Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 ноември 2007
Мислења
33
Поени од реакции
0
Edinstveniot koj mozi so eden zbor da me iznervira i da me smiri :cry:
:wub: love you :wub:
 
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
повеќето постови што лани ова време ти ги пишав, ги избришав но се сеќавам на сите до еден...и скоро секогаш велев дека за тебе би направила се...а сега, после толку време, се навраќам на минатото и единствено што гледам е девојка што сонува и само сонува за тој ден кога ќе те има во прегратки...постојано, верувај ми, постојано, секој ден се трудев да бидам таква каква што ти би сакал да бидам, но сепак, и покрај толку труд, толку желба и надеж, не успеав...можеби делумно, но не целосно, не доволно...не се обвинувам себеси, не те обвинувам ни тебе...знам дека така требаше да биде, дека од сето тоа што се случи и што се случува треба да научам не нешто, туку многу , безброј нешта...а ако ме прашаш кои се тие, не би знаела од кај да почнам...можеби од тоа дека станав свесна која сум јас и дека не сум тоа што сакам да бидам...сега, признавам, се чувствувам фрустрирано, поради мојот неуспех, поради сите пропаднати сонови...а оваа фрустрираност ми влијаеше многу лошо...зборувам во минато време иако сеуште сум таква...но знам дека ми поминува, мора да помине...сфатив дека не можам да живеам така, дека животот не пропаѓа, дека пак ќе ми даде шанса...секој нов ден е шанса што треба да ја искористам, да не ја пропуштам...можеби ќе паднам пак, но исто како порано, пак ќе станам...но не смеам да дозволам пак да паднам, не смеам зашто времето тече брзо и не се враќа...
и сега се запрашувам, дали те излажав, дали беше лага тоа дека се ќе направам за тебе...од една страна, не беше лага, навистина пробав се, но не беше моја вина што не успеав...од друга страна, не направив се, зашто не можев...а најмногу ме фрустрира тоа што мислам дека никогаш нема ни да можам...секогаш ќе се повикувам на надежта, на вербата а дали ќе успеам...останува времето да покаже...
сега повторно чувствувам потреба да ти ги кажам тие топли, најтопли зборови што само тебе ти ги имам кажано, само за тебе почувствувано, само за тебе и никој друг...
те сакам...
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Ммммм..
Ајде со Господ напред , утре ќе биде Ок ..
Заслуживме и јас и ти еден цел ден за нас..

Те Сакам..
 
E

`EsCaPe`

Гостин
Неколку работи сакам да ти кажам..дека неам сила некако и уморна сум да се нервирам за една факинг глупа работа..

Прво..денеска си поминав најпрекрасно ..
Второ ..Те Сакам ..
Трето .. ќе дознаам која е , ај... :nerv:
 

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
сонце, ова беше најубавиот 1ви мај во мојот живот.одамна не сум поминала така добро на некој излет..иако малку се депримирав на кратко, ама ти беше тука да ме орасположиш:pipi:
ти благодарам што ми овозможуваш толку многу прекрасни моменти, те сакам најмногу:vljubena:
 

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Ти си најодвратниот гад и најподлото створење што сум го запознала... а најстрашно е што уште не знаеш дека сум дознала.. плачам а знам дека не ни вреди да плачам за тебе... деген еден одвратен пичка ти мајчина твоја...фала ти премногу ...барем убаво знаеше да ме лажеш и да ми правиш филмови у стилот колку многу ти значам и колку ме сакаш и дури последен пат се скаравме зошто ти кажав дека не ти верувам многу дека ти значам...МИ СЕ НАЛУТИ ЕЈ... си отиде без збор и ми направи ЈАС да се осетам крива и да се проколнувам зошто мислев дека испаднав такво гомно... гаду еден одвратен... ГАД...дајбоже да ти се врати дупло ... да те боли, да не ти се живее... да ти се врати од онаа од која најмалку очекуваш и да те здоболи до срце, да посакаш да не засакаш никогаш повеќе во животов !!!
И СЛЕДЕН ПАТ КОГА ЌЕ ПОСАКАШ ДА БИДЕМЕ КАКО НЕКОГАШ ПОСАКАЈ ДА СИ НЕВИДЛИВ ЗОШТО КОЛКУ ШТО ТЕ САКАВ ТОЛКУ И ТЕ ЗАМРАЗИВ
 

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Зашто праиш вака? Не си фер.... Ич не си фер! Што ти е поентата? Што сакаш од мене? Кажи ми, те молам, вака само отежнуваш... Зашто не сфаќаш?
 
S

Sith_Lord

Гостин
I feel cold as a razor blade,
Tight as a tourniquet,
Dry as a funeral drum.
 

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Последен испит ми беше ова..
И тоа на веќе обработен материјал!
Но детално ја повторив целата тема..
И добро беше, си го зацврстив знаењето..
Прекрасна лекција мачорче..
Никогаш повеќе нема да се оптеретам со тебе!
:poss:
 
N

NeMiRnA

Гостин
Сега сфаќам што правам и што правев.Ти се восхитувам на трпението и вниманието,ти се извинувам за се она што те вадеше од кожа,а сепак го прифати.А дека си шупак тежок,уште мислам така...како и да е си меѓу малкуте брилијантни умови кои ги познавам,кои успеваат да се втопат во просекот,иако не се во него.Тенк ју вери мач на разбирањето,трпењето,поддршката,толерирањето,а извини за навредите,болката,намерните зборови,заборавените работи,инаетот.
Те почитувам,ако ништо друго.
Знам дека незнаеш дека си лудак,јас сум магнет за такви,па барем тука да ти кажам,ако одбиеш да го слушнеш од моја уста...убаво е да си таков нали?!
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мрш У П... М.... и ти и лудачата, да не ве гледам и двајцата дан почнем и ја со упаљачи да се шетам низ чаршија :angry1:
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.635
Поени од реакции
13.073
And I saw you again.
For how many times I don`t know. I thought dreams ment to be some kind of a window, but it`s not like that. They are more, a reminder of the times flooded with tears of happiness, feelings that I cannot explain and give up like that. But I know it had to end sometimes...
 
Член од
25 февруари 2008
Мислења
24
Поени од реакции
0
sakam da ti kazam deka ne mozam da prestanam da mislam na tebe i deka iako se pravam deka nisto ne mi e i deka ne se zaljubuvam vo tebe go cuvstvuvam sprotivnoto...:)sakam da te vidam da bidam so tebe..sakam se sto e povrzano so tebe..EDVAJ CEKAM DA MI PRATIS PORAKA,ILI DA MI SE JAVIS..Ti si edna od najubavite raboti so mi se imaat sluceno..i za kraj TE SAKAM bez razlika na se..

TESKO MI E...:(neznam so da pravam..,prosti mi
 

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Фалиш ми ти, да продужиш самном ка обали и помогнеш ми, да заволим баш све, године што долазе.. :back:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom