Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Веќе си ветив дека не се заљубувам повеќе. Ќе ги бирам џенцките преку лотарија.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Еден другар нон стоп ми ја пееше песнава:

That woman will take you, that woman will break you
That woman will make you something you've never seen
That woman's got claws, that woman's got laws
Now look out man, you're gonna loose your mind
I had a friend, his name was Frank
He walked on the water and lord he sank
We used to go stag, now he's got a hag
It looks like Frank's got a new bag
That woman will take you, that woman will break you
That woman will make you something you've never seen
That woman's got claws, that woman's got laws
Now look out Frank, you're gonna loose your mind
What happened to Frank, can happen to you
Just find you a woman and watch what she'll do
That woman will take you, that woman's gonna break you
Look out man you're gonna loose, you're gonna loose your mind

Јбг. Додека да сватиш... отидов...

D

devojcence

Гостин
tajno nokva na son ke ti dojdam
samo taka mozam da sum tvoj
a vo stvarnost jas bez ljubov odam
a ti so nego
nemam sila da te zadrzam za sebe
a dadov se sto imav jas
nemav sila sega ni da prodolzam bez tebe i daj,
kazi koj te ima
kazi mi mila
dali isto ko mene toj ljubi
ljubomora nemam a toj mi te zema
a jas samo te sonuvam
sonuvam...

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Ти си мојот принц, јас сум твојата принцеза.
Те сакам.:back:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
G

Giggles

Гостин
If you can't understand my silence , you'll never understand my words.
п.с. И престани да мислиш дека секогаш си во право. Мојата перцепција на нештата е едноставно поразлична од твојата. Get over it!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Се ми е измешано ... баш се ...

Беше една личност и те обожавав, како што никого не сум обожавала ... сега ... е сега си човек кој не го познавам, и неможам да дефинирам што чувствувам. за жал. I miss you!!!

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Љубов...збор од кој што зрачи топлина, радост, убавина, изгубеност, збунетост. Тоа е нешто толку големо, убаво, чисто, прекрасно. Потребен е само еден миг за да влезе во нашите срца и да почне се да се движи напред. Она прекрасно чувство на возвишеност кога си со мене прави да се чувствувам преубаво. Сакам кога си со мене, кога успеваш да ме насмееш, кога мислам дека цел свет ми се руши. Сакам кога си среќен, весел, насмеан. Ако јас сум причината за тоа засекогаш би била со тебе. Иако се случуваат некои мали кавги, среќна сум што заедно успеваме да ги пребродиме. Сепак преку тие кавги даваш некому до знаење дека ти значи и дека сепак се грижиш. Извини што некогаш знам да се испонашам недолично, но тоа се моменти на слабост(ваљда):pipi:...Но, сепак во љубовта мора да се доживеат и тие повремени падови, да се осети болка:kesa:...Ватевер, фала ти за се што правиш за мене, за сите убави заеднички мигови и да оставиме работите сами по себе да си течат, а мене единствено ми останува да ти кажам ТЕ САКАМ:back:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Гордост..
Ако уште некој реши да ме праша зашто.
Се тресев дур стоев пред вас, се тресев цел ден после тоа..
Само што разликата меѓу нас е што јас никогаш нема да ви го кажам тоа.
А и знам колку ви е тешко да си ја погазите гордоста ради мене, така што престанав да очекувам било што од вас...
Јас не можам да ви покажам колку ми значите, барем не после се...
Знам колку ви бил ранлив периодот и колку ви било битно да ја зацврстите врската..
Гледам што ви се дешава...
И жалам што јас сум допринела така да се осеќате, жалам што сте морале да се преиспитувате ради мене.
Како и да е, само се надевам дека сте среќни во моментов и дека сте исполнети со се што ви се случува.
Само тоа ми е важно.

------------------

А ти...
хм...
Единствено нешто што тебе ти посакувам е да можеш да се видиш себеси со моиве очи.
Тогаш ќе сфатиш колку всушност си среќен..
И те молам, не ми викај да баталам..
Не ме туркај од себе во моментите кога знам дека ти требам..
Дозволи ми да допрам до тебе..
Не е важно дали ќе плачеш или хистерично ќе се смееш.
Не е важно дали ќе бидеш депресивен, емоционалнко скршен, среќен, исполнет, нервозен, разочаран..
Ништо не е важно зашто и покрај се, ќе бидам тука со тебе и за тебе и со тебе ќе поминам низ се што ќе поминуваш и ти..
Само треба да ми веруваш и да ми дозволиш и да сакаш да влезам во твојот свет, а јас ти ветувам дека се ќе биде во ред и дека празнината магично ќе се потполни.
лове:

И патем, знаеш, иако си замислувам дека сум најсилна на сфетоф и дека сум бесмртна, понекогаш навистина ми е потребна твојата грижа, љубов, внимание, поддршка и се по ред..
Да ме гушнеш и да ми докажеш дека си покрај мене зашто тоа го сакаш, ништо друго не барам..
Не само да си замислувам дека тоа постои, туку да знам дека постои.=пп

И да, тоа што го направи вчера, не беше убафо од твоја страна..
Don't do that....ever!цџз.

