Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Што да ти кажам...Секој мој збор е залуден.Барем така изгледа.
Неизвесноста за тоа кога ли повторно ќе те видам, ме излудува.После месец дена, два, три, четири, можеби после пола година? А можеби и повеќе.
Хах! Затоа ли ми ја подари таа твоја прекрасна насмевка? Затоа ли дозволи нашите погледи да се сретнат? За да се поздравиш со мене?
...Мал милион прашања поставени и неодговорени...Уште толку непоставени...Тишината е единственото нешто што имало меѓу нас.
I can't help but care for you!
 

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Лани, ова време седевме на клупата кај хотел Карпош и не се знаевме, а се познававме. Се душкавме како мачки и ти ме бакна. Онака, како што седмооделенец бакнува шестооделенка. Мирисаше на лето, имавме многу за учење, а се гледавме како да е последен ден на светот.

Година подоцна, јас сум дома, имам ПМС, ти си под импресии на фудбалот, а надвор врне. Имаме пак многу за учење и редуцирано се гледаме. Крајот на светот не е блиску.

Нештата се менуваат, сепак.

Честито 1 година, Мио мој Мио.
Те сакам.
 

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Ми фалиш премногу!!!!!!!
 
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.783
Поени од реакции
4.019
You know you love me
I know you care
Just shout whenever,
And I'll be there :back:
 
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ej...претерав душо,не требаше да ти кажам така,уф колку сум глупа...каде ли мислев тогаш,каде ли гледав,што сакав да сторам?ниту самата не сум свесна...сега плакам за грешките,и те осетив дека има нешто.Не сакав да ја играм таа игра,мислев ке упали ама угаси...за моја несрека нели,ти се навреди а јас мислев дека не е ништо и дека ке останеме на заебанциите,но ти...тоа не го свати така.Сеповлече и не ми зборуваш повеке.Ако така и ми треба.Вечерва ако си присутен ке ти кажам се.
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ти реков јас дека почнуваат најљубовните денови?Деновите кога и двајцата ја чуствуваме слободата од обврските и можеме да се сакаме по цели денови, па дури и по цена да ми заспиеш на рамото:back:
Година велиш, а?Gosh, кога измина.. Како вчера да беше кога си мававме ремет во Манго и бевме најголемите будали у парк кога зборевме во шифри и не се разбиравме, ама пак си продолжувавме:icon_lol:.
Се правевме недостапни кај мене пред зграда кога пиевме за твојот роденден а особено кога искочивме во парк и јас си се опружив на клупата "наша" додека ти стоеше, пушеше цигара и ми се смешкаше повремено.Будалки сме бре, и гајле ми е кога ќе не видат на плоштад како танцуваме на салса или танго музика која се слуша од блискиот кафич.Уживам додека сум со тебе и сето она што го правам, тоа е најбитно.И знам дека следат уште подобри времиња, а особено летово, ќе се потрудам да ни биде најубаво.Не се сомневам дека и ти тоа ќе го напраиш, ама јас ќе те претркам!Не е фер секогаш јас повеќе тебе да ти недостигам и секогаш ти повеќе да ме сакаш!Нека ни е честита оваа љубовна и жарлива година(во секој смисол, да да:)), а за нареднава, посакувам само уште повеќе да се сакаме, често да ги будиме децата во нас(секако на моменти и сериозност)и неизмерно многу да си делиме гушки и бацки и сите остали работи кои не правеа и прават живи, среќни.Те сакам:wub:
 
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
:wub::wub: тенк ју фор мејкинг мај дејс хепи

Те сакам .
 

831

HOATH IAIDA
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.693
Поени од реакции
11.821
Нека не бидеш ти, нека не бидам јас...нека биде љубов во ноќта и ноќ во љубовта.
 

Штрудл

од раѓање ме викат злоба
Член од
6 април 2010
Мислења
40
Поени од реакции
4
Знаеш вечерва колку ме заеба? ..........Пих да не ти кажувам. И ке ти го памтам ова цело столетие, па ти мисли му ја.
 
Член од
23 мај 2010
Мислења
43
Поени од реакции
5
Понекогаш има моменти кога се прашувам самата: “Дали правилно постапив со тебе“, на моменти се чувствувам виновна за твојата тага, понекогаш горда сум на себе....Збунета сум и јас, можеби најдобро е вака да остане, ќе продолжиме секој чекорејќи го својот пат, иако знам дека следуваат тешки денови и за двајцата, но што и да е, ќе помине...
 
Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.554
...Сакам да те прашам кога ќе ми го бакнуваш окцето:toe:
 
C

Cool Hand Luke

Гостин
My dear(S)

He really liked her at the beginning, but it wasn't enough for love. But because he so much liked her, he found another person to like, to see in her things he couldn't see in her, and then to project those tender feelings on her. He's been in love only with itself, projecting that on an imaginary person, who was a perfect combination. An angel and a devil in one, or schizophrenic if you please.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom