Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Ајде ќе се обидам да ти ги опишам периодите во нашата врска преку еден прост пример:

Call of duty 1
Порчитав рецензија за играта во Ентер и ми се допадна го инсталирав демото и бев толку воодушевена што веднаш заминав до најблиското интернет кафе за да ја спуштам од нет и да ја играм.
Едвај чекав да се инсталира и да започнам да ја играм, со секоја нова мисја возбудата растеше се повеќе и повеќе. Ме фасцинираше не се одделував од компјутерот, чуството по завршувањето на секоја мисија беше подобро и од оргазам.
По завршувањето на играта бев на врвот, се чуствував исполнето и горда со себе си.
Потоа обрврските и околностите си го направија своето и целосно заборавив на неа.

Call of duty 2
Долгов време го чував торентот Call of duty 2 чекав да ми поминат обврсктие и да најдам слободно време за да ја инсталирам.
Кога конечно ја инсталирав го имав она старо чуство на возбуда и адреналин иако Call of duty 2 беше многу подобра од Call of duty 1.
Повторно секоја нова мисија ја играв со страст и повторно по завршувањето на играта се осеќав како да сум го освоила светот. Повторно еуфоријата не стивнуваше со недели за потоа да остане заборавена и избришана.

Call of duty 3
Прочитав рецензија на форум и веднаш ја спуштив решив да ја играм иако имав преногу обврски и малку слободно време.
Ја играв со истиот жар иако некогаш ја оставав на пауза и по неколку часа.
Секоја нова мисија ме фасцинираше се повеќе, бев ненаситна сакав уште и уште но како и претходните така и оваа имаше крај.
За разлика од преходните Call of duty 3 не ја избришав ја чував за да ја играм кога се друго ќе ми здосади.

Call of duty 4
Излезе и најдоброто до сега читав рецензии гледав трајлери и ја посакувам премногу но за жал мојата конфигурација не ја поддржува.

Сега ме сваќаш ?

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Ти си потпунка, ја сељачко палто.
Ти си тулумба, ја шербет.
Ти си Пумба, ја Тимон.

И остали комбинации.
Те сакам е премалку а и премногу.

:baeh:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Aлкохол or not, убаво е. :back:

И, те сакам. И, да си пребереш шминките. <3 <18 <69

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Д

ДаркхарТ

Гостин
Зошто секогаш кога сакам да пишувам на темава снемувам зборови? Дали е тоа затоа што се што чувствувам спрема тебе неможе да се опише...
Како и да е...Мислам дека е доволно времето што го минуваме заедно за да сфатиме дека неможеме еден без друг. Секој збор во врска со нашата љубов е излишен.
Те сакам премногу :back:
Едит!
Мразам кога ме гњавиш.

Z

ZeroStyle

Гостин
Сиви пари, сиви луѓе, сиви денови,
само ти си црна со очи зелени!

zz:back:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
^^^
Ми се свиѓа песнава,туку...еее :) кај се најдовме незнам ни ја,ама добро е-ќе имам со кого да ја споделам мојата специфичност :бубачка: и ќе видиш...се ќе биде поинаку :wink:.Тоа со името е чиста случајност,please don't panic-we're not getting married :helou:.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Каде си? :(
Се прашувам зошто прашувам, а можеби и знам.
Не знам колку да го сметам за заљубување, ама нешто е.
Збунета сум, не знам што се случува и нетрпеливо чекам нешто, а не знам што.
Губам од расположение, еј ! Не ми се излегува вечерва..правам се безволно и мрзеливо но, надежта дека можеби ќе те видам вечерва ме води.
Но, нема да ти се јавам. Јас те викнав последен пат и.. ништо.
Само уште еден reload.. и уште еден. И пак те нема. Нигде.
Мака ми е што не можам да преземам ништо. Лекцијата ми е научена.
Блиску, а далеку.
.. Кога би знаел ..

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Те сакам не само поради она што си ти, туку поради она што сум јас кога сум со тебе.
Те сакам не само поради она што си го постигнал, туку поради она што го создаваш во мене.
Те сакам поради тоа што го истакнуваш и издигнуваш она што е добро кај мене.
Те сакам поради тоа што својата рака ја ставаш на моето оптоварено срце и поминуваш преку сите лекомислености и слабости а го изнесуваш на виделина само она што е убаво и блескотно, во што никој не проникнал и не го открил во доволна мера.
Те сакам онаков каков што си, онолку колку што никој до сега не измери.

Ти си одговор после кој нема прашања,затоа што најважно е да се најде такво Затоа после кое нема да има Зошто!

К

Кики.

Гостин
сакам да ти кажам дека не си дебел и дека се што беше убаво го уништи. веке не сакам да те видам ни да ти зборам - ништо не сакам. сакам само да си бидам сама така најубаво ке ми биде - ке нема кој да ме нервира, кој да ми се прави фин, а не е и ке нема кој да ме сожалува. фала ама не сум јас таков тип на девојка. не те сакам а не те ни мразам - онака си ми без врска.:toe:

H

HITCH

Гостин
Love You! Си знаеш нели?!

Dear You,

I just want to tell you,
I love you with all my heart.
I wish for us to be together,
Never shall we be apart.

I just want to tell you,
You put the smile on my face.
I want to be by your side,
I don't want to be any other place.

I just want to tell you,
You mean so much to me.
I see you as nothing less than the world,
And that I want you to see.

I just want to tell you,
I wouldn't be able to live without you.
Without the comfort you give,
There's nothing I could do.

I just want to tell you,
I thank you for being there.
You've always given me a shoulder to lean on,
And you always care.

I just want to tell you,
I think of you every moment of the day.
And how much I love you,
Words could never even say.

I just want to tell you,
I love you with all my heart.
I wish for us to be together,
Never shall we be apart.

http://www.trulylovable.com/media/1355-until-forever-dies.jpg

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
Будала сум зар не?? :)
Епа мило ми е што пак го потврдив тоа:pipi:
Да си знаеш само дека те сакам највеќе,а ваљда и ти го мислиш истото што го кажуваш :back: Февруари скоро секогаш ми бил ужасен во полето на љубовта и да ти кажам дека ми е мило што наскоро ќе си замине, а ќе заврши само со мал број на несакани ситници и гоооолем број на моменти кои ќе останат во нашите сеќавања за секогаш. Што знаеш, можеби ти ќе бидеш таа со која ќе ги раскажувам овие спомени на нашите внуци:smir::back::back:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
го мразам делот на отсакување :( трае и трае ...Премогу се трудев а ти апиер офлајн но во ред така нека биде само никогаш нема да најдеш втора будала ко мене ...И да се уште се има чуства но тие некако не ги има како порано сега во мојот свет влезе друга персона која е далеку далеку подобро од тебе...Нема обиди за назад тоа го нема недозволивам втор пат тоа куче да ме касни затоа што тешко заздравува местото што за жал е срцето :(...Ние сме само едно минато ко се тек на време ќе се заборави знам и знам дека ќе биде така...

Kajgana Shop

На врв Bottom