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Знајш шо напрајв за тебе?
Ги избришав сите на мсн шо се викет ко тебе за ко ќе напишам горе само ти да ми излезиш да не ме бунет оние другине па да си помислам дека си онлајн.
Ако ова не е љубов незнам шо е:)

И ај уклучи се никој не ми прајт муабет!!
Ми требаш бе...:S
Се надевам дека некогаш ќе сме заедно.Тешко дека ќе се остварит ама јас се надевам.
Немат да сум љубоморно копиле,немат да те барам 30 пати на ден,ќе те оставам да излегвиш со другарите.
Иако не ме гледаш во гзов,не се палиш на ништо и не ми се пушташ немат да мислам дека си геј.

Толку.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.071
Чудно е чувството кога си крај мене. Осеќам некоја посебна топлина, и душичево ми доаѓа на место. И кога не си крај мене, доволно ми е да те чујам или пак да муабетиме на мсн, за да повторно го имам тоа чувство на возвишеност. Мило ми е што последниот и првиот глас што го слушнав вчера вечер и денес сабајле беше твојот. Поубаво будење одамна не сум имал. Се надевам ќе доживееме уште грст прекрасни моменти во животов, и се тоа да ни помине во една голема смеа како што знаеме само ние двајца, и што е можно помалку караници :) Иако и тие се доказ за љубовта сепак би ги одбегнувал :) Те сакам највеќе :wub::back:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
На крајот и двајцата сме губитници. Ти остана без љубов и човек кој те сакаше. А пак јас изгубив многу повеќе од тебе, изгубив личност која што ја сакав, личност со која бев насреќен.. ја изгубив мојата најголема среќа. И би можел да молам, да најдам начин повторно да бидеме заедно но едноставно не го сакам тоа. Но среќата не е најважното нешто? Нели за тоа нешто живееме? Да, ама сепак следниот пат кога повторно ќе ме оставиш би ме убило. Одамна љубовта не постои во неа (тебе), па така нема што да барам повеќе таму.
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
... само да кажам колку бев глупава што толку ти се надевав и верував во добрината и чистината на твојата душа, а сега гледам дека си се претворил во бесчувствителен wannabe фраер. И да, збори што сакаш за мене, не ми е гајле... само запрашај се дали е во ред да сереш и да глумиш лудило на некој што никад не ти згрешил, освен што постои. Е сега, ако за тебе е грев што постојам и тоа ти пречи, извини ама не можам да ти помогнам.
Ама ти си знаеш, голем си...
Сум се разочарувала од машки во животов милион пати, од грешка - во грешка сум одела, ама ова беше... мислам дека врв.
Со тебе си расчистив уште пред месец -два, си продолжив понатаму... само ме разочара твојата трансформација, затоа што секогаш сум те почитувала пред се како личност, уште дооолго пред да ми се засвиѓаш. Ко идиот некој цела година си идеализирав работи, најверојатно и тоа ми беше грешката.

Ти си само доказ дека кога некој ќе дознае дека е сакан, се претвора во... ај да не кажам што.

Очигледно е дека не ме поднесуваш... само еден Господ знае зошто е тоа така. И жал ми е за тоа. Искрено. И не знам каде по патот си го изгубил своето јас, пошто гледам дека ни тоа го немаш во последно време.

Не знам зошто само мислиш дека со глумење и истакнување ќе постигнеш нешто...

П.С. Сега можеш да бидеш среќен и смирен, затоа што воопшто немам намера веќе да пробам да започнам муабет со тебе, ниту пак ќе ти го дадам тоа задоволство да ми го фатиш погледот, затоа што немам намера ни да те погледнам. Пошто јас арогантно и дрско понашање не сум должна да трпам, ниту сум должна да губам од својата и онака непостоечка самодоверба заради некој.

Kajgana Shop

На врв Bottom