Гордост..
Ако уште некој реши да ме праша зашто.
Се тресев дур стоев пред вас, се тресев цел ден после тоа..
Само што разликата меѓу нас е што јас никогаш нема да ви го кажам тоа.
А и знам колку ви е тешко да си ја погазите гордоста ради мене, така што престанав да очекувам било што од вас...
Јас не можам да ви покажам колку ми значите, барем не после се...
Знам колку ви бил ранлив периодот и колку ви било битно да ја зацврстите врската..
Гледам што ви се дешава...
И жалам што јас сум допринела така да се осеќате, жалам што сте морале да се преиспитувате ради мене.
Како и да е, само се надевам дека сте среќни во моментов и дека сте исполнети со се што ви се случува.
Само тоа ми е важно.
------------------
А ти...
хм...
Единствено нешто што тебе ти посакувам е да можеш да се видиш себеси со моиве очи.
Тогаш ќе сфатиш колку всушност си среќен..
И те молам, не ми викај да баталам..
Не ме туркај од себе во моментите кога знам дека ти требам..
Дозволи ми да допрам до тебе..
Не е важно дали ќе плачеш или хистерично ќе се смееш.
Не е важно дали ќе бидеш депресивен, емоционалнко скршен, среќен, исполнет, нервозен, разочаран..
Ништо не е важно зашто и покрај се, ќе бидам тука со тебе и за тебе и со тебе ќе поминам низ се што ќе поминуваш и ти..
Само треба да ми веруваш и да ми дозволиш и да сакаш да влезам во твојот свет, а јас ти ветувам дека се ќе биде во ред и дека празнината магично ќе се потполни.
лове:
И патем, знаеш, иако си замислувам дека сум најсилна на сфетоф и дека сум бесмртна, понекогаш навистина ми е потребна твојата грижа, љубов, внимание, поддршка и се по ред..
Да ме гушнеш и да ми докажеш дека си покрај мене зашто тоа го сакаш, ништо друго не барам..
Не само да си замислувам дека тоа постои, туку да знам дека постои.=пп
И да, тоа што го направи вчера, не беше убафо од твоја страна..
Don't do that....ever!цџз.