Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Вино, љубов, музика...
вечна симфонија на сетилни волшепства
и блага опиеност на срцето
кои лебдат во нераскинлива прегратка.
Уште два слатки збора
Те сакам!
Така тешко, големо...
а сепак така лесно и вечно.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
пред само 30-ина дена изгледаше се добро , се совршено ... изгледаше дека се движиме по добар пат, дека ја одбравме правилната насока.
Се случи шо се случи. Скршна од патот. Почна да се движиш по нерамнини. Одбра то шо го одбра ...
Решив да го продолжам патот сам, без тебе, зато шо и нема некое друго решение. И продолжив, некако како знам и умеам, тешко, ама продолжив.
И пак се врати. Ме повлекуваш кон тебе. Ме измачуваш. Веројатно си свесна за то, веројатно си свесна дека ми ги напрај мислите хаос. Тамам повервав дека не си уште една од многуте и дека ќе можам да се справам со емоциите, ете , пак знаеш да изманипулираш со мене и да не ме оставаш на мира.
Сакав да продолжиме , да бидиме среќни, особено ти, не ми дозволи. Шо е поентата сега не ја разбирам ? Неодлучност ? Навика ? И јас сум чоек со чувства не можиш туку - така да си поигруваш со мене.

Сакав да не го пишам постот во темава. Сакав, ама сватив дека единствено место кај шо треба да стои е тука, во врска со љубовта ... иако не сакам да си признам самиот дека е во врска со љубовта ...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Човек без пороци нема ни доблести.

Hold on.
With me.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Сакам да ти се заблагодарам за се што правиш за мене, што ме разбираш, што знаеш да ме трпиш во одредени ситуации:kesa:...едноставно сакам да ти кажам дека ТЕ САКАМ!!!:back:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Дека конечно пак ќе мирисам на твојот парфем.Те сакам.:back::wub:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Како бе!?!?! КАКО!!!!!! Што е фрката??????

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Тапа сум ..затоа што се плашам нешто да не ти пречи.
Се воздржувам ..да не направам глупост и се да отиде наопаку.
Сум тип на личност ..која е со еден и само еден.
Сериозноста ..во една врска, ми е јака страна.
Не сакам .. да минувам низ истата приказна.
Вртам уште еден нов лист ..за да не направам грешка.
Се плашам ..да се опуштам и да го доживеам истиот крај.
Сакам ..да биде се во ред.
Сакам ..да сакам пак.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Оти морах од сииииите личности у тебе да зацапам?Знам дека не ме сакаш...и дека нема ни да ме сакаш....аххххх.....ЗАШО БАШ ТИИИ?????Немам одговор...ама ете не можам да ги контролирам емоциите....

M

marsovka

Гостин
Fuck you love! OK?!
Just fuck you!
Ми се смучи да ме тераш да патувам од еден крај во друг на свеста. Ок?! Ми се смучи насекаде да те барам. ОК?!
I just give up from you for now .
Ми се смачи да те барам на секој лик, во сечија насмевка, во секој ебан флерт. Ми се смачи едноставно, уморна сум од трагање. Да бркам илузии, пепелашки, розеви кондурчиња и мечиња. Филмови во продукција на дизни пикчрс и јас_сум_наивен_идиот.com . И да знам дека истиот момент кога ќе дигнам раце од тебе, веќе во следниот налетувам на стар пар кои имаат по шеесет и нешто и се гледаат со оној поглед сеуште. И тогаш пак ќе си речам океј можеби јас ќе бидам тој ебаниот среќник кој ќе го извлече добитното лото ливче, тогаш како и секогаш ќе ги уплатам последните сили, енергија и емоции на ново лото ливче кое пак ќе биде недобитно. О да лотарија на македонија е затворена веќе три години и дедо мраз не постои! Го убив јас лично и персонално, заедно со душко долгоушко, снежана, пепелашка и трнорушка ! Ги оставив нивните ебани трупови да скапувааат на ебаното сонце, а пред тоа ги масакрирав и набив нивните ебани глави на колец!

И следниот стар уште заљубен пар кој ќе ми го пратиш за да ми ја врати вербата во тебе ќе ги застрелам на лице место, дисецирам и форницирам врз нивните останки. Јасно !?:јаооо:

T

TaMчЕ

Гостин
Сакам да ти кажам дека ...ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ :wub:
Прекрасни 4 месеци поминати со тебе...иако имаше ситници кои не уништуваа и двајцата но најискрено се надевам дека сме посилни од нив и дека нема да ни го уништат ова :) Среќна сум и благодарна што имам вакво прекрасно сонце покрај мене поради кое насабајле се будам со насмевка на лицето ... Кратко и јасно Ти си ми СЕ :back::back::back::back::back::back::back:

:back::back::back::back::back::back::back:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.954
Поени од реакции
12.565
Те гледам, Жено; стоиш осамена; Првосвештеница си на љубовта на олтарот од животот. А мажот е жртва.

Под тебе радувајќи се, лежи тој; со восхит умира, согорувајќи во здивот на твоите бакнежи. Да, ѕвезда јуриша со жар кон друга ѕвезда; огинот експлодира, се разлева по небото.

Постои крик на непознат јазик. Тој одекнува низ храмот на универзумот; во еден негов збор е смрт и екстаза, и твоето име на честа, о ти која си самата за себе Првосвештеница, Пророчица, Царица и Божица чие име значи мајка и курва!

ТЕ ОБОЖАВАМ!

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Јас не можам да ти пишам ништо поетично, еротско, ниту пак лигаво.
Можам само да ти го посветам следново:

Different, yet the same, in our soul pride and blame
The son and daughter, like fire to water
The two live within us
We pray our faith for help
Like madness and sin, kin passes to kin
The fire and water, the sacred slaughter
... All that and more told in ancient lore
Now I shall begin...
To set forth on a quest, all past is put to rest
So we shall never have to cry again
So we shall forever remain sane
The force of belief, brings me relief
Let us now unite, we fly as one
With the wings God has sent, we fly into the end.

Orphaned Land, religious as a f**k, but i don't really care.
Take me as i am.
-blink

Kajgana Shop

На врв Bottom