Communication and touch.
Belonging and freedom.
Humor.
Ме праша сношти две од топ5 ствари зошто те сакам. Ти дадов само една а сеа еве ти топ5, по случаен редослед. Вака на англиски оти ко ted talk ми е муабетот, шо да се праи. И дур го пишувам ова, ми се заврте у сон и ме плесна два пати по газ. Ме сетна дека не тонам, али осети и дека те фалам низ форумов па сакаш hypeman да ми бидеш? Или дека не ги зборевме 3+ оргазмите у една мини сесија долгоочекувано post bj week лижење пошо заспав? Претерувам, знам. Али шала на страна, да сум најслободна на свет (да ти лепам мрсули на кревет) дур ти припаѓам е топ! Омилена ствар! Една друга метафора за слободата со тебе (ако мрсулите don't really paint the picture for you) е класично skydiving со creepy типот отпозади. Да, you're the creep! А за тоа дека се уште ме палиш ко тинејџерка шо овулира на рандом клупа у парк не ни почнувам.
Ова накратко, а ако сакаш ќе рaзглабаме over лубеница и сирне. Само сакав да те навратам на вакви експресии (consistency, my ass!). Ајде, врати се хероју, те уживав и у ваков формат.
Твоја, freckles ♡