Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
E

`EsCaPe`

Гостин
Mislev kje te vidam deneska ..ama nishto..mi nedostigash mnogu mnogu mnogu!!!! ..i mozes da pishesh, barem toa ne e teshko ..aman!

..Te sakam ..:wub:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
I'm all out of love, all out of faith
I would give everything just for a taste
Everything is here, all out of place
Losing my memory, saving my face
Saving my face, saving my face
Saving my face.

Listening to what you say
Even though I look the other way
You could never understand the feeling
Of what I'm needing

I'm all out of love, all out of faith
I would give everything just for a taste
Everything is here, all out of place
Losing my memory, saving my face
Saving my face...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ми го подари најубавиот подарок што некогаш сум го добил за Нова Година :wub:
Ми го подари и најнежното вторничко попладне во мојот живот :wub:

Те љубам сонце мое најубаво !
До вечноста ! :wub:
Мац бе, понеделник сме денес :pos:

Онтопик...

Ти благодарам мило, ми требаше да го чујам тоа.:wub1:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Бебуле кај си ти?? :nerv::nerv: многу ми недостигаш и ептен се нервирам вака :nerv:

Член од
24 декември 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
Jas samo sakam da vi kazam na site da go pravite toa sto sakate da vi go pravat, vie pravete dobro i koga ste so edna licnost bidete samo so taa zatoa sto taa sigurno ke bide samo so vas isto kako i vie! Jas go pocustvuvav i dobroti i losite posledici od moite postapki!
Vaznoto e deka ja nauciv lekcijata i seka sum mnogu srekjna so NEGO!
GO SAKAAAAAAAAAM NEGO (hahahaha)
I VERUVAM DEKA I TOJ ME SAKA!:back::love2:

mirkec

Неостварена желба
Член од
26 јуни 2007
Мислења
502
Поени од реакции
3
Да, бев себичен. Себичен до крајни можни граници, бидејќи мојата љубов ти ја подарив на тебе и само на тебе и љубоморно ја чував од другите луѓе. Ти ми докажа дека вљубените луѓе, сепак на крајот остануваат сами со својата најдобра другарка - самотијата.
Да, прифатив да играм улога во еден филм кој мислев дека ќе биде нешто најдоброто до сега, но изгледа не ми беше објаснето дека во тој филм, јас ќе бидам само една од многуте споредни личности.
Да, се справив и со таа улога, за мене досега непозната, но се беше добро, додеке не ми рекоа дека некој ги изгубил снимените кадри во кои бев јас.
Се запрашав - што правам јас ?
- Како се вика филмот ?
- Како се викам јас во филмот ?
- Каква улога јас играм во филмот ?
- Дали пополнувам нечие место ?
- Зошто ме нема на крајот од филмот, кога ги пишуваат глумците кои играле во филмот ?
Се двоумам, дали јас не сум за тој жанр или му се одмилив на режисерот ?
Прашањето се наметна - времето ќе го каже своето.

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Дека те сакам препрепремногу и многу ми значиш и многу ми е криво што е ваква ситуацијава со нас и сите овие срања и глупости , и више стварно сум при крај со нервиве ама едноставно не се откажувам од тебе, и фала ти за најпрекрасната вечер и за најслатките зборови и што си толку прекрасен према мене и што вистина ми покажуваш љубов... и да знаеш дека НЕ САКАМ НИКОГАШ ДА ТЕ ИЗГУБАМ ЗОШТО ЕДНОСТАВНО МИ ТРЕБАШ ПСИХИЧКИ И ФИЗИЧКИ и те молам вети ми дека некако ке се избориме и дека приказнава ке има срекен крај!!!!

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Убав начин за обележување на три месеци од врската. Со кавга. Браво.

samantha

who's tha boss?
Член од
16 октомври 2007
Мислења
196
Поени од реакции
1
Bidejki nikoj drug nema da ti kaze, jas sekako nikogas nema da mozam ili sakam da go napravam toa sepak ke go pisam ovde javno barem emen da mi e polesno..
Si odam od zemjava zasekogas!!!

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
И ај сеа.Си олеснуам совест тука.
Жалам,стварно.Криво ми е,не за друго,оти тебе ти е тешко.А лично мене,искрено,не ми е.Не после тоа што го сватив.Наеднаш некако.
Знам дека е тешко да се свати,така објаснето,како што ти го кажав јас,ама ке видиш,ке помине малку време и ти ке сватиш зошто направив вака.Неможеше поинаку,верувај.
Сватив дека,не те сакав тебе.Колку глупа реченица.Ко ебан негативец сум.Ама така е,барем сум искрен.Цело ова време,јас сум го сакал само концептот за нас.Начинот на кој јас и ти функциониравме,како јас и ти изгледавме заедно...хм,бевме толку совршен пар.Е тоа е проблемот.Тука престана се.Неможам,стварно неможам да бидам во врска во која нема изненадувања.Знам се однапред.Знам кога ке те видам,знам какви ке ти бидат реакциите,ти ги знаеш моите,знам се за тебе,ти за мене...Имаме дури иста висина.
А треба поинаку.Барем за мене.Треба разлики.Треба кавги,лутина,бес,гнев,страст...тоа е она вистинското.Ама колку и да сакам,неможам да го осетам тоа.Не си таква девојка.
Прекрасна си.Во секој поглед,и знам дека ке најдеш некој шо вистински ке те сака.Леле,колку глупо звучи коа го кажуам тоа вака.Излитена фраза од филм.Ама реално е,знам дека ке има многу што ке сакаат да бидат со тебе,и ти само ке треба да го напраиш вистинскиот избор.Ако сакаш,секогаш ке бидам тука да ти помогнам.Сакам секогаш да бидеме другари.А за повеке од тоа,неможам.Ја сум парадоксален идиот,шо не знае шо сака.Имам толку многу различни свакања за тоа каква треба да биде љубовта и врската,глупи свакања,кои не вредат ти да ги трпиш и да пробуваш да ги оствариш моите очекувања.Кретен.Ја неам право да очекувам ништо од никој,а посебно не од тебе.Ми даде и премногу.Се надевам дека,барем малку од тоа го возвратив,и дека беше срекна.Ке бидам задоволен ако е така.
А јас...епа,мене ми треба некој ист како мене,неурачунлива личност.Ист а премногу различен.Значи,одново парадокс.Е тоа треба за мене.А кај ке го најдам,тоа не знам...Никаде веројатно,ама не ми е гајле.Морам да го следам сонот,фантазијата,морам да летам...неможам поинаку.
Толку од мене.
Hope u can forgive me.:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom