Miss.Independent
Me,Myself & I
- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 1.386
- Поени од реакции
- 3.401
Сакам да ти кажам дека ќе ти ебам матер после 4тава чаша вино ако не ти помине лутината.
Ubavo kazano, da te nadopolnam samo. Barame ljubov vo vreme koga ljubov nema ili e mnogu retka da ja pronajdisВо овој тажен свет постојат од дамнина секакви судбини. Искрен да бидам, повеќе би сакал да бидам искористен и фрлен како отпушок... помалку ќе болеше сега. Но, како и да е, на овој свет доаѓаме сами и сами ќе си одиме. Некаде во тој мал временски интервал секој од нас бара и се надева дека ќе најде љубов. Ама тоа љубовта е чудна „направија“, сите за неа се фаќаме како давеник за сламка. И кога сламката ќе пукне, тонеме до дното на животот. Во секој случај на крајот сите ние се осеќаме исто, измамено, кои од жена, кои од Господа.
Dokolku ne ja prenesuva stetata na partnerot, ne mora da znaci deka site begaat od osteteni srca. Ama site sme luge so cuvstva i priroda kakva takvaKoga edna za tebe vistinska ljubov se pretvori vo ramnodushnost I navika gledas deka ne ni bila vistinska. No zivotot se troshi I repriza nema.
Ima samo pogled napred, sobirajki si parchinja od svojata dusha. Ednostavno potroshena I oshtetena za navek ako imash sreka nekoj so otvoreno srce da ja gushne.
No od oshtetenite srca site begaat.