Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Лошо ми е да знаеш. Тешко ми е, тажна сум, ама на кого му е гајле ? Како сакам да си со мене сега во вакви моменти.. ах, не знаеш. Јави се ако некогаш се сетиш на мене, овде ќе сум.
И да, пред малку ми текна. Ако уште не си свесен, не ми се свиѓаше тоа. Ај чао.
 
Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Ама ме изненади што дојде на старото место. Тоа што најмалку го очекував, во моментот кога најмалку очекував... А знаев, имав некое чудно чувство.:pipi:
 
H

HITCH

Гостин
Ништо не испадна онака како што требаше да биде. Тешко е кога ја знаеш грешката и не можеш да ја поправиш, не затоа што нејќеш, туку затоа што секогаш кога ќе дојде моментот за поправање си викаш чекај, да не згрешам пак. Јас велам едно, ти велиш друго, јас сум премногу мека и невидена плачка, а ти премногу инат, можеби затоа не испаѓа како што сакаме.
Мислам дека во целиов овој период се изгубивме себе. Станавме нешто што не требаше да станеме, крути еден кон друг. Ти цело време пресекуваше и го правеше изборот, а јас мавав со главата во ѕид. Извини што не се разбравме кога требаше јас да попуштам, ти простувам што не се разбравме кога требаше ти да попуштиш.
Штом си решил да продолжиш понатаму, оди. Не сакав да биде вака и не сакав да го кажам ова, ама веќе не знам што да кажам и што да направам за да се премине делот на кој цело време се сопнувам, оној дел на кој пазам да не се сопнам. Грешките што ги направив беа од незнаење, не беа намерни. Но, штом си решил дека јас не треба да бидам дел од твојот живот, јас не можам ништо да направам. Не можам да ти дојдам дома и да ти речам еве сум. Јас не сум таков тип!
Мило ми е што си продолжил понатаму и што си ме заборавил! Понекогаш посакувам и јас да можам така, ама... Кај мене е поинаку. :toe:

I never meant to cause you any sorrow.
I never meant to cause you any pain.
I only wanted to one time see you laughing.

 
Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Мое порцеланско кристално парченце живот, ќе те фрлам и не се обидувај да ми се вратиш од прозорец! Со текот на времето, ја имаш сменето формата, ти никнува брада, демек пораснуваш, но јас те сакав - ко дете.
 
Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Оди легни си, очигледно и на тебе не ти е лесно како и на мене! :pos: Всушност, можно е на мене полесно да ми е... или барем само така изгледа... како и да е ништо не се гледа... Се спушта завеса пред моите очи, а јас не сум во театар.
 
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
946
Колку е добро да те имам!
Ај нека пројда више испитиве ноќна мора ми станаја....
 
Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.099
Душо вчера цело попладне филозофиравме на една да не речам апсурдна тема, главата тапан ми стана од објаснување ама џабе.. што си наумил тоа и правеш. Во ред тоа, но што веќе претходно си решил зошто цели три часа ме удави со објаснување и барање решение. Ах, ова ми е за памет ќе ти дадам јас нареден пат подобро објаснување, па уште и неблагодарен си, море ти што ѓавол сии... но среќа што те добро познавам па не земам се здраво за готово.. и што те сакам многу...
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Море шо си тиии.... :) Добро е, мирно е, така? Е тоа сакам да го слушнам :). Ајде, коа читаш по интернет, коа глеаш дека не се убави некои работи мењај, мењај Маро, одма. А не да се караш Јарец еден :icon_lol:
А да, и да т исе плукнам у маалто, кај шо изнесуваат мртовец у 12 навечер. Фалеа само Cannibal Corpse и Morbid Angel у позадина, најбољи :pop::music3:
Ајде слушај ова и памет у глава :pipi:
 
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.784
Поени од реакции
4.023
Кога ми се развика прееска, ми се подстужи малце... Размислував сеа дека уствари прв пат ми имаш повишено тон...
Ама, од сите што ги знам, само ти имаш толку добро срце да ми се јавиш по 2 минути и да ми се извиниш.
Не знаеш колку ми значи тоа во мојов хаотичен живот.
Џабе ти е, совршен си..
Се откажувам, не можам да ти најдам маана....


Те сакам.
 
Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Фала што ме разбираш и поддржуваш во тоа што го имам зацртано.
Фала ти што ме прифаќаш таква каква што сум, бидејќи и двајцата знаеме дека тешко може човек да се промени.
И ништо да не се случи, пак ќе остане едно добро другарство.
Фала ти што ми веруваш...


И.. добро е што постоиш:back:
 

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.366
Поени од реакции
4.891
Денес имав шанса да те видам, па можеби и ќе се запознаевме, ама ептен ми беше мака да станвам.. Ај во некоја друга прилика :smir:
 
Р

~~РубинРед~~

Гостин
Сакав да ти кажам дека...Знаеш ли колку е убаво чуството кога не знам ништо за тебе?и кога чуствувам дека си заборавен.Замисли,јас свртив нов лист ама тебе те нема таму...
Знаеш ли колку е убаво чуството кога знаеш дека сите се карти затворени?
Радоста,на моето лице се гледа...А кога ме праша другарката и кажав:Тој е завршена работа.
Уживај во љубовта на други...ако ја воопшто имаш.
Овде го завршувам поглавјето.
П.С Мило ми е што не се сети денес на мене,не знаеш колку ми олекна :pos:
 
Член од
9 јануари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
9
Te nema povejce,neznam ni dali postoese,..mozebi bese samo eden ubav son....Ne sum luta,ne placam za tebe,ne taguvam povejce...samo mislam na mojot ubav son.,na mojata ubava ljubov.Sfativ deka sme dva razlicni sveta,vo tvojot nema mesto za mene,nema mesto vo tvoeto srce za mojata ljubov...taa ce ostane samo moja neprebolena taga...Moeto srce sekogas ce ja ljubi slikata za ljubovta koja sama ja stvoriv,.....kopnezot sekogas ce postoi,no se nadevam deka ce uspeam pred tebe da ne go pokazam.....Vecerva si nekade na sirokite ulici,mozebi so tvojata sakana...ili mozebi mislite i gi ostavi nea.....No jas necujnu ce bidam tvoja senka, ce cekoram pokraj tebe.....i ce te gledam vo tvoite ubavi oci..Dozvolimi da bidam vo tvoite misli iako znam deka druga ljubis, sepak dozvolimi vo tvoite misli da te baknam.....Nezno kako nekogas,strasno kako ljubovta sto ja custvuvas za nekogo i nikogas nepreboleno kako tvojata ljubov kon sakanata...Vecerva mnogu mi nedostasuvas,bi sakala vremeto da se vrati i povtorno da bidam vo tvojata pregratka,da go slusam pulsot na tvoeto srce i nezno da gi pritisnam usnite na nego....Sekogas ce te ljubam ...i denot koga ce znam deka nema nikogas da te vidam,povtorno ce te sakam beskrajno.....
 

Kajgana Shop

На врв Bottom