Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Za nekolku godini svadba decko mi eeeeeejjjjj.
Pojavi se veke.
Ne si fer.
Stvarno.
Cela familija te ceka veke. Pogotovu moite ic ne mi gi sakaat drugarkite. Vcera mi vikaat "so ne si fatis decko nekoj so iskacate so drugarkive sve u nenormalno vreme taka barem nema da iskacas do sabajle".
E. Gledas. All we have to do is da ne iskacame vo nenormalno vreme. Ama i da e nenormalno, itz safe wif u, ke mozat da spijat.

Dzenu postov si go pisav pred ti da pises za na Acid svadbata, da znaes!

Член од
24 мај 2015
Мислења
1
Поени од реакции
4
Pred nekolku dena bev na naseto mesto, ne sum bila dolgo vreme, pocna da mi nedostasuva, silno do bolka....i pojdov..Sama , okolu mene caruva tisinata na nezaboravot, tisinata na naseto minato, molci, kako sto i jas molcev...Poleka legnav na ona nase mesto vo gustata treva kade sto pred godini prvpat gi bakna moite usni,mislev deka tisinata se tvoite race, a vetreto koe tivko duvkase deka e tvojot zdiv na moeto lice...Sedev taka pregrnata od naseto minato , a pred mene te gledav tebe nekade daleku , koga o tvojot svet postoev samo jas i nasite sonista...Mislam deka i sega go slusam cikanjeto na tvoeto srce, nasmevkata na tvoeto lice i tvojata prikazna,...mi velese jas maturant na fakultet ti maturant na gimnazija....i tivko se smeese..Se smeese deka mi bese prva ljubov, ne veruvase deka prviot baknez mi go ukrade ti, deka tvojata e prva maska raka sto go doprela moeto telo....Nasata ljubov bese son, nestvaren, taka ni velea i tie okolu nas...Jas nemozev da ziveam bes tebe, sekoj den ti pisuvav pisma prepolni so emocii, ti go podariv moeto srce, ti podariv se...ama posle dve godini zavrsi , bolno , tesko...mojot svet zvrsi....Vo mojot svet nemase koj da me narece , ververice, nemase koj da me guska beskrajno dolgo.....Me obvini deka te izneveriv, iako znaese deka toa nikogas ne se sluci...I sega tecat moite solzi isto kako i togas, te nema tebe da gi izbrisis..Potoa i izgradi svoj zivot, stana semeen covek, so sebe go ponese i moeto srce, zaboravi da mi go vratis...Jas se obidov da najdam nekoj sto ce me saka, pronajdov prekrasna licnost, no sekogas dlaboko vo mene jacese bolkata sto mi ja ostavi...uspeav da izgradam zivot bes tebe, sega povtorno imam premnogu vreme za da razmisluvam za zivotot, i povtorno sega posakuvam da te vidam, da te pregrnam i povtorno da go slusnam samo bienjeto na tvoeto srce...Sakam da ti kazam deka nikogas ne te zaboraviv, dlaboko vo srceto zivees, zivee ljubovta i sonot po letoto koga ja zapoznav ljubovta....Sega ostanale samo samotijata i tisinata da raskazuvaat i da se secavat na nasite vozdiski, na moite fantaziii vo koi postoese samo ti..TE ljubam KriK..

Gea

месечинка
Член од
11 октомври 2011
Мислења
217
Поени од реакции
720
...баш би сакала да ти бидам инспирација,
еве, ти го нудам телово! Помини го, нежно, со врвот на прстите, биди четка, биди мастило..милиметар по милиметар цела ноќ, твое сум платно, твоја сум хартија!
Истури кофа емоции,
Обои ме. Со твои стравови, желби.
Обои ме со љубов.
Остави траги, отпечатоци. Остави модрици и гребаници. За светот да види, за светот да знае, ко што знаеме ние, кому јас припаѓам. Чија сум глина, кој ме обликува.
..а баш би сакала и во 3 после полноќ да те разбудам,
кога си најранлив, најнадразнлив и најмил,
кога си најнеспремен за љубов! Тогаш, кога не си спремен, тогаш од никаде те облева, те обзема..кога не си спремен за неа, кога не знаеш што се случува - љубов, да јас сум.
Те бакнувам, се кријам под твојата силна рака, го дишам твојот воздух и ги делам твоите соништа.
Ти љубиш уметност, а јас - уметник.

(Не ме разбираш)

Последно уредено:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Мислата твоја зборот твој душа ми грее,
ти си таа што ме буди секој ден
и допирот твој ликот твој душа ми грее,
секој ден, секој ден...... :pipi:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Таа има такви бутчиња, што просто сакаш да ги зариеш забите во нив.
Проклета да си Блонди :love:

Џ

ЏинЏер

Гостин
Заборајв како изгледаш, да те е*ам.
Треба многу да се помачиш да ми надокнадиш за последниов месец. If you know what I mean. :zloo:
Нека помине само уште неделава, има да те здебелам после. :icon_lol:
Живеам за денот кога ќе покажеш малку љубомора. Ама изгледа нема да го доживеам, јер тебе се ти е „интересно“.
И не, не ми фалиш. Само онака, досадно ми е без тебе.

Член од
13 февруари 2015
Мислења
102
Поени од реакции
161
Добро имаш ти малку почитување спрема мене ?
Престани со твоите глупости, доста се лутиш за се оти вака не одиме нигде.
Искрено не можам да се замислам со тебе во иднина, смени се малце:гомце::гомце::гомце:
Порасни

Последно уредено:
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.341
Поени од реакции
4.672
Обичен пица делив'ри боj бе. :pos::pos::pos::pos::pos:
Ваљда е со средно или има нешо социјална политика ли беше, завршено или она кај ванковска како беше родови студии. Тетоважа на рамо, не ја загледнав, може и гујо да му е тетовиран.
После толку време помислував одвреме навреме не сум којзнае што, си викам којзнае кој лепотан, врвен научник го има фатено, а она пица делив'ри бој. :vozbud::vozbud::vozbud:
Мада ко ќе размислам и не заслужуваш подобро, сигурно и пица делив'ри бој не можеше да одолее на таа фаца и големата уста...за рецитирање.

Ко ќе се замислам некогаш вака тешко мене, бриши ја одма, блокирај, бар нема да знајш за пица делив'ри бој и да ја видиш со него нема да претпоставиш дека е пица делив'ри бој.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Сега ми текна на оние добри моменти, тогаш кога водиш инат со љубов .

:* бидејќи ти си моето бикче.

Kajgana Shop

На врв Bottom