажувам колку те сакам и ти ми го потврдуваш истото.
Те сакам како што што пее детенцево! Искрено, од срце и засекогаш!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.071
Убаво ми е кога си шетаме во парк без разлика дали е ноќе или преку ден!
Убаво ми е кога се смееме како луди по улиците!
Убаво ми е кога се моткаме кај тебе низ маало!
Убаво ми е кога седиме на кеј на клупите, а Вардар шљаска по бреговите !
Убаво ми е кога те гњавам а ти ми викаш не се закачај :)!
Убаво ми е кога правиме бескрајни муабети по телефон!
Убаво ми е кога лижеме сладолед, и кога ќе ме бакнеж со ладните усни :wub:!
Убаво ми е кога се смееш на моите шеги!
Убаво ми е кога ми викаш дека ме сакаш!
Убаво ми е со тебе затоа што те сакам најмногу на светот:back:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
сакам да ти кажам дека треба да разгледаш малку околу тебе :nesum:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Сакам да ти кажам нешто што го мислам више подолго време....Ти си ќораф!!!

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Tryna' make this work
But you act like a jerk
Silly of me to keep holdin' on
But the dumb's cap is off
You don't know what you've lost
And you wore all your lies till i'm gone, gone, gone...
But I was the one, which one of us is really gone
No, no, no, i'm not stupid in love

This is stupid, i'm not stupid
Don't talk to me like i'm stupid
I still love you but I just can't do this
I may be dumb but i'm not stupid

I may be dumb but i'm not stupid in love
:uvo:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
И кога ќе си помислам дека сум напишала се што некогаш ке можам да напишам, ми надоаѓаат уште еден грст убави зборови кои сакам да ти ги подарам. Знам дека нема никогаш да ми снема убави нешта за кажување , какви што заслужуваш да ти бидат кажани.
Ќе ти пишувам засекогаш знаејќи дека кога читаш ќе се насмевнуваш. Јас задоволно твоите насмевки ке ги бројам, а ти само биди мој.....

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Нашата љубов беше исто како и најдлабокото море. Некогаш мирно, некогаш бесно и секогаш полно. Немаше никаков начин да се пресуши, да го снема. Но ти беше таа способната да го направиш невозможното, да го претвориш морето во неколку капки вода за да може сонцето слободно да го уништи. Тоа значеше крај за морето и на негово место сега стои огромна длабнатина полна со прашина, исто како и во моето срце.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Последна мисла пред заспивање, прва при станување. Има ли нешто поубаво од тоа:wub:

Член од
10 септември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
23
Ќе напишам се со надеж дека нема да прочиташ никогаш затоа што би паднала многу ниско... Те сакам, ми значиш премногу, не сум спремна да те изгубам. Се ми е празно без тебе.. не можам да замислам ден без да те видам, без да те допрам.. Чувствувам како тонам и те нема до мене да ми помогнеш. Ти си единствениот што успеал да ми покаже некои вредности во животот, и можеби никогаш нема да признаам, но се е по твоја заслуга. Никогаш не сум сакала да те повредам на било кој начин.. Грешките во минатото направени само поради мојата природа ги плаќам премногу скапо.. Не сум размислувала дека можеби моето однесување ти смета на некој начин.. Но сега сум друга личност, а веќе не можеме да бидеме заедно..
Најлесно ми е да водам разговор преку компјутер иако секогаш те обвинував тебе за тоа.. Само така можам да ги прикријам слабостите и солзите кои следуваат после секоја минимална караница или навредлив збор.. Не сум ни блиску толку силна колку што мислиш дека сум.. И нема да се противам на твоето мислење за мене.. нема да се противам на ништо само затоа што сакам да бидеш среќен.. а со мене не си. Ти посакувам се најдобро, заслужуваш, ги памтам само убавите моменти поминати заедно. Се друго е засенето. Те сакам и ќе имаш секогаш посебен дел во моето срце. ♥

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Љубовта никогаш не виреела само во драматичните моменти, кога се одлучува дали некој, нешто ќе постојат или не.. Ниту пак е во прашањата за животот и смртта. Љубовта постои во меѓувремето, во оние мали процепи, кои никогаш не можат да бидат пополнети, без разлика колку и да се обидуваме да ги стегаме....
Љубовта живее кај оние кои знаат да ги одмолчат моментите во кои не се случува ништо, а се случува се....

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
I neva knu der wuz a love like dis b4..

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
He's like a song played again and again

See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
..Boy, you really changed my life.

I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me
Ay, I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me .

You sucker. Pussy. Dumbass. Jerk.
Те сакав! Те сакам. И секогаш ќе те сакам.
I know, aight? How? Why?
Не мислев стварно да изгубам секаков контакт со тебе. I miss that green light rite na.
Никогаш нема да поверувам дека неколкупати го видов вистинското лице зад кое се криеше wannabe фраерот. Soreal. Кога беше со мене. Беше толку реален што беше тешко да се поверува. Беше толку.. ти.
Никогаш нема да дознаам дали навистина го мислеше тоа.
Сакам да верувам.. Макар да ми го повторил тоа пак и пак, не знам дали би можела да ти поверувам..
Сакам да те сакам. Сакам да ме сакаш. Не ми треба да сме заедно. Сакам да знам дека си ме сакал. Сакам да знам дека длабоко во ѓубрето кое го гледам пред мене се крие оној кој го запознав.
Несфатливи ми се овие работи кои ги правиш! Ми пристапуваш индиректно, па се губиш без глас.. Барем да ми кажеше нешто.. Да ме испцуеше пред да се изгубиш ко ... !
Тоа покажува дека уште не си пораснал. Сеуште си дете.
Порасниии те молам порасни! Ќе згазам се пред себе за да дојдам до тебе, ако те видам променет. Секако, ниту карактерот не се сменил нималку, а камоли твојата гордост.. воопшто да не споменувам.
Ќе живеам со фактот дека секогаш ќе ми бидеш потребен, било каков вид на твое присуство без разлика на сите лоши работи кои се случиле.
Секогаш си бил тука. Уште пред денот на нашето запознавање до денес.. тука ќе бидеш и утре. Ти ќе останеш засекогаш.
You idiot. >.< If u only knew..

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Сакам да ти кажам дека твојата БИВША... ме делитнала од фејсбуК...:)
Само незнам дали можда беф причината што се разделифте, или си трипам како и секогаш..!?!! Времето ќе покаже:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom