Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

T

TaMчЕ

Гостин
Ќе бидам кратка и ќе кажам само дека те сакам повеќе од се на светот..и горда сум на твоите промени :back: и се што правиш овие денови за да се чувствувам прекрасно :back: :wub:

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Во врска со љубовта сакам да кажам дека премногу ми фалиш.Физички си тука,но не е тоа тоа.Муабет со тебе неможам да направам,а камоли да ти кажам што чувствувам.Ти си празна како дупка,те немам видено веќе цел месец.Велат дека времето ги лечи раните,но не е така.Премногу те сакам и неможам да живеам без тебе,знам дека ми се вратиш за некој 4-5 месеци,но ми фалиш премногу.Те сакам и знај живеам за тебе.FAITHFUL TILL THE END!

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Денес е посебен ден 20.05.2010 година ... од денес ветувам ќе си дадам шанса за нова љубов, нова надеж, нов живот ... ќе гледам само напред а не назад ... да требало да биде ќе било ... не требало ... не жалам ... жалењето го оставам зад себе ... ветувам

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
.... секогаш кога сме заедно правиш да се чувствувам дека постојам, дека на некого нешто му значам. Не се сеќавам кога последен пат вака сум се чувствувал, со тебе ги поминувам најубавите моменти.
Иако напати знаеш да ме извадиш од такт и да ме изнервираш се навикнав више на тоа и ми фали едно карање со тебе :icon_lol:

И знаеш нели, до небоно и назад милион пати така :back:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
You should have known better than to lean on me
(you never saw me)
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing....

Because of you...............

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Кренав раце, овојпат го мислам тоа.
И не жалам ни миг од она што се случи деновиве. Не осеќам никаква вина према тебе, всушност ти треба да се осеќаш така ако уопште си способен. Ама очигледно ќе ти биде сеедно.
Ништо страшно :) Не сме се скарале или нешто, па да се лутиме, не?
Само си ветувам себе си дека уште еден мој повик нема да добиеш или било каков контакт. Сега менуваме улоги.
И нека ти е со среќа, многу успех.. знаеш за што. А за доаѓање ќе се прашам. А не ги памтиш плановите.. ех :)
Премногу сум среќна за да ме загрижуваш.. оттрпнав веќе.
Смешното е што уште не сме правеле муабет, ама ќе осетиш и ти потреба кога-тогаш..
Јас ќе бидам тука, како и да е.. ама работите нема да бидат баш исти.
Тешко да има ваква толерантна ко мене во иднина.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Te stisnav silno
za da te zaboli,
zoshto sledniot pat, koga kje mi mafnesh
nema da ti se nasmeam.

Ne zoshto sakam.
Ne zoshto mi se mozhe.
Ne zoshto treba.
I ne zoshto mislam deka sum popametna, koga najmalce sum.

Zoshto stignavme kaj shto pochnavme.
Umorni, so race poprazni od vchera.

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328

Не го разбирам текстот ама спотот е апсолутно роматичен. :back:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Пробав се, на секаков начин пробав. Прво да те вратам, па да те заборавам, па пак да те вратам.. Ни едното ни другото не иде. Те сакам, да, како никого до сега. Пројде толку време, а ти уште си овде. Еве, пак собирам храброст да го кажам ова, сакам да го знаеш без оглед на се. Може некогаш пак ќе ни се спојат патиштата, на било кој начин.. уште се надевам на тоа. Вчера многу работи ми се измешаа, чудно како се се поклопи.. и ме доведе до ова, без размислување да ти кажам.
Толку од мене :) И се надевам дека вчера убаво си помина. Нека ти бидат такви и наредниве денови, додека уште ви трае прославата.. и нормално, и после тоа. :back:
П.С. Многу убаво изгледаше вчера, иако те видов на кратко. :)

Член од
24 април 2010
Мислења
34
Поени од реакции
2
Мало, ако нешто сакам да дознаам за тебе да брцнам на кајгана а? добро добро од сега ке си знам..:] а да и Благодариме што бев информирана за ова пред да го прочитам ...у наводници се подразбира <3
Ај умри. Патетичен.
Те мразам. И тебе и твоите грди грди грди другарки. :nesvest:
Цркни. Нејќам да те гледам. Се за инат ми правиш.
Пха. Затоа што ме знаеш предобро, и знаеш дека тоа ме нервира.
Оф леле. Глупав си. Те мразам те мразам те мразам.
Ќе се сврти кругот слушај ме ти мене. Знам. Сигурна сум.
Ќе сакаш после и јас да умрам. :pos2::pos2:
Океј. Нека ти биде...
Всушност, знам дека те сакам. Иди па разбери ме. Година и пет месеца алооооо.
УМРИ!

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Не ми требаше одговор на пораката ти ја пишав бидеејќи така се чуствував и во тој момент стварно ми фалеше. И ми се свиѓаш 7-8 месеци.......а Да...и премногу ми значиш....мислам дека почнувам да те сакам...или Не? :]

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Во врска со љубовта сакам да ти кажам дека...секој миг со тебе поминат ме исполнува,ме прави срекна,насмеана...сакам да ти кажам дека те обожавам дека те сакам,ама имам страв дека ке тргне некако наопаку и дека ти ке паднеш во канџите на лагите кои ти ги спомнуваат речиси секој ден.Дека пак еден од нас ке биде повреден...ке бидам јас само да не си ти,само да не те гледам тажен во очите твои сјајни,во прекрасната насмевка што ја имаш,не сакам да ја однема туку сакам да ја чуваш засекогаш...само за мене:pipi:
Да,себична сум,но те сакам само за себе и за никоја друга.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Глуп сум што ти давам втора шанса и покрај тоа што се случи, или да?
Ако ова не е доказ за тоа колку те сакам, тогаш никогаш нема да научиш што е вистинска љубов. 3 дена после тоа сè уште не ми е јасно дали видот навистина многу ми откажал или си најголемото ѓубре што го познавам... Нажалост, ѓубре кое ми ги затресува колената и на кое не можам да му кажам не.
Ама втора е исто што и последна кај мене...
Па сега, што ќе правиш понатаму, останува само на тебе.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Колку повеќе ме одбиваш толку повеќе те свиѓам.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ајде веќе нема да се гледаме толку ретко :) биди среќна иако јас не сум но да знаш и така веќе до тебе не ми е дојдено а денес ако сакаш дојди ако сакаш не :baeh: биди ми поздравена и се гледаме никогаш

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Sto ako znam
za dvajcata nas, ovde e krajot
se prasuvam pak
ti da li si sam, zgasna li sjajot